eto sreca pa si me shvatio ozbiljnoImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:37I necu !
Nadam se samo da si ti veci od 175 ? Makar 1,80 da te shvatim iole ozbiljno.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kakav imbecil moraš biti da otkriješ identitet.
Ja mogu komotno tabelu sa myquiz.org skrinat, al zbog email adresa lično napišem sve kako se ne bi otkrivalo. Ovaj debil mu šalje acc.
Ko god je, glup si ko qurac.
Ja mogu komotno tabelu sa myquiz.org skrinat, al zbog email adresa lično napišem sve kako se ne bi otkrivalo. Ovaj debil mu šalje acc.
Ko god je, glup si ko qurac.
"We need to suffer. And we need to fight."
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Jel ovo jedini ja ne mogu Helču da nađem
pa otkrij ti svoj profil picko onda, imam ljude ne moram ni dolaziti
Ma mislio sam da se lik zajebava na prvu. A lik ima vise od 17 godina i ovaj profil vodi par osoba brat bratu.

cvaja bon i saljem ti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Jel to pitaš da mi opereš guzuove ?Epidaurus je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:36Us.ro si se priznajImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:32Znaci cim sam dobio link od profila i procitao ime i prezime, shvatio sam zašto se heller ovako ponaša.
Ne znam koliko covjek mora biti retardiran da djetetu dadne ime Nurdin. Takvih imena ima još 10-tak i ti ljudi obicno rade u Šumarstvu i Grackoj cistoci a ostali su promjenili ime u najbližoj opcini. Prezime nije mogao birati ali mu se slaže sa karakterom. Necu govoriti koje je prezime da mu ne otkrivan identitet ali vjerujte da bi prije izvršili harakiri nego nosili takvo prezime.
Osim što izgleda kao bacva gov.ana, ružan je kao jeb.eni gargameld. Kad sam pogledao sliku mislio sam da je neka ilustracija konja sa repom kad ono pravi covjek. Pive i svinjetina na slikama i najogavije moguce psovke po profilu.
Iskren da budem, kad sam krenu po bon da platim ovom momku, razmišljao sam kako cu da ga sastavim sa zemljom ali nakon što sam vidio kakav život lik vodi, odustao sam.
Zamislite covjeka od 120kg, 175cm sa pivskim stomakom, ružan kao ku.rac i ima konjski rep. Prezime gore od imena, na forumu provodi po cjeli dan.
Ja ovog liga iskreno žalim i ja mu više ni jednu ružnu rijec necu reci. Samo cu još dodati da razumijem zašto se ovako ponaša.![]()
E ovo vam je ljudi profesionalna deformacija ako niste znali.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Ja sam kuhao i s četnicima i vehabije mi prijetile, a nikad moj identitet nije ni bio tajna. Pa samo trenutno na Viberu imam 5-6 forumaša. Radim s jednim, čak sam i Hendu imao na fb u prijateljima.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne spominjem tebe, mada i ti si očigledno teža pukotina.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑01 jun 2020, 01:45Ja nisam ništa otkrio. Moga sam staviti link profila ali nisam. Ovo je licna stvar.

Ljudino, život je lijep, šta se pališ na gluposti. Yebote forum.
"We need to suffer. And we need to fight."
mogao sam shvatiti i cetnike i vehabije, al ovo me zbunilo malo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od nekih i brojeve racuna imas.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne mogu da vjerujem cime se ljudi bave,cuj otkrijes identitet ccc
helco posalji mi u pp da te dodam

helco posalji mi u pp da te dodam

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.