Pa i bolja je mama od one sudopere bog te

@Legenda
Samo naselje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nedimko je više volio Ibričića nego neki ljudi rođenu majku, čast Imranu ali do tog nivoa teško da iko može opet doćilegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:32mene na Nedimka, Sarmel nikad vako nije bio zanimljiv mozda Besko kad je bio mali
Ja nisam djete i ponašam se isto kao i u pravom životu.Kulesza je napisao/la: ↑30 maj 2020, 03:16Nedimko je više volio Ibričića nego neki ljudi rođenu majku, čast Imranu ali do tog nivoa teško da iko može opet doćilegenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 02:32mene na Nedimka, Sarmel nikad vako nije bio zanimljiv mozda Besko kad je bio mali
Meni nekako fale ta djeca koja su zalutala na forum, Nedimko i onaj "KO TI JE REKAO DA SAM JA IZ BANOVIĆA" mali, sada imaš djecu koji su cijeli život proveli na internetu i znaju kako treba da se ponaša tako da nije više zanimljivo
Ne moze izgleda pašče bez kostiju.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑30 maj 2020, 00:52
**** ti ja kosti mrtve i ovoj dvojici što su ti lajkali.
ti si smeće od osobe bez imalo dostojanstva, bio si u svakom supku foruma. jedva cekam dan kad ces prestat da se logujes i pises gluposti. presto si ljudima bit zanimljiv 2010legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Mislim da je generalno prestao biti zanimjiv 1990. Ali Sarma, nije uredu da ti zdrav prav tako napadaš autističnu osobu.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:09ti si smeće od osobe bez imalo dostojanstva, bio si u svakom supku foruma. jedva cekam dan kad ces prestat da se logujes i pises gluposti. presto si ljudima bit zanimljiv 2010legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
:* :*MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:09ti si smeće od osobe bez imalo dostojanstva, bio si u svakom supku foruma. jedva cekam dan kad ces prestat da se logujes i pises gluposti. presto si ljudima bit zanimljiv 2010legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
ali ako tom eventu daš neko ušminkano ime kao što je safari, onda to instant postaje atrakcija
Jesi to pio sinoć, gdje?
OSTALO JE SAMO IME
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.