FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la schweinsteiger » 04 dec 2010, 01:22

JetSet_Hantraga je napisao/la:syebo sam se, mislio sam da se radi o Van Buytenu, pa sam bio malo ironican. :mrgreen:
ja kontam o kakvim ti stoperskim predispozicijama pricas xD
LBJ MVP je napisao/la: u LP idu 3 ili 4 ekipe zavisi od UEFE mada je sramota da iz najjače lige na svijetu gdje je najviše kvalitetnih timova idu samo 3 ekipe,ali eto bitno je da italijanske starkelje :
2012. se vrsi novo bodovanje liga i sasvim je sigurno da ce Bayern preuzeti 3. mjesto u ranku Liga.Ako bi kojim slucajem nas Bayern osvojio LP,a neki njemacki klub EL,onda bi vec od sledece preuzeli 3. mjesto :D

majestic24 je napisao/la:Gdje je Bastian bio prije ove godine??? Govorili su o njemu kao o promasaju itd...sve mi ovdje mirise da je on igrac tipa Mintala,Charisteasa i slicnih koji odigraju jednu veliku sezonu i onda jednostavno nestanu.
jarane,o Podolskom su govorili kao promasaju,Schweini je igrao gotovo sve utakmice do sad od kako je dosao.

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Osrednjeg fubalera trazi pola Evrope, a svjetsku klasu ne trazi niko. Cudno, zar ne? :lol:
hahahahaha,svaka ti dala :D
secer je napisao/la: omladinac zeleni, osrednji kikeri se traze zbog toga sto ih si svak mere priustit ;)
ko trazi mesija, xavija, ronalda... :?: da ti skratim muke i odgovorim, a odgovor je jednostavan ;) niko ziv.
ustvari, pokusao je bayo kod salihovica al je dobio korpu ;)
Messi,Xavi,Ronaldo....su ti koje rijetko ko moze priustit ;)
Salihovic,nazalost,nije jedan od njih...on je osrednji kiker,k'o sto ti rece.U onakvoj ekipi sigurno da njegov talent i sposobnosti koje ima ne mogu doci do izrazaja i sve dok ne predje u neki klub gdje ce imat igrace s kojima ce moci nesto uraditi(i opet je pitanje da li bi proradio),bit' ce samo osrednji kiker.I do tad' moze samo gledat kako Schweini razvaljuje.A to tvoje sta bi bilo kad bilo mozes bacit u kantu za smece.Mogu i ja sad pocet pricat kako je Višća najbolji fudbaler svijeta,kako mu nema ravnog,kako bi razvaljiv'o kad bi igr'o...Eh,vidis,u fudbalu nema "kad bi",nego ima statistika,a statistika naseg Salihovica ne pokazuje nista posebno.Zato prestani mlatit praznu slamu.
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 dec 2010, 01:24

dr.adnan je napisao/la: Sutra je tekma i zakopajte sjekire barem do poslije utakmice i da uništimo šanse Šalketa za toplu zimu :twisted: :twisted:
Doktore,ja cekam tvoje uobicajene statistike pred mec :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 dec 2010, 12:31

[quote="JetSet_Hantraga"]I tako tema ostade na par navijaca. :lol:
Al' brat bratu, ostali su samo pravi postovaoci najveceg kluba na svijetu. Gero i Seco nikad nisu ni bili neki ljudi. Isto tako effe i Klare su mi uvijek bili mrski. Forum se danas ocistio od ovih laznih Bavaraca. :lol: :lol: :lol:

Nego Omere, djes' ba ti? :mrgreen: :mrgreen:[/quote

e na ovo sam morao reagovat....cuj hantraga ja ti mrzak???a ja mislio mi raja.....dobro, dobro :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 dec 2010, 12:47

@schweinsteiger - jarane,jeste on igrao svaku utakmicu,al do prosle sezone nije puno toga pokazivao. Pa koliko puta ste samo na forumu rekli da nema pojma,da je kloc itd....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 dec 2010, 12:49

majestic24 je napisao/la:@schweinsteiger - jarane,jeste on igrao svaku utakmicu,al do prosle sezone nije puno toga pokazivao. Pa koliko puta ste samo na forumu rekli da nema pojma,da je kloc itd....
Bilo, pa prošlo ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2010, 13:09

schweinsteiger je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la: Sutra je tekma i zakopajte sjekire barem do poslije utakmice i da uništimo šanse Šalketa za toplu zimu :twisted: :twisted:
Doktore,ja cekam tvoje uobicajene statistike pred mec :D
Pošto sam fino zamoljen, evo pred meč malo drva da se vatra naloži ;)
Evo zadnjih 10 utakmica, kako su se kretali rezultati...

