Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
hahahahahahh
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ode Bajramluk, joj ako mi mali dođe, ima da provedem Anex 7 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U mene je pranana ovo radila sjecam se nekoj dječurliji kad imaju strahove od neceg , al ne znam jel imalo efetka o cemu je rijec. Ono olovo kad pljusne u vodu ode sve upm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ne vjerujem ali mi mora neko objasniti kako je ona vidjela u onom loncu p.o.s.k.o.k.a(wtf sto je zmija cenzurisana) koji je meni i dan danas u sjecanju ostao iz djetinstva. Mislim da je ovo jedan od ostataka iz vremena prije nego sto su Osmanlije dosle
Ma jes ****,cijeli dan kuka
Ma ja sam ko dijete ovo radio ali pojma nemam jel bilo efekta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Momci, fali u vama malo šovinizma čim ne znate što se to poskhok cenzuriše. 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Saljem paypalom 300 dolara ko mi posalje lokaciju i ime ovog Imrana
Imran
Lokacija Pripizdina
poslat cu ti u pp email za paypal
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
kad ti pokucaju dvojica momaka, samo da znas da se zovu Nera i Kospa
Pa što se meni i Sarmi nisi sam javioImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:23Ja cu ti je sam dati **** ti kosti mrtve.
@ xxxxxx
Eto ti bon, salji profil.
Nullius in verba
ti ne znas leoreya
Vjerovatno znam i tebe, ako i ti znas leoreya