Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:21
JHam je napisao/la: ↑30 maj 2020, 15:09
Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2020, 14:19
Halo, šta je nemoguće, evo 10 minuta tražim tu aplikaciju, ne ubijaj me odmah
Kupis protein, mljevene sjemenke(ima u dm-u) i vitamine, sve to imas u DM-u, sve mozda do 50KM. 750g proteina, sjemenke su oko 3-4KM(mljevene) i ovi vitamini njihovi. Ujutro po ustajanju popijes tu mjesavinu(velika kasika proteina, ovo dvoje po mala kasika) i za "veceru" isto to. Za rucak jedes sta ti se jede. Ubacis zeleni caj jos uz to recimo. Ja sam za malo vise od mjesec skinuo 12kg, doduse igrao sam 2 do 3 termina sedmicno, sad me malo zeznulo ovo stanje korone, al i bez termina se moze skinuti 100%, samo sam se ja malo i opustio s ishranom pa se vrtim kila gore dole. Slatko ti nece trebati, jer mozes uzeti protein s cokoladom recimo, i to ti je dovoljan unos slatkog, da ti mozak ne trazi isto. Nesto na fazon Herbalife-a, samo jedno 6x jeftinija varijanta i provjerena
Ako ces bas da se pridrzavas 100%, do sat po ustajanju pijes caj zeleni, na prazan stomak logicno, i onda popijes taj proteinski shake. Izmedju shakeova i obroka mozes ubaciti neku uzinu, malo voca ili nesto tipa bademi, a i ne moras ako mozes izdrzati
Od svega što si napisao, samo mi ovo 'za rucak jedes sto ti se jede' zvoni u glavi.
Počinjem od ponedjeljka.
Da se razumijemo, ne treba se prejedati ni za rucak, ali komotno mozes pojesti sto si jeo i prije vjerujem. Jer ti ovaj dorucak i vecera zajedno nemaju 500 kalorija, sto znaci da imas jos 1000 fore i da budes u minusu nekih 500 za dnevni unos

Ja sam probao s 2 tortilja donera recimo za rucak, i nema problema i dalje ide
Doduse, mi u firmi imamo kuharice koje gledaju da svaki dan bude nesto zdravo, pa kad se vratimo u office opet ide ta zdrava ishrana, nekad s hljebom nekad bez, zavisi sta naprave, nekad se pojede tortilja, nekad pileci sendvic, pizza, al dosta dobro za nekog ko nece sa se muci raznim dijetama gdje nista ne jedes. Nekad za "uzinu" legne proteinska cokoladica koje sad imas u svim prodavnicama, nekad student mix, nekad oboje jbg xD