Polako ne trci pred rudu doce zamjena za Ahmetovica. Sabanovic,Pidro,Salcin,Djokanovic,Kovacevic je nama dosta sto se tice mladih u prvom timu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kosoric 33, Stanic 31, Stevanovic 31, Jamak 33, Alispahic 32, Stilic 33, Zec 32 masala
Koliko ono godina imaju Ahmetović i Velkoski, prvi ponos, a drugi kapiten i zakletva pitarluka 
Umro zeljo, krepo zekan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa nama Velkoski nije glavni igrac,n3ce covjek bit u prvih 11,za Ahmetovica dolazi zamjena,znate i vi da je to tako al eto nemate sta da napisete pa se za slamku hvatate al razumljivo je to
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možemo i na Marsu, ali to ne mijenja činjenicu da igramo kvalifikacije za Ligu prvaka. To vi niste igrali skoro punih sedam godina.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Salcin pocinjao kod Vinka svaki mec,Pidro do povrede uvijek u prvih 11,Sabanovic isto dosta meceva igrao,Djokanovic takodje,Kovacevic u prvih 11o cemu ti to pricas? Izbaci Boju i bilo koji od mojih nabrojanih ima vise minuta nego svi ti vasi zajedno
Bojo jedini od nabrojanih..... Dovodite ove mlade sa strane pored svog pogona....
Stvarno je zeljkan dno dna. Pogledas im ekipu izuzev Stilica odron teski
Jah, dno dna
I onda takav "odron teski" dođe i uvali vijetnamcima 8 komada
@Stroj, šta fali dovesti sa strane mladog igraca (Bojo). Svi to rade u ligu, pa i vi
Dobro priznajem mi smo odron za vasu ekipu. Imate Boju od mladjih i to je to
Pa svi znamo da je komsija u svakom segmentu bolji od nas, al nikako da titulu uzmu na osnovu ovoga.
U svakom segmentu,zavidim im na igrackom kadru mladi,poletni ima da dobro unovce tu ekipu. Nego gdje je onaj admir sto je rekao da cemo propast,da nemamo pojma sta se desava haha
8 godina za mjesec
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.