abidal za pocetak. sa ovim ne kazem da je abidal najbolji na svijetu, ima jos nekih bekova koji su bolji od njega a samim tim i od marcela.Raul_64 je napisao/la:jest vala 24 godine,gotovo...ako misliš na ovu sezonu vraća se več protiv Zaragozevan gall je napisao/la: Ramos ove godine neprepoznatljiv i tesko da ce se vise vratitiako misliš na formu,da li si gledao utakmicu Reala osim protiv Barcelone,gdje je kriv za jedna gol
![]()
evo ja sam upravo pogledo svih 5 golova i dosao sam do zakljucka da je ramos kriv za ukupno 3 gola, drugog, četvrtog i petog. kod drugog je ostavio villu samog gore na lijevoj strani, jos ga je ovaj kasnije prosao i dodao za pedra. krivicu sa njim djele casillas i marcelo. kod četvrtog gola je opet kriv jer je zaboravio na villu, iako mu odje najmanje zamjerim jer su villa i messi ocito pregenijalni za njega. a kod peto gola je najveci kriva, zaboravio je na jeffrena.
Marcelo je sa svoje 22 najbolji lijevi bek na svijetu...daj jednog boljeg,samo jednog...Cole tu i tamo,ostalo?van gall je napisao/la:Marcelo nikad nije bio neki bek ali eto malo ga je Mou sredio pa sad lici na nesto ali to nije jos dovoljno.
meni je impresivno to kako real (po svojim fanovima naravno) na skoro svakoj poziciji ima bolje igrace, ima bolju klupu, boljeg trenera a barca ih svejedno ponizi