Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Izvor: Index

Napokon neki normalan clanak!TATJANA JURIĆ objavila je fotografiju na kojoj pozira na Instagramu, no pažnju njezinih brojnih pratitelja privuklo je njezino - stopalo.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bacaju mi malo na grobare i one njihove shabanske fore sa jaukanjem, babama narikacama i prozivkama na nase godine bez titula, a sada cvile o neregularnim prvenstvima itd..
Sve se kao bumerang vrati!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kako ne oplakati na ovo po sedamdeseti put

Na 1:03 iskaslja plucno krilo

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
E cuj na grobare. Koliko znam uvijek je bilo SA/CZV, a ZELJ/PAR

Btw. prije neki dan gledah ovaj klip kad je izasao, zar nije ovo moglo malo bolje ? Ili je razlog tome Kids kanal ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jeste, ali su s ovim forama blizi grobarima

Pa da, kids je sav prilagodjen klincima. Zvezda TV radi ozbiljnije emisije.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Šta ovo sad Fahro izvodi? Zadnja slamka spasa slijedećih izbornih rezultata?
Zar ti nije čudno da se Šćepo i Bake vazda pokače pred izbore, a onda brže bolje pod ruku poslije

Zato je Fahroni i stvoren politički. Projekat Izetbegovića od dolaska u BiH.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako će ih opet SDA zgu.zit, sve odreda.
Kakav je to idiot. Najsmjesnije je sto navodi migrantsku krizu, kao on bi to rijesio ali ne daju mu. Lik izasao sa nekim planom deportacije ali dobrovoljne deportacije.
Ne zna idiot da IOM to godinama provoditi i da to nema nikakav uticaj na krizu obzirom da je procenat onih koji se zele vratiti nazad iznos 0.001%.
I onda mu onaj kreten Dzaferovic sa sastankom sa onim Pakistancem nabaci volej alibi. Sad ce ovaj citav zivot pricati kako je imao plan kako rijesiti ali mu nisu dali.

Ne zna idiot da IOM to godinama provoditi i da to nema nikakav uticaj na krizu obzirom da je procenat onih koji se zele vratiti nazad iznos 0.001%.
I onda mu onaj kreten Dzaferovic sa sastankom sa onim Pakistancem nabaci volej alibi. Sad ce ovaj citav zivot pricati kako je imao plan kako rijesiti ali mu nisu dali.
Spominjao je i Konaković da postoji opcija da se SDA opet pošalje u opoziciju
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma mozda jednim dijelom ide i takticki. Ne moze meda oko migrantske krize, svjestan je toga i ne zeli dodatno kvariti reputaciju. I ja to razumijem. Sta god da uradis, malo je.
Puno, puno kompleksniji problem od opisa posla jednog ministarstva sigurnosti.
Patriotski čin spasavanja države od HDZ i SNSD sa kojima ćemo usput koalirati na entitetskom nivou, opet, opala

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Gori je ovaj Hadžikadić od Radončića. Ovaj barem otvoreno piša po SDA i kada je s njima, a ovaj drugi hinja našao pljuvati opoziciju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 5 gostiju.