Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Mislio sam da nema ogavnijeg Reisa od Cerica ali ga je Kavazovic za kratko vrijeme nadmasio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovdje fali ključni faktor za mogućnost "državnog udara", a to je 'država'.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zato svi pljuju na fb ovu tuziteljicu? Gledao sam je na fejsu i sasvim ok zena. Bas kako sam primjetio ono nase pljuvanje ta' ce ona ono.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jedva čekam dženaze današnje političke "elite", ima samo da hodam od rake do rake i vičem "ne halalim mu" 

-
- Kontakt:
Dabogda se raspali zeleni kerovi. Prije cu za HDZ glasat, mamu vam yebem.
I am not yet born; O hear me.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Novalić mora ostati na slobodi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Oni su opet privilegovani da su lišeni slobode na ovaj način, došli sami u zgradu na razgovor pa im rekli da još malo ostanu. Moglo je ovako, u 5 ujutro kod kuće
Sta se to desava, jel ko umro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zena od drzavnog tuzilastva napravila najslabije tuzilastvo u drzavi, a imamo tuzilastva na izvoz, u svakakvim vukojebinama. Podobna kretenusa.
Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.
-
- Kontakt:
Ma popišati se na svaku raku , i psovati ih mrtve yebem im sve mrtvo

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Apsurdne rasprave. Što kae Penda sve bi ja to po kratkom postupku.Geerroo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:26Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.
Kod nas efendija u dzamiji ne smije pisnut o SDA, zna da bi ga ljudi sa mimbera u mezar odnijeli direktno 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To su sami krivi sebi što su dozvolili. Vjerske i političke zajednice se moraju razdvojiti.
Ma i mene nervira. Odem u dzamiju samo za Bajram. Prva mu recenica da treba dati pare za dzamiju, svaki put se iznerviram oko toga, ali neki ovdje jedva docekaju takvu situaciju da pljuju po vjeri i pravim vjernicima.
A za cijeg mandata je u historiji ove drzave do sada uhapsen jedan premijer? A znamo da je bilo i gorih od novalica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Sve to što si ti napisao važi , ali ne u našoj državi. Znaš da kod nas što kaže efendija ili pop je zakon za većinu ljudi , pogotovo u manjim gradovima , u selima pogotovo.Geerroo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:26Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.
Kod nas nažalost IZ je produžena ruka SDA , i tu je problem.
Što se tiče agresivnog stava mislim da je obrnuto , vjernici kod nas poslije rata samo nameću svoje , ne interesuje ih drugo mišljenje, odmah se uvrijede .
Prije rata kako ih zovem pravi muslimani poput naših deda su sjedili za stolom gdje njiegov drug pije rakiju i pričali su o svemu , i nikad jedan drugom nisu pametovati šta treba šta ne treba , dok poslije rata je krenulo agresivno nametanje vjere pogotovo dolaskom vehabija , koji su doduše i muslimane koji ne klanjaju kao oni "tjerali" ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pa ima i obrutog slazem se. Ja pricam iz svog licnog iskustva. Imam drugove koji su vjernici i koji su ateisti. I koji su ovakvi kao jabombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:36Sve to što si ti napisao važi , ali ne u našoj državi. Znaš da kod nas što kaže efendija ili pop je zakon za većinu ljudi , pogotovo u manjim gradovima , u selima pogotovo.Geerroo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:26Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.
Kod nas nažalost IZ je produžena ruka SDA , i tu je problem.
Što se tiče agresivnog stava mislim da je obrnuto , vjernici kod nas poslije rata samo nameću svoje , ne interesuje ih drugo mišljenje, odmah se uvrijede .
Prije rata kako ih zovem pravi muslimani poput naših deda su sjedili za stolom gdje njiegov drug pije rakiju i pričali su o svemu , i nikad jedan drugom nisu pametovati šta treba šta ne treba , dok poslije rata je krenulo agresivno nametanje vjere pogotovo dolaskom vehabija , koji su doduše i muslimane koji ne klanjaju kao oni "tjerali" ...

Nikad od njih nisam cuo da namecu nekome svoj stav, da su agresivni i slicni.
To jel zakon, mozda i jeste za ove starije, ali ja kazem da nekolicina jedva doceka takvo nesto da pocne pljuvat sve oko vjere
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Shategabri, StevieG8 i 5 gostiju.