Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Re: Chat
Steta bas sam imao nijet da sirim ljubav i okrenem te na pravi put.
Znam da se niste pitali gdje je varg ex moggi - forum sam zamijenio uredjivanjem Fetish within Bosniaks sa kolegama ,al se cujemo u barazu sigurno
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Masala
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pitaj staru uštedi 100 KM.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:02Ne tražim izgovor, to je jednostavno tako.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 22:59Već se izgovori traže ccc dugo si izdržao moj Imrane
Placam 100km po profilu ali da ima barem jednu sliku public. Da ga mogu nac u Tuzli u nekom selu gdje živi pa da vidimo uživo cija mati crnu vunu prede.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Marsal
- Kontakt:
Prvo kao prvo za te pare te ne bi zayebo i poslo bi ti njihovu sliku, a onda bismo se ko krave raznjeliImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:12Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.

I ja sam sa 19/20 konto da sam faca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Kako bi moja stara mogla znati ko si ti ? Jedino ako si cjepo drva kod mene danas na dnevnicu ?Heller je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:14Pitaj staru uštedi 100 KM.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:02Ne tražim izgovor, to je jednostavno tako.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 22:59Već se izgovori traže ccc dugo si izdržao moj Imrane
Placam 100km po profilu ali da ima barem jednu sliku public. Da ga mogu nac u Tuzli u nekom selu gdje živi pa da vidimo uživo cija mati crnu vunu prede.
ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:17Kako bi moja stara mogla znati ko si ti ? Jedino ako si cjepo drva kod mene danas na dnevnicu ?Heller je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:14Pitaj staru uštedi 100 KM.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:02
Ne tražim izgovor, to je jednostavno tako.

Nullius in verba
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Ko bolan ne smije ? Pa više ja imam tuca nego heler i sarma zuba zajedno. A to da li mogu ces vidjeti ako se ja docepam slike i licnih informacija o doticnim osobama.Marsal je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:15Prvo kao prvo za te pare te ne bi zayebo i poslo bi ti njihovu sliku, a onda bismo se ko krave raznjeliImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:12Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.i sve zato jer im nit možeš šta nit smiješ šta.
jel ona kad ih je helco na grah vodio?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovaj baš ne zna sarmu, pa lik 2 metra 100 kila drvosječa onaj klasični
Ljudi obično imaju po 32 zuba, ne po 2 ko u tvom selu. Imaj to na umu.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:20Ko bolan ne smije ? Pa više ja imam tuca nego heler i sarma zuba zajedno. A to da li mogu ces vidjeti ako se ja docepam slike i licnih informacija o doticnim osobama.Marsal je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:15Prvo kao prvo za te pare te ne bi zayebo i poslo bi ti njihovu sliku, a onda bismo se ko krave raznjeliImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:12Po postovima sam zakljucio da si dobar s njima, tako da od tebe necu jer postoji šansa da cu izvuci deblji kraj. Ako neko od normalnih forumaša zna koji su profili doticnih, neka se javi u inbox. Anonimnost zagarantovana.i sve zato jer im nit možeš šta nit smiješ šta.
Nullius in verba
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Samo mi odgovori jel alergican na olovo ?Donnie Darko je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:22ovaj baš ne zna sarmu, pa lik 2 metra 100 kila drvosječa onaj klasični
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Jabroni, kraljttbvb i 8 gostiju.