Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Interesovanje od strane Bayerna je postojalo, jer da nije ne bi on davao ovakve izjave. A valjda on najbolje zna koji su ga klubovi pokušavali dovesti a koji ne.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neću reći da su slabije odbrane u BL , nego da se atraktivnije i otvorenije igra od zadnje do prvoplasirane ekipe , pa Werneru to godi , svoj na svom. Bojim se da će EPL chokat ko malo ko, sumnjam da će dat više od 7 golova iduće sezone.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Whatever helps you sleep.
Čak i da je tako, očito je svjestan svojih (ne)kvaliteta pa je odbio sve ekipe u kojima ne bi igrao.
Čak i da je tako, očito je svjestan svojih (ne)kvaliteta pa je odbio sve ekipe u kojima ne bi igrao.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovakva izjava se sigurno ne daje za igrača kojeg želiš dovesti, pohvaliti ga i onda reći ali svakako mi imamo Lewu. Javna je tajna da je Werner cijelo prošlo ljeto čekao nas da aktiviramo klauzulu koja je bila niska, čini mi se 30ak mil.i onda nakon svega produži ugovor. Čovjek se razočarao čekajući nas, i onda naravno slijedi ova izjava gore koju si postavio. Nije nam teško priznati, ali postoji kontekst te njegove izjave.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:16Da li si ti svjestan da nijedan sportski direktor na svijetu neće javno izaći pred novinare i reći kako mu je cilj dovesti tog i tog igrača? Svako uvijek demantuje glasine koje povezuju igrače sa njihovim timom, ili jednostavno prešute to.dirkules je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:03Ne znam koji je tvoj cilj, da li trolaš namjerno ili nisi upoznat sa sagom Werner.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 19:54
Evo. Očito je osjetio da je već spreman za neki veći izazov. Najbolji potez za karijeru realno. Jedino je čudno što je baš Chelsea izabrao budući da su oni u najboljem slučaju na nivou Leipziga.
Brazzina izjava od prošle godine:
"Timo Werner is a good player who played an excellent first half of the season. However, we have Robert Lewandowski. Robert is a striker who fits our style of play perfectly. Robert has the ability to orientate himself in a tight space, the technology to move in tight spaces and to find extraordinary solutions with the ball.
"With his speed, Timo Werner needs more room, which he had in the system that Leipzig played. The system at RB has now changed, but it is still not as tight at the front as it is with us."
Što se tiče ove godine, zna se ko su naši ciljevi u ofanzivi.
Šta je trebao Salihamidžić reći, "da želimo dovesti Wernera, to nam je prioritet"? Nigdje se to ne radi tako.
To naravno ne znači da Bayern nije bio zainteresovan za njega. Mediji već neko vrijeme intenzivno pišu o tome. Javna je tajna da je on već duže vremena na meti Bayerna. Nije mi jasno što je vama toliko teško priznati da nije htio preći u Bayern? Kao da vam je ispod dostojanstva to. Ne kontam stvarno.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayern ga ne moze dovesti jer ce ovo ljeto dati pare za Sanea , a ovom se ne ceka jos godina jer bi iduce ljeto tek doveli. Razumijem obe strane.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Berlin zasluzuje veliki klub,apsolutno je vrijeme da Hertha napravi iskorakschickeria je napisao/la: ↑04 jun 2020, 17:41Windhorst daje još 150 miliona eura u herthu tako da sad ima 60 posto dionica, pravilo 50 plus 1 i dalje vrijedi jer u nadzorom odboru će i dalje imati 4 od 9 mjesta.
Definitivno da ćemo kroz koju godinu dobiti novog velikana u Europi, Hertha i Berlin do apsolutno mogu
Vidio sam da traze dosta odlicnih igraca
Diata,draxler,gotze ,
Znam da prave novi stadion,
Definitivno prava stvar
Svakog igrača koji se istakne u Njemačkoj će logično povezati sa Bayernom ali to ne znači da je Bayern zainteresovan za istog.Primarna meta za klub iz Minhena je Sane a sve ostalo su bile samo špekulacije.U izjavi Hasana se moglo pročitati između redova da nikad nisu bili ozbiljno zagrijani za Wernera a momak se nudio nakon toga se naljutio i tražio angažman van granica Njemačke.Za mene dobar igrač i mislim da je Chelsea uradio dobar posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bude se vratio posran nakon dvije sezone taman da zamijeni propalog Lewata.
Fala Bogu, Brazzi i svim ljudima u upravi Bayerna sto nisu dali toliko za Wernera. Eto njega nazad u BL za 2 godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

lik je prevara koja nije odigrala dobrog jačeg meča, bar ovo sto sam ja gledao, cak sta vise uvijek je bio jedan od najgorih na terenu, da ne pricam da je mentalni patuljak koji ne moze podnijeti malo jaču buku na stadionima, taman i jeste za ekipe poput Chelsea koja je tu negdje sa Leipzigom
Ma najgore je sto je lik prosjek igrac osim na poluspicu. Krilo nije, devetka nije.Geerroo je napisao/la: ↑04 jun 2020, 22:46![]()
lik je prevara koja nije odigrala dobrog jačeg meča, bar ovo sto sam ja gledao, cak sta vise uvijek je bio jedan od najgorih na terenu, da ne pricam da je mentalni patuljak koji ne moze podnijeti malo jaču buku na stadionima, taman i jeste za ekipe poput Chelsea koja je tu negdje sa Leipzigom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovakav kakav je trenutno najbolje mu godi sistem sa dva napadača gdje će imati uz sebe visokog i fizički jakog napadača (Poulsen, Schick), gdje ipak neće biti jedini posao odbrani. Kao jedini centralni napadač je mnogo upitan, talentom zaostaje za Agüerom i Suarezom kao malo nižim napadačima koji bi trebali biti njegov model koji bi dosegao, oni nisu džabe krema godinama na svojoj poziciji. No bit će zanimljivo kako će to Lampard uklopiti, da li će igrati zajedno sa Abrahamom ili pak kao centralni napadač uz Ziyecha, Pulišića ili nekog drugog. Još jedna stvar, treba biti realan i priznati da tržište i ne nudi neke opcije, govorim o mlađim napadačima, mimo Halanda koji je krupna riba i možda Lautara. No za razliku od njih Timo ima iza sebe uspješnu prošlu i brutalnu ovu sezonu. Ako nastavi ovim tempom mislim da neće dati ispod 15 golova u EPL što je zadovoljavajuće, a volio bih da bude i bolji, da Elf dobije nasljednika Klosea.
Leverkusen have rejected a €80m offer from Real Madrid for Kai Havertz, including an immediate loan back to Leverkusen for one year. Bayer 04 will not accept anything below €100m [Bild]
Leverkusen se ne šali ako je suditi ovome.
Leverkusen se ne šali ako je suditi ovome.
Podržavam. Sigurno mogu dobiti te pare a imaju dovoljno vremena za manevar.
41.21.1.
Pošto nisi pobornik Sanea

Budalasanje.
Ne daj Boze povredi se , neces za njega dobit ni 30
Uzimaj ovako kad ti se nudi po 80
Ne daj Boze povredi se , neces za njega dobit ni 30
Uzimaj ovako kad ti se nudi po 80
Moj stav odavno

41.21.1.
Ima jedan desno krilo je, bit ce bolji od obojice , 17 godina mu je i zove se Wirtz , ako ovako nastavi sa 20 ce ga Bayern klepit sebi
Odbio je Bayern zbog blizine Leverkusena. Florian Wirtz, ako pričamo o istom, najveći njemački talenat iza Havertza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.