Mislim da je generalno prestao biti zanimjiv 1990. Ali Sarma, nije uredu da ti zdrav prav tako napadaš autističnu osobu.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:09ti si smeće od osobe bez imalo dostojanstva, bio si u svakom supku foruma. jedva cekam dan kad ces prestat da se logujes i pises gluposti. presto si ljudima bit zanimljiv 2010legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
:* :*MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑30 maj 2020, 10:09ti si smeće od osobe bez imalo dostojanstva, bio si u svakom supku foruma. jedva cekam dan kad ces prestat da se logujes i pises gluposti. presto si ljudima bit zanimljiv 2010legenda reala je napisao/la: ↑30 maj 2020, 01:50Imro spasi nas dosade Sarmela, zanimljiviji si sto puta od njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ali ako tom eventu daš neko ušminkano ime kao što je safari, onda to instant postaje atrakcija
Let's talk about SIX baby!
- Marsal
- Kontakt:
Jesi to pio sinoć, gdje?
Ja oko 11 uš'o u Gatto, ubjedljivo najstariji bio sa svojih 28 kuka. Doduše, bio je haver, nedavno 30 napunio.
Mlade pičetine koliko hoš, a ja od umora počeo kunjat. Popijem kolu i pokupim se kući spavat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najaci dokumentarac/film zadnjih 5 godina
OSTALO JE SAMO IME
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
crnci pod izgovorom rasizma pljackaju posten narod koji nema veze sa svim ovim desavanjima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I ja bio u Gattu, vjerovatno smo se vidjeli. Bio s jaranom. Znalo je i boljih treba bit.
"We need to suffer. And we need to fight."
i kakve veze imaju ljudi koji su decenijama gradili svoj biznis s tim kretenom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Ma dobro, djevojke su bile ok, ništa sad wow ali mlado sve. Bio sam na spratu, grmalj od 2m, 110 kila u crnom duksu
A fakat sam bio preumoran, govorim jaranu baš I'm getting too old for this shit.
Nije bilo loše. Volim ja Gatto jer znam gazdu, ljudina. Često sam ja gore, svaki treći dan u prosjeku. Pored Gatta, tu je još i Bona i nekad Bordeaux.
Gatto je jbt i za mene premlad postao, a kamoli za Marsala 
Doduse bude nekad i samo starije raje.
Doduse bude nekad i samo starije raje.
Nikakve, samo kažem da jedni bar imaju neki motiv. Kad skontam da se kod nas nešto slično desi, da policija tako nekog ubije i da to zabilježe kamere možda bi i kod nas tako reagirali.
Let's talk about SIX baby!
- Marsal
- Kontakt:
Gatto je najbolji objekat u Zenici po meni, ali ne nude ništa novo već deceniju, previše su se uležali, moraju se ponašat kao da su prvaci i najbolji u gradu, a oni bukvalno samo propadaju.
Bona je ok, volim to mjesto iako zadnjih 29 puta poljubim vrata jer nikad nema mjesta.
U Bordou visim ljeti
Volim još Spirit, ZS
Meni je žao Jazza, tu sam volio sjest u pm.
Ja visim u Boni.
Volim još lokalne kafane tipa Monte Carlo u Babinoj rijeci, fina bašta za ljetne kafe. Tanke su kafane u Ze, imaš dvije-tri da su špicoka i toeto. Na ostalim mjestima se halaša skuplja.
Gattu fali inovacija definitivno, ali i ovakav je betonjara. Npr nisu promijenili muzički koncept pjesama dugo. Još kad bi se ubacila neka muzička inovacija (tipa muzička Kviskoteka hehe).
Jedina loša stvar u vezi Gatta je ta što mi treba 30 minuta do njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.