Postao/la ImperiaUzvracaUdarac » 01 jun 2020, 01:32
Znaci cim sam dobio link od profila i procitao ime i prezime, shvatio sam zašto se heller ovako ponaša.
Ne znam koliko covjek mora biti retardiran da djetetu dadne ime Nurdin. Takvih imena ima još 10-tak i ti ljudi obicno rade u Šumarstvu i Grackoj cistoci a ostali su promjenili ime u najbližoj opcini. Prezime nije mogao birati ali mu se slaže sa karakterom. Necu govoriti koje je prezime da mu ne otkrivan identitet ali vjerujte da bi prije izvršili harakiri nego nosili takvo prezime.
Osim što izgleda kao bacva gov.ana, ružan je kao jeb.eni gargameld. Kad sam pogledao sliku mislio sam da je neka ilustracija konja sa repom kad ono pravi covjek. Pive i svinjetina na slikama i najogavije moguce psovke po profilu.
Iskren da budem, kad sam krenu po bon da platim ovom momku, razmišljao sam kako cu da ga sastavim sa zemljom ali nakon što sam vidio kakav život lik vodi, odustao sam.
Zamislite covjeka od 120kg, 175cm sa pivskim stomakom, ružan kao ku.rac i ima konjski rep. Prezime gore od imena, na forumu provodi po cjeli dan.
Ja ovog liga iskreno žalim i ja mu više ni jednu ružnu rijec necu reci. Samo cu još dodati da razumijem zašto se ovako ponaša.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !