https://radio.sarajevo.ba/vijesti/bosna ... es0aN8PtDk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam trco, al sam prelazio 12-13 km dnevno pješke.
Kad ovo troje ukines, ostaje ti samo da te sahrane.Fantasista je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:53Ma čim ukineš slatko i hljeb kile se skidaju. Još ako ne piješ alkohol to je super.
Ja treniram 5-6 puta sedmično. Dan šipke u parku, dan vježbe sa sopstvenom težinom (sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci), dan hodanje s ruksakom pod opterećenjem (trenutno sam na 15kg 6 i po km), dan trčanja oko 6km i dan burpees sami. Super mi odgovara, izgledam gabaritnije sada sa manje kg nego prije sa više iako eto, kažem opet, nisam imao nikad problema nekih s tim.
Kupis protein, mljevene sjemenke(ima u dm-u) i vitamine, sve to imas u DM-u, sve mozda do 50KM. 750g proteina, sjemenke su oko 3-4KM(mljevene) i ovi vitamini njihovi. Ujutro po ustajanju popijes tu mjesavinu(velika kasika proteina, ovo dvoje po mala kasika) i za "veceru" isto to. Za rucak jedes sta ti se jede. Ubacis zeleni caj jos uz to recimo. Ja sam za malo vise od mjesec skinuo 12kg, doduse igrao sam 2 do 3 termina sedmicno, sad me malo zeznulo ovo stanje korone, al i bez termina se moze skinuti 100%, samo sam se ja malo i opustio s ishranom pa se vrtim kila gore dole. Slatko ti nece trebati, jer mozes uzeti protein s cokoladom recimo, i to ti je dovoljan unos slatkog, da ti mozak ne trazi isto. Nesto na fazon Herbalife-a, samo jedno 6x jeftinija varijanta i provjerena
Koliko imaš godina ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:05Ja treniram 5-6 puta sedmično. Dan šipke u parku, dan vježbe sa sopstvenom težinom (sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci), dan hodanje s ruksakom pod opterećenjem (trenutno sam na 15kg 6 i po km), dan trčanja oko 6km i dan burpees sami. Super mi odgovara, izgledam gabaritnije sada sa manje kg nego prije sa više iako eto, kažem opet, nisam imao nikad problema nekih s tim.![]()
Slažem se. Ja bez piva ne mogu dan izgurat.alex1991 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:59Kad ovo troje ukines, ostaje ti samo da te sahrane.Fantasista je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:53Ma čim ukineš slatko i hljeb kile se skidaju. Još ako ne piješ alkohol to je super.
Ozbiljno ti govorim, druže ja pijem 10 piva dnevno, izracunaj koliko je to kalorija. Bilo je tu vjerovatno 2-3 kg i vode i sta već. Džaba ti i da trčiš ko Forest Gump kad se spusim i pojedem po velike milke i smoki od 200 grdelinjo je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:17ne lazi,nemoguce...Heller je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:03Ja izbacio hljeb, slatko i koristio onu Fit aplikaciju od Under Armoura za praćenje unosa i potrošnje kalorija, 13 kila za 45 danaVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 13:59
U jbt, ja na istu visinu imam 90 kg i već sam u panici, počeo sam jesti ona g0vna kornfleks i nekakva vlakna, ne jedem poslije 18h, patim se ko logoraš, vazda gladan...
Možda sam skinuo 2 kg za dvije sedmice, neću da se vagam
Kažu da bi trebao početi trčati... Nema šanse da se nakanim![]()
Svidja mi se ideja,da se covjek malo i rasiriRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:05Ja treniram 5-6 puta sedmično. Dan šipke u parku, dan vježbe sa sopstvenom težinom (sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci), dan hodanje s ruksakom pod opterećenjem (trenutno sam na 15kg 6 i po km), dan trčanja oko 6km i dan burpees sami. Super mi odgovara, izgledam gabaritnije sada sa manje kg nego prije sa više iako eto, kažem opet, nisam imao nikad problema nekih s tim.![]()
Od svega što si napisao, samo mi ovo 'za rucak jedes sto ti se jede' zvoni u glavi.JHam je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:09Kupis protein, mljevene sjemenke(ima u dm-u) i vitamine, sve to imas u DM-u, sve mozda do 50KM. 750g proteina, sjemenke su oko 3-4KM(mljevene) i ovi vitamini njihovi. Ujutro po ustajanju popijes tu mjesavinu(velika kasika proteina, ovo dvoje po mala kasika) i za "veceru" isto to. Za rucak jedes sta ti se jede. Ubacis zeleni caj jos uz to recimo. Ja sam za malo vise od mjesec skinuo 12kg, doduse igrao sam 2 do 3 termina sedmicno, sad me malo zeznulo ovo stanje korone, al i bez termina se moze skinuti 100%, samo sam se ja malo i opustio s ishranom pa se vrtim kila gore dole. Slatko ti nece trebati, jer mozes uzeti protein s cokoladom recimo, i to ti je dovoljan unos slatkog, da ti mozak ne trazi isto. Nesto na fazon Herbalife-a, samo jedno 6x jeftinija varijanta i provjerena
Ako ces bas da se pridrzavas 100%, do sat po ustajanju pijes caj zeleni, na prazan stomak logicno, i onda popijes taj proteinski shake. Izmedju shakeova i obroka mozes ubaciti neku uzinu, malo voca ili nesto tipa bademi, a i ne moras ako mozes izdrzati![]()