Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Podrzavam proteste u Sarajevo. Ali se isto tako nadam da ce uskoro isti biti i u Banjaluci i u Mostaru. Jer su i oni u qrcu.
Ljudi se pate sa kilažom, meni treba jedno 20kg da bi izgledao pitomo na ovu visinu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
190,74 kg

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
198 cm
86 kg
Mada tek sam nedavno ušao u treću deceniju života. Nisam mršav na prvu, al kad se skinem isto da sam iz Keraterma. Planirao sam u teretanu od ponedjeljka i postepeno ishranu pojačavat, yebe me činjenica što hljeb uopšte ne jedem tokom ručka/večera, mosa za doručak. Cilj mi je nabiti na 95 do kraja godine. Još sam uvijek u nekom pokretu, dnevno pređem preko 25k koraka.
86 kg
Mada tek sam nedavno ušao u treću deceniju života. Nisam mršav na prvu, al kad se skinem isto da sam iz Keraterma. Planirao sam u teretanu od ponedjeljka i postepeno ishranu pojačavat, yebe me činjenica što hljeb uopšte ne jedem tokom ručka/večera, mosa za doručak. Cilj mi je nabiti na 95 do kraja godine. Još sam uvijek u nekom pokretu, dnevno pređem preko 25k koraka.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ne nabijaj ništa, ti si još bebica mala, doće kile same. Uživaj u mršavosti.Captain4 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:08198 cm
86 kg
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fazon je što mi je ruka tanka, nije da imam neki kompleks, al ružno vidjet na grdosiji malu ruku.Marsal je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:18Ne nabijaj ništa, ti si još bebica mala, doće kile same. Uživaj u mršavosti.Captain4 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:08198 cm
86 kg

Vidjeću ovo sa teretanom, uplatit mjesec i pokušat u kontinuitetu, čisto da malo povećam ruke. Noga mi fudbalska jbt, imam list ko prosječan fudbaler u najmanju ruku, uvijek me fasciniralo kako.
Slažem se ali mi ide na **** A ŠTO NIJE... Pa nije jer su ljudi tamo veća stoka nego u Sarajevu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Ma niđe veze , razočaran sam ...
Prijašnji spotovi su bili puno "bolji"

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Ma nemaš potrebe. Samo po sebi to dolazi tih godina.Captain4 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:22Fazon je što mi je ruka tanka, nije da imam neki kompleks, al ružno vidjet na grdosiji malu ruku.Marsal je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:18Ne nabijaj ništa, ti si još bebica mala, doće kile same. Uživaj u mršavosti.Captain4 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:08198 cm
86 kg
Mada tek sam nedavno ušao u treću deceniju života. Nisam mršav na prvu, al kad se skinem isto da sam iz Keraterma. Planirao sam u teretanu od ponedjeljka i postepeno ishranu pojačavat, yebe me činjenica što hljeb uopšte ne jedem tokom ručka/večera, mosa za doručak. Cilj mi je nabiti na 95 do kraja godine. Još sam uvijek u nekom pokretu, dnevno pređem preko 25k koraka.![]()
Vidjeću ovo sa teretanom, uplatit mjesec i pokušat u kontinuitetu, čisto da malo povećam ruke. Noga mi fudbalska jbt, imam list ko prosječan fudbaler u najmanju ruku, uvijek me fasciniralo kako.
Vršim evidenciju od 2016. godine, pregledao sam taj film 56x. Još kad dodaš prije jedno 20tak, dobiješ to što dobiješ. Nisam dobar, znam.
Brojimo, #57.
Sestra kad mi je rekla da ne vidi poentu filma, zamal da joj forhend opalim šamarom.
Kazimir Hrastek i Casablanca = Captain4 i Kod amidže Idriza
Ne mozes ocekivati da nesto krene iz selendre zvane Siroki Brijeg 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:18Ne nabijaj ništa, ti si još bebica mala, doće kile same. Uživaj u mršavosti.Captain4 je napisao/la: ↑30 maj 2020, 17:08198 cm
86 kg

Meni je ovo normala. Dobro je urađeno. Na stranu to o kome se radi.
Bolje nego onaj sda balvan iz Trnova "dođe čovjek vedra čela i napravi čaršiju od sela".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Gledo sam jutros djedove ordene, kontam naredat na prsa pa hodat okolo ko Crnogorac.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Huske, kraljttbvb i 11 gostiju.