Znaci gabor nekiajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
Joj ja bolesti, izašao sa curom večeras a ulazim svakih pola sata da vidim šta pišete.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci gabor nekiajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:48Đeste pičići udbaški![]()
Joj ja bolesti, izašao sa curom večeras a ulazim svakih pola sata da vidim šta pišete.![]()
Sa ovom upravom i Namom ovo će samo bolje i bolje izgledati, samo da je ove titule osvajati i povećavati koeficijent pa ćemo uvijek biti nosiociDenchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 08:27Sta titulu, duplu zamalo digli, igrali finale kupa, hrkljusi fulise penale....da smo digli kup uzeli bi i titulu...to je 100%, pali u depresiju poslije toga....Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2020, 00:01I te sezone, sa Ćalom 2016/2017, uzeli bi sigurno titulu, da smo odradili kako treba, zimski prelazni rok.Pape Ihtijarević, najavi tada totalni remont, a došli samo Livak i Lelić, koji maltane nisu ni igrali.Što je najluđe, i takvi sa 11,5 igrača, mogli smo do titule, ali smo se samoubili, sa onim silnim neriješenim, na Koševu; Radnik 1:1, Krupa 1:1, Zrinjski 0:0, uz promašeni penal Sarića.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 maj 2020, 23:47Kad se sjetim veznog reda Ivetić-Rustemović i tako do kraja sezone, samo njih dvojica igrala. Odmah me znoj prelije kad skontam da su njih dvojica činila veznu liniju, imali pet uloga, od defanzive do kreacije. Kad se sjetim da je Čala imao 11,5 igrača, ojj mati draga..
Taj zimski pricali sa Spahicem, trazio 100.000...i mislim da su tad zavrsili Stanoju i Adukora za ljeto....
Narucuje u kafani sedam godina od Al dina
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, BordoSaga2, crnehorde, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11, riki46, Varijantas8, zagorski i 114 gostiju.