A pored toga je i bivsi reprezentativac,osvajao trofeje sa repkom. Znaci ima iskustva.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro centarsut se da doradit na treningu. Treba dovest, ako nista za rotacije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Više mi je žao, zbog onog gola Zete na Koševu, iz slobodnog udarca.A prethodio mu je, bespotrebni prekršaj Šunjevarića u 45+, kod 2:0ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:12Kovi treba stručniji trener i čvrsta ruka da ga utegne malo i on ce bit top golman.
Od mene svakom golmanu nasem, svaki kiks halal bio, ali Bandoviću ono protiv Borussie ne mogu halalit, to mi je 5 godina zivota uzelo...

Sedam godina, osma prolazi,
željezničaru titula ne dolazi

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma haj, znalo se da Borussiji ne možemo ništa u dvomeču, nema veze. Ja ne mogu halalit Pavloviću gol s pola terena protiv Zarije.ajdohordas je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:12Kovi treba stručniji trener i čvrsta ruka da ga utegne malo i on ce bit top golman.
Od mene svakom golmanu nasem, svaki kiks halal bio, ali Bandoviću ono protiv Borussie ne mogu halalit, to mi je 5 godina zivota uzelo...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I proći će još godina osam, a zeljkan će ostani na golubraniku posran!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gledam ovaj klip ispod tog Strahinje Manojlovića kako brani i mislim da mali ima potencijala da kvalitetno zamijeni Kovačevića. Jedina velika slabost na videu koja je meni uočljiva i na kojoj mora puno raditi je njegova igra nogom a što se tiče golmanskih vještina ima kvaliteta i to nebrušenog. Mi ga možemo još 20-30% učiniti boljim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 maj 2020, 11:51Iskren da budem,uopste nisam dobio info da ide Kovacevic. Dobio sam bio info,a to sam ujedno i podijelio sa vama,da bi nam trebao doci Strahinja Manojlovic,ali sumnjam da ce njega baciti u vatru.@kanarinac podijeli brate s nama,ne znam ni ja uvijek sve,vecinom pohvatam sve ali **** tu smo da podijelimo s rajom![]()
Na tim klipovima je Rustemović bolji od Pirla, ništa to ne znači.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove godine su lokalni izbori pa u pamet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa da vidimo Alaskhert hoce li opet zijaniti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj mi link ako imaš molim te
Mladi napadač Travnika Nihad Šero mogao bi se otisnuti u Premijer ligu BiH.
Šero ima 21. godinu i do okončanja sezone u Prvoj ligi BiH na 14 utakmica je postigao šest pogodaka. Sada je postao zanimljiv i klubovima u Premijer ligi BiH, a kako saznaje portal **** već postoje određeni kontakti sa Sarajevom.
Osim Sarajeva, još neki klubovi raspitivali su se za Šeru, koji je praktično slobodan igrač jer mu u junu završava ugovor sa “Vezirima”. Šero je prethodno igrao za visočku Bosnu.
Husaric + Sinan Portal = ljubav
Šero ima 21. godinu i do okončanja sezone u Prvoj ligi BiH na 14 utakmica je postigao šest pogodaka. Sada je postao zanimljiv i klubovima u Premijer ligi BiH, a kako saznaje portal **** već postoje određeni kontakti sa Sarajevom.
Osim Sarajeva, još neki klubovi raspitivali su se za Šeru, koji je praktično slobodan igrač jer mu u junu završava ugovor sa “Vezirima”. Šero je prethodno igrao za visočku Bosnu.
-
- Kontakt:
Almir iz Sarajeva fulao i ovo , sjednica je sutra PonedeljakGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:26Finalna odluka bi trebala biti u utorak ili srijedu

A vidis ima i ostrak, al hajd on je branio 3 kiksao 3
NEMA NAZAD
Mrtvi štrumf.Zukanovic je napisao/la: ↑31 maj 2020, 14:35Mladi napadač Travnika Nihad Šero mogao bi se otisnuti u Premijer ligu BiH.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gube naši
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam, pola metra od stative, onaj Junior
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.