Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja bih da repliciram...
-20+(-3)... plus i minus daju minus sto znaci... -23 u dvije godine
-20+(-3)... plus i minus daju minus sto znaci... -23 u dvije godine
3. Juni, a plate im jos nisu legle ccccc....
Ovi nasi igraci tek u petak ulaze u autobus...
Ma yebo to, željini se svaki dan vozaju...Treba GRAS-om na trening otici...
Ma yebo to, željini se svaki dan vozaju...Treba GRAS-om na trening otici...

Polako pucace cirevi nemoj nista da brinessvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:16njihove gazde milijarderi vole poljoprivredna drustva
Vaš gazda voli kamate.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:16njihove gazde milijarderi vole poljoprivredna drustva
Imal jos kakav nas bivsi igrac da bi zeljkanu valjo? Ljudi ce sve pitare u sastavu imati sa prosjekom 35 plus
Polako ne trci pred rudu doce zamjena za Ahmetovica. Sabanovic,Pidro,Salcin,Djokanovic,Kovacevic je nama dosta sto se tice mladih u prvom timu.
Kosoric 33, Stanic 31, Stevanovic 31, Jamak 33, Alispahic 32, Stilic 33, Zec 32 masala
Koliko ono godina imaju Ahmetović i Velkoski, prvi ponos, a drugi kapiten i zakletva pitarluka 

Umro zeljo, krepo zekan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa nama Velkoski nije glavni igrac,n3ce covjek bit u prvih 11,za Ahmetovica dolazi zamjena,znate i vi da je to tako al eto nemate sta da napisete pa se za slamku hvatate al razumljivo je to
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možemo i na Marsu, ali to ne mijenja činjenicu da igramo kvalifikacije za Ligu prvaka. To vi niste igrali skoro punih sedam godina.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Threeplanetrees i 7 gostiju.