super su ti protesti evo vidim najavio za 27.06 širom BiH, ali brate ne možeš razbiti priču o okupljenoj opoziciji odmah na početku. Umjesto da ove lokalne izbore iskoriste da u što više opština i gradova smijene vladajuće odmah on hoće sam
Pa Hadžikadiću je i najbolje da ide sam, i bez SDA i bez opozicije, što svakako najviše ne odgovara opoziciji. Mislim da neće i ne smije dozvoliti da Kifla pokupi njegove glasove.
Pa Hadžikadiću je i najbolje da ide sam, i bez SDA i bez opozicije, što svakako najviše ne odgovara opoziciji. Mislim da neće i ne smije dozvoliti da Kifla pokupi njegove glasove.
Naravno da jeste.
Ali šta ima od toga ako će biti najbolji od opozicije. Sljedeće izbore ga nema.
Priprema se lagano teren da nas SDA brani od mrskog Dodika i on srbe od mrskih muslimanskih ekstremista, samo da se ovo malo smiri, nema vremena za gubljenje
Kiflica ce njih sve na kraju zajebat,pratio sam malo onu emisiju kod Senada,Pedja i Mirso izgledaju prenaivno spram njega,treca liga.
Misliš da će otići sa SDA?
Ja u to ne vjerujem jer će to biti kraj njegove političke karijere. To je sve isto mogao imati dok je kod njih bio u stranci.
Kifli i Peđi protesti sad uopšte nisu potrebni, mislim da bi se samo zayebali kad bi pokrenuli nešto takvo jer bi se mobilizirala rušilačka garda koja bi napravila krivu sliku.
Samo izbori, brojku imaju dovoljnu. Ako izbora ne bude, i opet se budu prolongirali, e onda će se pričati i o tome.
Ma daleko od toga,samo mislim da ce iz ove ujedinjene price izvuci daleko najvise koristi za sebe i svoju stranku,trenutno su kao svi jednaki,a na kraju ce se Dino etablirati kao neupitni broj jedan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa jbga iz ugla prosjecnog glasaca mislim da bi vazda se na kraju Kifli priklonio.Ima lik pricu i izgleda kao ozbiljan politicar za razliku od mirnog Hadzikadica i gicosa Pedje sa ovom kosicom i mindjusom mi nikako ne bi ulijevao povjerenje
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.