Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
mangup iz Pizdića glumi nešto
-
- Kontakt:
Da li se nekom desilo da carinik ne zeli da ovjeri papire za povrat PDVa? Imali osnova za tuzbu i odstetu?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Kakav bolid moraš biti da uzmeš analizirati koštanu srž pod mikroskopom eto što moraš biti bolid toliki јebem mu familiju ko se toga dosjetio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jesi gledao Havanu Bleu u Bangbros busu? Ako nisi pogledaj

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kakvu raznolikost u samo dva posta je pokazao nas osim
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Javio se jedan momak koji ce dati profil helera za xbon od 20 km. Odo do pumpe po bon, a tebi je bolje da se seliš iz kantona.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Oj sikiro sinoć cirkusa u Zepcu, ja ne znam gdje nabavljaju one securitase , na videu sam vidio kako ih izbacuju napolje ko u filmovima grupica je neka, a vani vec ispred ulaza u klub , trojica je njih na zemlji su vec ,oj ubiše ih mene bolilo gledat. Koliko god da im gazda daje te noćne plate treba im povećat sta su udaraca primili
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Joj sine dragi i tebi samo nesto kad dodje odjednom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
U kojoj vukojebini živiš s gorivom će te izaći 70ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 00:51Javio se jedan momak koji ce dati profil helera za xbon od 20 km. Odo do pumpe po bon, a tebi je bolje da se seliš iz kantona.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
hahahahahahh
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ode Bajramluk, joj ako mi mali dođe, ima da provedem Anex 7 

Nullius in verba
U mene je pranana ovo radila sjecam se nekoj dječurliji kad imaju strahove od neceg , al ne znam jel imalo efetka o cemu je rijec. Ono olovo kad pljusne u vodu ode sve upm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ne vjerujem ali mi mora neko objasniti kako je ona vidjela u onom loncu p.o.s.k.o.k.a(wtf sto je zmija cenzurisana) koji je meni i dan danas u sjecanju ostao iz djetinstva. Mislim da je ovo jedan od ostataka iz vremena prije nego sto su Osmanlije dosle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.