Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 03 dec 2010, 22:36

[youtube][/youtube]
Najbolji covjek sto je ikad igro lopte.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 dec 2010, 22:38

Raul mislio sam za Ramosa za ovu sezonu,a Marcelo je u defanzivi vise nego obicni bek...

Da navedem i jos kojeg,Coentrao,Chlishy,valjda se tak pise:)takodje uzmi Lahma kad igra lijevo,evo ova trojica od malo mladjih....a ovih starijih ima jos dosta...
Zadnja izmjena: van gall, dana/u 03 dec 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 dec 2010, 22:41

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najbolji covjek sto je ikad igro lopte.
potpis

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 03 dec 2010, 22:42

Raul_64 je napisao/la:
van gall je napisao/la: Ramos ove godine neprepoznatljiv i tesko da ce se vise vratiti
jest vala 24 godine,gotovo...ako misliš na ovu sezonu vraća se več protiv Zaragoze :mrgreen: ako misliš na formu,da li si gledao utakmicu Reala osim protiv Barcelone,gdje je kriv za jedna gol :?:

evo ja sam upravo pogledo svih 5 golova i dosao sam do zakljucka da je ramos kriv za ukupno 3 gola, drugog, četvrtog i petog. kod drugog je ostavio villu samog gore na lijevoj strani, jos ga je ovaj kasnije prosao i dodao za pedra. krivicu sa njim djele casillas i marcelo. kod četvrtog gola je opet kriv jer je zaboravio na villu, iako mu odje najmanje zamjerim jer su villa i messi ocito pregenijalni za njega. a kod peto gola je najveci kriva, zaboravio je na jeffrena.
van gall je napisao/la:Marcelo nikad nije bio neki bek ali eto malo ga je Mou sredio pa sad lici na nesto ali to nije jos dovoljno.
Marcelo je sa svoje 22 najbolji lijevi bek na svijetu...daj jednog boljeg,samo jednog...Cole tu i tamo,ostalo?
abidal za pocetak. sa ovim ne kazem da je abidal najbolji na svijetu, ima jos nekih bekova koji su bolji od njega a samim tim i od marcela.

meni je impresivno to kako real (po svojim fanovima naravno) na skoro svakoj poziciji ima bolje igrace, ima bolju klupu, boljeg trenera a barca ih svejedno ponizi :lol:
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2010, 22:44

van gall je napisao/la:Raul mislio sam za Ramosa za ovu sezonu,a Marcelo je u defanzivi vise nego obicni bek...
Pa vrača se protiv Zaragoze samo da odradi kartone :mrgreen: igra povučenije ne igra slabije...a Marcelo? znamo da nije neki sa odbranom al opet stoji moje pitanje imal bolji? jer kad se sve sabere samo je Cole bolji,možda(govorimo o ovoj sezoni i trenutnoj formi,koju btw Marcelo drži od početka sezone na ovom nivou)...a opet Marcelo ima 8 godina fore do Cola...

EDIT:koji mrtvi Abidal...hadj još nekog izvadi...Cufre možda :?: :mrgreen:
govorim za Marcela ni za koga drugog nacisto :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 dec 2010, 22:46

Da navedem i jos kojeg,Coentrao,Chlishy,valjda se tak pise:)takodje uzmi Lahma kad igra lijevo,evo ova trojica od malo mladjih....a ovih starijih ima jos dosta...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2010, 22:49

E jbg Wolwi pretera ga i ti sa Abidalom.
Mada po meni opet nije Marcelo najbolji,za mene su Cole i Evra i dalje bolji,oba se vracaju u onu staru formu i jos malo bice oni stari,takodje tu je jos Kolarov koji se vraca nakon ozlede,bas kao i Clichy koji je tu u rangu sa Marcelom.
Inace levi bek je mozda i najlosije pokrivena pozicija u danasnjem fudbalu,nema puno kvalitetnih pravih levih bekova,mada Marcelo je dakle iza ove prve dvojice,a u rangu sa ovom drugom dvojicom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2010, 22:50

junioR je napisao/la:slika

Ja bih volio vidjeti ovako nesto od Januar-a :lol:

Nadam se da sam Skroman :D
Jao ne mogu ovih što im je Aguero bolji od Pipite :lol:
Evo nešto od mene dosadno mi bilo pa sam sastavio 8-)
slika

