A Borac je glavni u ligi
Ovi pitari su stvarno cudni

Pocelo je kmecanje, molimo tisinu, da se bolje cuje.
Ko dobije dva puta Sarajevo treba ga u grupe EL poslati
To znamo ima 40 minuta, čeka se izvršni odbor ali sad čitam da ne mora to danas biti nego u narednim danima nekadforza_juve je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:49Takmičarska komisija FSBiH: Kraj sezone, Sarajevo prvak, Zvijezda 09 i Čelik u nižem rangu!
Opaaaaaaa
Za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE
MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:52To znamo ima 40 minuta, čeka se izvršni odbor ali sad čitam da ne mora to danas biti nego u narednim danima nekadforza_juve je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:49Takmičarska komisija FSBiH: Kraj sezone, Sarajevo prvak, Zvijezda 09 i Čelik u nižem rangu!
Opaaaaaaa
Za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE![]()
Podsjetimo, fudbal u Bosni i Hercegovini je suspendovan nakon tri odigrana kola nastavka Premijer lige zbog pandemije korona virusa, a iako su sve zemlje u regionu (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Slovenija) nastavile ili će nastaviti sezonu, u BiH fudbala najvjerovatnije sredine avgusta neće biti.
I meni bi bilo krivoZaZelju je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:53Pitari shvatite da nama nije krivo sto ste vi osvojili ovu krnjavu titulu. Bar meni nije, svejedno mi je, jer ovdje je politika odlucila da se ovako okonca. Meni takva nista ne znaci, ne bitno ko je osvojio, i da smo mi bili prvi, jer znamo kako je doslo do odluke. Upravo vi ste bili favoriti da je osvojite da se nastavilo. Valjda je vama najvise znacilo da se prvenstvo nastavi. Ne bitno, do vas je kako vi na ovo gledate, ali krivo mi je da mi budemo jedina zemlja u regionu koja nece nastaviti prvenstvo jer je Borac, dojucerasnji drugoligas, tako rekao. Nasi su tu bili samo da klimaju glavom, kao i svemu, picke koje sute. E ne samo to, nego sve mora biti tako da Borac ode u Evropu. Nema kupa, da slucajno ne bi Siroki osvojio, iako je sansa za to veoma mala.
Halo, Kosovo i Crna Gora igraju.
Ma znam ali samo zvanično moramo čekatiforza_juve je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:54MortemHz je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:52To znamo ima 40 minuta, čeka se izvršni odbor ali sad čitam da ne mora to danas biti nego u narednim danima nekadforza_juve je napisao/la: ↑01 jun 2020, 14:49Takmičarska komisija FSBiH: Kraj sezone, Sarajevo prvak, Zvijezda 09 i Čelik u nižem rangu!
Opaaaaaaa
Za SAMPIONE DRZAVE CIJELE ZA BORDO BIJELE![]()
Ma gotovo je to brate, mogu .i. svirat![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bing [Bot], Google [Bot], kontra i 24 gosta.