NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
U prosvjedima je najviše vazda uživao ološ i klošarluk. Mogu razbijati šta hoće i koga hoće.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
trenutna situacija u Americi

Znal se brojka otprilike koliko ih ima tu jbt

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nacionalna garda se u americi zove "vikendaska" armija, ugl. kratko obucavanje i onda si na cekanju dok te ne pozovu kad je neko sranje
@miki: ne znam bas za to, ja sam redovno isao na utakmice u najgorem getu u DC, nista se nisam osjecao sigurnije na Ilidzi

Treba to i kod nas skontati, da Solak obrne keš.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koliko rasista na samom forumu. Nijedan se nije javio za ubijenog crnca, a sad na sve strane pisu kako ovi razbijaju. Pa burazeru i bijelci razbijaju jednako,.imas masu klipova. Amerika je drustveni fenomen i frustrirano drustvo kojem malo treba da krene.
Pa policakci se infiltriraju u prosvjednike i poxnu radot nerede, o cemu pricamo...
Pa policakci se infiltriraju u prosvjednike i poxnu radot nerede, o cemu pricamo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa to je u ljudskoj prirodi, i kod nas su razbijali izloge i krali stvari kad su protesti bili 2014. Crnci u Bosni i Hercegovini wildin ha
Policajci i kriminalci dvije strane jednog lista.
Remember, remember the 5th of November.
Sve su to ista ****, samo sto crnci se jace cuju kad njihov nastrada. Isto ko kod nas, "najugrozeniji" srbi i hrvati kojih manje ima, a ustvari ista **** ko i ostali. Nedo Bog da je kod nas ko u Americi sto se tice oruzja, dobro je dok samo ubijaju ekonomiju... To je samo moje misljenje, naravno da su onii krivi za smrt crnca, ali evo vidis i oni sta rade kad im se pruzi prilika. Lik je branio poslovni prostor i vidio si kako je zavrsilo za njega u onom klipu sto sam postavioLillard je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:20Koliko rasista na samom forumu. Nijedan se nije javio za ubijenog crnca, a sad na sve strane pisu kako ovi razbijaju. Pa burazeru i bijelci razbijaju jednako,.imas masu klipova. Amerika je drustveni fenomen i frustrirano drustvo kojem malo treba da krene.
Pa sjetite se kako je bilo u BGu kada je Kosovo proglasilo neovisnost,imas snimke onih djevojaka koje su krale iz porazbijanih ducana.Paljenje,lomljenje i ostale pizdarije su klasicni folklor svih protesta,neka ih od par hiljada ima 50,100 takvih to je taman da druga strana pokaze eo zasto ih ubijamo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lebronu treba jos 300 utakmica da bude kosarkas sa najvise istih ikad.
70 utakmica u prosjeku da igra, za 4 godine bi stigao
70 utakmica u prosjeku da igra, za 4 godine bi stigao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naoruzane horde pljackasa i lopova pretezno iz crnackog i latino stanovnistva jedva docekalo izgovor da pale i ruse drzavu, crnci pokusavaju sada zbog ovog jednog nevinog lika da sav njihov olos koji su policajci dosada ubili prikaze kao svece, pokusavaju iz ovoga da izvuku neku politicku korist, nece proci. Nesto slicno se desilo u Jugoslaviji kada je rat poceo, odjednom dojucerasnji sljam postadose ugledni gradjani. Nadam se da ce Trump gvozdenom pesnicom udarati antidrzavne elemente.
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
Jedva docekali da ruše i kradu po državi. Al nije mi krivo, USA je zaslužila da je se sravni sa zemljom.japa je napisao/la: ↑01 jun 2020, 15:31Naoruzane horde pljackasa i lopova pretezno iz crnackog i latino stanovnistva jedva docekalo izgovor da pale i ruse drzavu, crnci pokusavaju sada zbog ovog jednog nevinog lika da sav njihov olos koji su policajci dosada ubili prikaze kao svece, pokusavaju iz ovoga da izvuku neku politicku korist, nece proci. Nesto slicno se desilo u Jugoslaviji kada je rat poceo, odjednom dojucerasnji sljam postadose ugledni gradjani. Nadam se da ce Trump gvozdenom pesnicom udarati antidrzavne elemente.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kad se sjetim kako vas je IT isprskao. Jedna od drazih serija.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Duplo vise bjelci ginu od policije
Ovo je agenda da se odrzavaju rasne tenzije, obavezno idu naslovi white-man killed a black man, a nije Tom ubio Michael-a. K'o u Yugi prije rata kad se kuhalo, nije Ibrahim ubio Stevu nego je Musliman ubio Srbina i obratno da se pokreno emocije mase, jer ako je Ibrahim ubio Stevu tebe licno ne dodire, ali Musliman Srbina vec je skroz druga stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.