Za mene osobno on je igrač kojeg se mora dovesti pa čak i za tih 130 milijuna.dirkules je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:54Evo za Havertza su u igri tri kluba: mi, jedan Englez(Bayer očekuje ponudu Poola), jedan Španac(predpostavka je Barca). Bayer traži 130mil, minimalno će dobiti 100, jedno pitanje za sve koji su gledali više od mene Kaija(pogledao međusobne duele i repku), a ima vas: Sanea sam gledao i zna se da je real deal još od debija protiv Reala vidjelo se da ima nešto u njemu, ne bih žalio novac na njega, a kako bi ste Havertza opisali, koje su prednosti, mane, šta je njegova jača strana? Velika je lova u pitanju, da li ste za taj transfer?
Prednosti su mu tehnika, znanje, brzina, kreativnost, u skoku je dobar zbog svojih 1.90, ima dobru završnicu. Nedostatak su mu defanzivne sklonosti i više trčanja.
Znači svi smo ovdje žalili ( i žalimo i sada jer su ova dvojica ekstra klase ) što nismo doveli Sanea i De Bruynea. Po meni je Kai Havertz u toj klasi.
Čitam nešto da se Sane nećka oko prijelaza u Bayern, kao želi sad odmah k nama i očekuje da i Bayern napravi taj potez. Pa ok, ima smisla s njegove strane. S Bayernove strane sad nema smisla dovoditi ga jer sam siguran da idu na opciju maksimalnog smanjivanja cijene na ljeto, zbog još te jedne godine ugovora. Tako da bismo mogli na ljeto dovesti ga za nekih 100 milijuna max. A i želimo očito pričekati kakav će biti nakon ozljede.
Znači ako želimo postati drastično jača ekipa u Europi, jednostavno su nam potrebni i Sane i Havertz.