Već se izgovori traže ccc dugo si izdržao moj Imrane
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ne tražim izgovor, to je jednostavno tako.
Placam 100km po profilu ali da ima barem jednu sliku public. Da ga mogu nac u Tuzli u nekom selu gdje živi pa da vidimo uživo cija mati crnu vunu prede.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Placam 100km po profilu ali da ima barem jednu sliku public. Da ga mogu nac u Tuzli u nekom selu gdje živi pa da vidimo uživo cija mati crnu vunu prede.
Koliko plaćaš sliku Helče i Sarmela zajedno?
Znači njih dvojica na istom fotosu.
E ja taj fotos imam.
Imaš li ti kešovinu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko plaćaš sliku Helče i Sarmela zajedno?
Znači njih dvojica na istom fotosu.
E ja taj fotos imam.
Imaš li ti kešovinu?
Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.
Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.
Prvo kao prvo za te pare te ne bi zayebo i poslo bi ti njihovu sliku, a onda bismo se ko krave raznjeli i sve zato jer im nit možeš šta nit smiješ šta.
I ja sam sa 19/20 konto da sam faca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pitaj staru uštedi 100 KM.
Kako bi moja stara mogla znati ko si ti ? Jedino ako si cjepo drva kod mene danas na dnevnicu ?