Odlaze: Ramović, Osmanković, Jovanović, Pavić
Ostaju: Ikić, Sadiković, stanić
Upitnik: Zajmović, Kjosevski
Mene vec strah
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ovo je sve maslo Vice, Begica, Nama, i Seranica...
Nemoj tako, igrali su oni iseljenicki malonogometni turnir u Paragvaju.Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:02Pitaj velikane Dinama i Hajduka o utakmicama protiv Zrinjskog u ex yu ligi.Rigoletto je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:52Da ispravim navod u ex-yu samoprozvani velikani?Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:46
Zato je Zrinjski redovno igrao derbije sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i Hajdukom u ligi... al' u qurcu
Da vam nije rata i danas biste sutali krpenjacu, a mi igrali jednu od jacih evropskih liga tog doba. Zato svi kolektivno istetovirajte sliku Njofre na glavicu da ga sto cesce gledate.![]()
Da nemaju problem sa licencom mislim da bi ostali u ligi i da ne bi bilo ispadanja. Ovako ce se svi ovi strucnjaci u savezu sloziti da celik svakako nije dobio licencu i izbaciti ih zajedno sa zvijezdom koja je svakako ispala. Tako im je najlakse ovo rijesiti i mislim da ce tako uraditi...ali sacekajmo jos maloTHEC je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:15feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:11Ako se Celik izvuce ove sezone, pa u tom slucaju i sledece kad 4 ispadaju, onda ih pustit da ligu ljudi uzmu, zasluzili su
Vec sam jednom govorio ovo, ako se sad izvuku njima dati imunitet da ne mogu nikad ispasti iz lige ma kakvi god bili![]()
Maleni su vazda luzeri, prosle godine dosli do vode i nisu se napili
Nove informacije kažu da je Amar spucao štocem Begića i da je pitanje kada će sve biti nastavljeno. Hitna stigla ispred Saveza.HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:55Amar prevrće stolove , neki članovi napustili sjednicu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.