Bocna je šampijon

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Savršen balans. Krkan Dino i Gospodin Peđa, da pokupe glasove sa svih strana.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:32Peđa kao i ostali ljevičari su beta tipovi. Morali su alfa podrinjca 1.90m+ , košarkaša da izvuku liderstvo i karizmu.
Elmedinu bi pomoglo da je malo emancipovaniji i da ima viziju, ovako sve miriše na krkanluk ( Dodik Style ).
Na koji način će Dino pokupiti glasove SDA ili desnice ako je ujedinjen sa ljevicom? Koji će dojučerašnji konzervativac, tradicionalista dati glas Kifli odnosno Kifli i Peđi. To može ako bude sam djelovo. Ja ne znam, ova njegova stranka, koji je to smjer, centar?
Pa izaće odvojeno, jednostavno, Dino će pokupiti glasove SBB i dio SDA recimo. Dino neće imati kandidata u crvenim, SDP/NS u zelenim opštinama. To bi moglo biti sasvim dovoljno.sljivo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:54Na koji način će Dino pokupiti glasove SDA ili desnice ako je ujedinjen sa ljevicom? Koji će dojučerašnji konzervativac, tradicionalista dati glas Kifli odnosno Kifli i Peđi. To može ako bude sam djelovo. Ja ne znam, ova njegova stranka, koji je to smjer, centar?
Meni nema smisla ići na ho-ruk ako nemaš glasačko tijelo iza sebe. Dobit ćeš jedne izbore i šta onda?
Covjek vjeruje u svoju viziju, ne vidim problem sa tim, barem sada, kasnije cemo vidjeti sta ce uraditi. Ima dobar rezultat sa ovih zadnjih izbora i to mu je sigurno dalo vjetar u ledja. Mislim da ide na to da bude neka stranka centra, ali cisto sumnjam da ce na ovim opcinskim nesto bitnije uraditi, moze jedino na opcim za dvije god. Iako ne znam imena u stranci, nisam jos upratio ko je tu pored njega jer od toga ce dosta zavisiti, inace rizikuje da bude novi DF i drustvo jednog lica.
Previše evropski gledaš na politiku kod nas. Koliko sam ja primijetio, slabo ko prati šta je ljevica, desnica, centar. Ovdje su individualci u prvom planu. Kifla uživa veliku popularnost kod, u ovom primjeru, sarajevske omladine kojoj je muka od SDA, a opet gleda da glasa za nekoga sa tim nekim bošnjačkim vrijednostima. I ne smeta im što je sa NSom.sljivo je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:54
Na koji način će Dino pokupiti glasove SDA ili desnice ako je ujedinjen sa ljevicom? Koji će dojučerašnji konzervativac, tradicionalista dati glas Kifli odnosno Kifli i Peđi. To može ako bude sam djelovo. Ja ne znam, ova njegova stranka, koji je to smjer, centar?
Meni nema smisla ići na ho-ruk ako nemaš glasačko tijelo iza sebe. Dobit ćeš jedne izbore i šta onda?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.