Ne znam jesu li pare problem ali evo drugi trener iz akademije prelazi u Velez ovaj sto bi sada trebao preci je jedan od boljih trenutno je trener u17 selekcije Sarajeva
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
?
Pa kralju mi smo u dosluhu s njim, on nam je namjestio titulu, sto bi kukali, bit ce to uspjesna suradnja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da uzmem muštuluk.... Ili ... 

Pa na Vlaha je red svakako. I da nije ove situacije, da se sve završilo bez prekida i bez virusa, Vlah bi preuzeo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I ovaj vlah je pitar, sve pitari.
Strejndzeri dolaze, Nam je to najavio poodavno, bit ce i Vijetnamaca juniora...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne vjerujem da ce Zeljkovic biti novi predsjednik ja mislim da ce tu pasti dogovor sa Begicem da Srpski klubovi dobiju nesto za uzvrat kao sto su Hrvati uradili 2016 kada je Siroki uzeo kup a zrinjski prvenstvo
Nek je sretno,kod nas ide to sad na veci nivo nema nazadovanja,Alagic je najbolji bio a sa ovim sada uprava nije zadovoljna
-
- Kontakt:
Hocemo opet koncert Ljube Aličića na Grbavici pa da zapjeva Manijacima onu plačite sa mnom.
Znači ovako nekako:
Odlaze: Ramović, Osmanković, Jovanović, Pavić
Ostaju: Ikić, Sadiković, stanić
Upitnik: Zajmović, Kjosevski
Mene vec strah
Odlaze: Ramović, Osmanković, Jovanović, Pavić
Ostaju: Ikić, Sadiković, stanić
Upitnik: Zajmović, Kjosevski
Mene vec strah

-
- Kontakt:
Amar prevrće stolove , neki članovi napustili sjednicu ...
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I zvanicno: Liga se nastavlja
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Ovo je sve maslo Vice, Begica, Nama, i Seranica...

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nemoj tako, igrali su oni iseljenicki malonogometni turnir u Paragvaju.Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 11:02Pitaj velikane Dinama i Hajduka o utakmicama protiv Zrinjskog u ex yu ligi.Rigoletto je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:52Da ispravim navod u ex-yu samoprozvani velikani?Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2020, 10:46
Zato je Zrinjski redovno igrao derbije sa Zvezdom, Partizanom, Dinamom i Hajdukom u ligi... al' u qurcu
Da vam nije rata i danas biste sutali krpenjacu, a mi igrali jednu od jacih evropskih liga tog doba. Zato svi kolektivno istetovirajte sliku Njofre na glavicu da ga sto cesce gledate.![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Da nemaju problem sa licencom mislim da bi ostali u ligi i da ne bi bilo ispadanja. Ovako ce se svi ovi strucnjaci u savezu sloziti da celik svakako nije dobio licencu i izbaciti ih zajedno sa zvijezdom koja je svakako ispala. Tako im je najlakse ovo rijesiti i mislim da ce tako uraditi...ali sacekajmo jos maloTHEC je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:15feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2020, 13:11Ako se Celik izvuce ove sezone, pa u tom slucaju i sledece kad 4 ispadaju, onda ih pustit da ligu ljudi uzmu, zasluzili su
Vec sam jednom govorio ovo, ako se sad izvuku njima dati imunitet da ne mogu nikad ispasti iz lige ma kakvi god bili![]()
Gotovo je. Sezona se okončava trenutnim stanjem na tabeli. Pitari na guzove, Borac na guzove. A vala i mi
Široki gubitnik sezone.

Široki gubitnik sezone.