Abidal i Marcelo su najbolji l.bekovi na svijetu.Barca puno lošije(ako je i to moguće)izgleda bez Abidala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2010, 22:52

van gall je napisao/la:Coentrao,Chlishy
Contreao nije igrao lijevog beka od svjetskog prvenstva pa nemoj ga tu svrstavati...a stvarno je impresionirao protiv Sjeverne Koreje što jest,znamo ko je S.Koreja u fudbalu 8-) :)

a Chlisy jesili njega gledao kad? ja samo mogu se sjetiti kako namješta loptu Ngogu na otvarnju sezone ili pak kad mu Srna oduzme loptu iako je Gael imao samo 20 metara fore(da i tada je pao gol) ima još neka situacija :? nije bitno Chlisy iz godine u godinu nazaduje i po meni je čak Gibs bolje rješenje...

EDIT:da si rek´o Pranjić pa hajd :lol: :mrgreen: koji stariji? Evra....opet apeliram da govorim o ovoj sezoni a ne o ranijim zaslugama

EDIT 2:Kolarov je li :mrgreen: i rest ma case njega sam zaboravio :P opet Evra....

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 dec 2010, 22:57

Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..

BAYERN MUNCHEN

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2010, 23:03

van gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
Ti si onaj kojem je Schweini bolji igrač nego Scholes u mladosti :lol:
Čuj Marcelo osrednji bek,Coentrao WTF? :lol: ,Gibbs :roll: :mrgreen: :lol: ,Cliyhy je dobar,ali ima tu 5-6 boljih bekova od njega,Lahm 1)čovjek igra desno zadnji put igrao lijevo kad su Robben i Robinho igrali za Real :P ,a nije ni najbolji desni bek tako da nema šanse da je najbolji lijevi :lol: ,Baines prvo nauči kako se piše pa nešta pričaj :P ,taj iz BvB veliki talenat,Boateng :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i za kraj Capdevila :roll: :lol:
Ne mogu da vjerujem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 dec 2010, 23:06

LBJ MVP je napisao/la:
van gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
Ti si onaj kojem je Schweini bolji igrač nego Scholes u mladosti :lol:
Čuj Marcelo osrednji bek,Coentrao WTF? :lol: ,Gibbs :roll: :mrgreen: :lol: ,Cliyhy je dobar,ali ima tu 5-6 boljih bekova od njega,Lahm 1)čovjek igra desno zadnji put igrao lijevo kad su Robben i Robinho igrali za Real :P ,a nije ni najbolji desni bek tako da nema šanse da je najbolji lijevi :lol: ,Baines prvo nauči kako se piše pa nešta pričaj :P ,taj iz BvB veliki talenat,Boateng :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i za kraj Capdevila :roll: :lol:
Ne mogu da vjerujem
Dobro vi navijaci Reala ste svakako da ne kazem ........i svoje kloceve uzdizete u nebo...Marcelo je obicni bek i uvjek ce biti i sve te igrace sto sam nabrojo su bolji od njega,al djeca ko djeca,Marcelo zna koji brazilski potez na sredini terea izvesti i odma dobar,najbolji ;)

BAYERN MUNCHEN

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2010, 23:08

Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni 8-)
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodat :lol: I onaj Kroos je sigurno najveći talenat na svijetu :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2010, 23:10

van gall je napisao/la:nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...
šta jednu utakmicu desno,jednu lijevo :mrgreen:
van gall je napisao/la:oentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti.
gdje?kad? možda ako ikad više zaigra lijevog beka
van gall je napisao/la:.Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom
ma ja i onaj 3 Traore na posudbi u Juventusu i njega možemo svrstati sa Marcelom....ima par nevjerovatnih predstava u Carling Cupu
van gall je napisao/la:pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju
Da nije Leighton Baines :P imam SK pa ovako pogleda se po neka utakmica :mrgreen: ma ja ba što zavali onaj jedan slobodnjak ala Sejo Salihović,ma i onaj Warncok iz Ville ba
van gall je napisao/la:.iz BvB Schmelzer je veliki talent
veči od Muhameda Subašića je li?
van gall je napisao/la:
pa tu je Boateng iz Citya takodje
nemoj mi dešnjake majketi,pa jbt. reci Arbeloa onda...igra lijevog kad nema 3 rezervna beka
van gall je napisao/la:i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..
malo koji ga igrač može pretrčati,dobro Dinamovi igrači ali ostalo OK

