Grk je prosle godine uzo,nije uredu da mu opet poklone.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
a Bronu ove godine nije poklon

kako idu pregovori

Jeste, to je taj. Stvarno odličan dokumentarac.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 17:20Onaj iz 30 for 30 serijala? Vrhunski dokumentarac apsolutno.Trunks je napisao/la: ↑28 maj 2020, 13:21S obzirom da je aktuelan dokumentarac The Last Dance, preporučio bih svima da pogledaju i Celtics/Lakers: Best of Enemies. Veoma dobar film o njihovom rivalstvu i uticaju na košarku, kao i cijelu ligu. Igrači i treneri govore o tome iz prve ruke, tu su naravno Larry Bird i Magic Johnson kao najveći rivali. Donnie Wahlberg pripovijeda kao navijač Bostona, a Ice Cube Los Angelesa. Ice Cube je naporan, ali vrijedi pogledati. ESPN serijal.
U ovim godinama da igra kako igra James, zasluzio je i MVP i ROY i 6MOY da mu se poklone..
The New York Daily News last week reported that the Brooklyn Nets have had "internal discussions" about pursuing the 26-year-old Wizards guard, who signed a two-year, $72 million extension in October.
"It's not the first time I've heard this kind of talk," Beal told ESPN. "It's interesting. To me, I look at it as a sign of respect, that I've been doing good things and guys want to play with me.
"That's an unbelievable feeling. When you hear that Kyrie [Irving] and KD [Kevin Durant] want you, s---, that's amazing. At the same time, you don't know how much there is to it, or how easy it would be to do. And I've put down roots in D.C. I've dedicated myself to this town, this community. I love it here, and it would feel great to know I could grind out winning here instead of jumping to another team.
"But I'd be naive to say that I don't think about it when these stories come up."
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Prica se da nastavljaju 22 tima. Radi liga sve da Debeli bude tu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Money talks...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da vam malo upadnem na temu ko padobranac
Onaj dokumentarac Last dance meni pravo dosadan. Valjda covjek zna vecinu onih stvari, pa dosadno za gledati

Onaj dokumentarac Last dance meni pravo dosadan. Valjda covjek zna vecinu onih stvari, pa dosadno za gledati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Unisti frajer Bronu jednu od najboljih utakmica karijere, 51-8-8
JR Smith obicni indijanac, vazda bio i ostao
JR Smith obicni indijanac, vazda bio i ostao
ko ga je dobavio i dao mu ugovor 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Nije mu on kriv, što nije na vrjeme rješio utakmicu ?
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Ma pustite mitomane pa od ovog JR Smitha nasli zrtvenog jarca, kad vidim one slike fol igraci koji su kostali Lebrona titule i on medju njima, ono kao bio bi prvak eto da nije njega bilo u toj seriji

"vecina bijelaca nema nista protiv crnaca" da te pitam zivis li ti vamo u Americi slucajno?Justin je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:18To je manja skupina ljudi. Vecina bijelaca nema nista protiv crnaca, dok je sa druge strane obratna situacija.bombaysaphire je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:17
Imaju li crnci u SAD nešto slično kao Ku Klux Klan ?
Bio sam tamo i imam rodbine i poznanika da zive. Znam kakva je situacija.
Dobro, mozda se sada opet pojavila prica protiv istih jer vidis kako se ponasaju. Imaju srecu da zive u modernizovanoj drzavi zahvaljujuci bijelcima i oni opet pokazuju svoj primitivizam.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
"Pa kako vidimo po slučaju George Floyda itekako ima. Hamdo to nikada neće moći shvatiti, jer nikada neće moći biti u koži ljudiJustin je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:02Bio sam tamo i imam rodbine i poznanika da zive. Znam kakva je situacija.
Dobro, mozda se sada opet pojavila prica protiv istih jer vidis kako se ponasaju. Imaju srecu da zive u modernizovanoj drzavi zahvaljujuci bijelcima i oni opet pokazuju svoj primitivizam.
kao što je bio George Floyd. Ali bi Hamdo mogao uzeti primjer iz zemlje koje dolazi, pa povući paralelu sa povratnicima Bošnjacima
u RS i način na koji se oni tretiraju i gledaju tamo."
"Povlačim paralele u nadi da ću vidjeti makar trunčicu empatije od ljudi koji znaju šta se sve dešavalo na Balkanu i kakvim
smo sve nacional šovinizmima bili izloženi i kakvi su rezultati toga bili. Ali izgleda da su takvi uzorci ponašanja prihvaćeni prije
nego što su odbačeni samo što se u novo naseljenoj zemlji primjenjuju na drugu, rasno drugačiju skupinu ljudi." mozda se tvoja rodbina i poznanici pronadju u nekim od ovih

"To što je Amerika pravna država ne znači da je savršena. To jasno pokazuje ovaj duboko ukorijenjeni sistemski rasizam.
Ti to nećeš nikada moći shvatiti ni vidjeti istim očima jer nisi crnac i nisi u njihovoj poziciji. Vrlo jednostavno."
Da napomenem, ja ovdje zivim neke 3 godine, i nisam indroktiniran ni ovom pricom liberalizma a ni desnice. Nisam svako jutro prije pocetka casa gledao u zastavu i pjevo himnu bez da mi neko objasni sta je iza te himne i zastave. Ove citate sam c/p, covjek je prenio moje razmisljenje. Ta zadnja recenica je haman ekvivalentna "moja familija se treba zahvalit' cetnicima/ustasama sto zive u uredjenoj drzavi"
dok cekam odgovor Justina, vidio sam da se spominjo JR na prethodnim stranicama
Reci mi samo je li to isto u Americi vazi i za azijate i latinose ili su samo crnci pogodjeni?Zabit je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:11"Pa kako vidimo po slučaju George Floyda itekako ima. Hamdo to nikada neće moći shvatiti, jer nikada neće moći biti u koži ljudiJustin je napisao/la: ↑31 maj 2020, 23:02Bio sam tamo i imam rodbine i poznanika da zive. Znam kakva je situacija.
kao što je bio George Floyd. Ali bi Hamdo mogao uzeti primjer iz zemlje koje dolazi, pa povući paralelu sa povratnicima Bošnjacima
u RS i način na koji se oni tretiraju i gledaju tamo."
"Povlačim paralele u nadi da ću vidjeti makar trunčicu empatije od ljudi koji znaju šta se sve dešavalo na Balkanu i kakvim
smo sve nacional šovinizmima bili izloženi i kakvi su rezultati toga bili. Ali izgleda da su takvi uzorci ponašanja prihvaćeni prije
nego što su odbačeni samo što se u novo naseljenoj zemlji primjenjuju na drugu, rasno drugačiju skupinu ljudi." mozda se tvoja rodbina i poznanici pronadju u nekim od ovih![]()
"To što je Amerika pravna država ne znači da je savršena. To jasno pokazuje ovaj duboko ukorijenjeni sistemski rasizam.
Ti to nećeš nikada moći shvatiti ni vidjeti istim očima jer nisi crnac i nisi u njihovoj poziciji. Vrlo jednostavno."
Da napomenem, ja ovdje zivim neke 3 godine, i nisam indroktiniran ni ovom pricom liberalizma a ni desnice. Nisam svako jutro prije pocetka casa gledao u zastavu i pjevo himnu bez da mi neko objasni sta je iza te himne i zastave. Ove citate sam c/p, covjek je prenio moje razmisljenje. Ta zadnja recenica je haman ekvivalentna "moja familija se treba zahvalit' cetnicima/ustasama sto zive u uredjenoj drzavi"
Ovaj pateticni tekst ko da je Epi pisao.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.