A Jasa će proučiti Grobin.
Da ste Tuzlanski metalac odvaljivali bi na ovo.
iPhone hihihi
Koliki ti je budžet?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A Jasa će proučiti Grobin.
iPhone hihihi
Gledam po piku i nisu toliko skupe matične, ali u mene je mobitel egzotika mrtva, mislim da nemaju 3 takva u gradu tako da sam ga popušima.legenda reala je napisao/la: ↑02 jun 2020, 22:53Ma otisla matična ploča tako je i meni bilo, upalis ga prikaze logo onaj i ugasi se, u mene se jos i zagrije nisi ga mogo u ruku uzeti
https://www.ekupi.ba/Mobitel-Xiaomi-Red ... 16641.aspx
Ja 2018-te uzeo P Smart, telefon je avion. I sad je evo ko kad sam ga tek kupio.
Redmi note 8 Pro.Imaš ga u plava,zelena,crna i bijela boja.Zaštitno staklo naprijed nazad Gorilla glass 5.
Honor je Huawei, a Ekupi je jako ozbiljan kod garancija. Ja im srao jednom grafička mi kasnila 2 dana. I paf 5% popusta na sljedeću narudžbu ko izvinjenje. Kolega kupi mojom karticom xiaomi od 600-10% na Intesu, 540-5% od njih 513 ga ispalo na kraju.
Stara je Y6 dodžaba uz Moju TV, nekih 2-3 marke mjesečno na 24 mjeseca. Ali neke bolje modele se apsolutno ne isplati.
Ja sam prošao kompletnu Mate seriju, od Ascend Mate 7 koji je bio prevelik, ali je odlično radio, do Mate 30 Pro koji je nenadjebiv kao i ona dva prije njega. Ne bih uzeo nešto drugo da mi džaba daju.