Imali još neki ljevak koij ti pada na pamet,jer je automatski bolji od ovog Brazilca...pa mogu i dešnjaci očigledno...zaboravio si Dosenu između ostalih :|

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 03 dec 2010, 23:11

LBJ MVP je napisao/la:Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni 8-)
A čuj mi kloceve uzdižemo pa tebi je Gomez sigurno najbolji napadač na svijetu čovjek koji ne zna hodat :lol: I onaj Kroos je sigurno najveći talenat na svijetu :roll:
To nista nisam rekao,govoimo o Marcelu i tako da to komentarisem samo vi se izgleda nemozete sloziti da je on obicni bek al stvarno samo obicni...

BAYERN MUNCHEN

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2010, 23:12

van gall je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nije najbolji ja sam rekao Abidal i Evra(kojeg sam zaboravio)zbog iskustva samo ovaj još ima da uči,a već je formiran igrač samo da nauči neke fudbalske lopovluke koji su potrebni 8-)
To nista nisam rekao,govoimo o Marcelu i tako da to komentarisem samo vi se izgleda nemozete sloziti da je on obicni bek al stvarno samo obicni...
Svaki je čovjek običan tako da se slažem sa tobom:lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 dec 2010, 00:26

HAHAHAHAHHA pa vi negledate tamce Barce!Kad Abidal igra Barcinom golu nemoze niko prismrdit jer je covjek **** masinerija , koju je pretesko prec, prvo covjek je prebrz , drugo pokretljiv , trece skok mu je strasan , duel prejak , ima noge ko Naomi i odlican u ofanzivi po potrebi!Stim da Barci netreba jos ofanzivnih bekova jer znamo da Alves nace igra Krilo...
Abi je najbolji defanzivni bek daleko u svijetu , stim da na stoperskoj poziciji moze takodje igrati solidno...a ne taj neki retrd Marcello, pa ia 20 lijevih bekova boljih od nejga , za primjer Cole, Evra td it

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 04 dec 2010, 00:39

Devil je napisao/la:E jbg Wolwi pretera ga i ti sa Abidalom.
Mada po meni opet nije Marcelo najbolji,za mene su Cole i Evra i dalje bolji,oba se vracaju u onu staru formu i jos malo bice oni stari,takodje tu je jos Kolarov koji se vraca nakon ozlede,bas kao i Clichy koji je tu u rangu sa Marcelom.
Inace levi bek je mozda i najlosije pokrivena pozicija u danasnjem fudbalu,nema puno kvalitetnih pravih levih bekova,mada Marcelo je dakle iza ove prve dvojice,a u rangu sa ovom drugom dvojicom.
zasto sam pretjero? abidal je prije bio kloc u napadu, dok sad to nije bas slucaj. zna cesto probit po strani, uposlit loptu sa ocima, i to je pola gola maltene :mrgreen: dok je u odbrani doktor za marcela. lik je ponajbolji defanzivni lijevi bek na svijetu, i moje misljenje je da je jedan od najpodcjenjenijih igraca na svijetu.

znaci po meni je abidal vise bolji u odbrani nego marcelo u napadu.

uostalom u to smo se mogli uvjerit neku noc, marcelo se po ko zna koji put obrukao protiv barcelone, dok je abidal bio savrsen. i nemojte mi govorit da se ravnam po jednoj tekmi, abidal je takav skoro cijelu sezonu.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 dec 2010, 01:43

Isto tako tvrdis da je Ribery jedan od najboljih igraca svijeta i da je Robben najbolji? ili je stvar samo kod Marcela.

Neko rece ne pratite Barcu, istina, ne moze se reci da je Villa slab ili Abidal slab jer ne gledamo Barcelonu.

Gledate li vi Real osim El Clasico?

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 dec 2010, 01:47

A ljudi uzdižemo previše naše igrače i to nam se odbilo od glavu protiv Barce.. Te sastave s 5 ofanzivnih igrača možete okačit konju o rep.. Mourinho se sad opekao i nikad više.. Kaku želim vidjeti u prvih 11 samo radi ovog
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.