07/08/2010 Super Kup Bayern vs Schalke 04 2 - 0
03/04/2010 BundesLiga Schalke 04 vs Bayern 1 - 2
25/03/2010 Kup Schalke 04 vs Bayern 0 - 0
07/11/2009 BundesLiga Bayern vs Schalke 04 1 - 1
25/04/2009 BundesLiga Bayern vs Schalke 04 0 - 1
09/11/2008 BundesLiga Schalke 04 vs Bayern 1 - 2
15/09/2007 BundesLiga Bayern vs Schalke 04 1 - 1
06/11/2006 BundesLiga Schalke 04 vs Bayern 2 - 2
15/10/2005 BundesLiga Schalke 04 vs Bayern 1 - 1

Ukupno gledajući, protiv Šalketa smo odigrali 80 utakmica u Bundesligi. Ukupni skor je na našoj strani 38 pobjeda, 25 remija i 17 poraza.
Ako se uzmu utakmice u Gelzenkirhenu, i tu smo opet dobri. 11 pobjeda, 18 remija i 11 poraza (pozitivna nula 8-) )
Za domaće utakmice u Minkenu, uzmite digitron i preračunajte :twisted: (27:6:6)
Što se tiče gol razlike, ide debelo u našu korist 162:94 ukupno gledajući. U Gelzenkirhenu bi to opet bilo na našoj strani 61:59.

Ostale pojedinosti idu poslije utakmice 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2010, 14:33

Vidim prozivaju me. :D
Vjecni bavarac je tu i nikad ne napusta forum bez obzira na sve.

Ovi da ih nazovemo navijaci Baye su dosta nestabilni u tim vodama ili pak ne zele da vode polemike oko toga koj bolji ili ko moze vise guziti i tako to. :mrgreen: :mrgreen:
Naravno, malo se salim, ali iskren da budem nekoliko prethodnih stranica nisam ni procitao, niti imam namjeru isto uraditi. Konverzacija nije vodila nicemu, a moje dragocjeno vrijeme ne zeli da trpi nesto sto sto nema veze sa najboljim klubom na svijetu. 8-)

Sad se malo okrecem danasnjoj tekmi, u koju polazem mnogo nade i gdje ocekujem da napravimo napokon taj iskorak i da dodjemo do gostujuca tri boda.

Spominje se klupa i Buyten, pa tako da bi mogli kao stoperski par zaigrati Tymo i Breno, a kapiten i svinja u vezi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 dec 2010, 15:52

Ljudi,Gladbach odlicno poceo utakmicu i to ne govorim samo zbog pogotka :D
Jos da Frankfurt pobijedi Mainz i bilo bi odlicno :D

Znam da je previse traziti da slabasni Koln pobijedi Leverkusen,ali kako bi nam remi sjeo.Sta mislite sutra mi na trecoj poziciji :DD

Naravno,ovo je sve moguce ako Bayern pobijedi danas i pobijedice,jer s remijem ne mozemo nista :)
#miasanmia

!Twist of Cahill!
Kontakt:

Post Postao/la !Twist of Cahill! » 04 dec 2010, 16:58

Dobra je ona nova reklama I love Muller ono Mullermilch,Gerd i Thomas :lol:
And it's Everton,
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...

Everton <3

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 dec 2010, 18:30

Dajte link za utakmicu neko plz.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2010, 18:34

Evo link Eurosport2, domaći komentator
http://domacifilmovi.us/ch4.php

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 dec 2010, 18:49

dr.adnan je napisao/la:Evo link Eurosport2, domaći komentator
Hvala tebi brate za link,ali nemogu gledati samo staje i staje nema sanse. :roll:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2010, 19:01

bayern4ever je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Evo link Eurosport2, domaći komentator
Hvala tebi brate za link,ali nemogu gledati samo staje i staje nema sanse. :roll:
Gledaj preko Internet Explorera i treba ti biti instalirana aplikacija Veetle

Ili pokušaj nešto odavdje da iskopaš šta ti odgovara
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=97264&part=sports

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 dec 2010, 19:11

Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 dec 2010, 19:19

Do sada smo promasili sve i jednu priliku. Najbolje su bile Gomezova, Kroosova i Schweinsteigerova.
Gomez je propustio da ubaci loptu u gol, pored vec savladanog Neuera. Najljepsa je svakako bila prilika Kroosa, koji nakon laznjaka upucuje jedan precizan sut, kojeg vrhovima prstiju skida Neuer. Odlicno odradjeno i od jednog i drugog. Schweinsteiger je sutirao, alopta se odbila od jednog igraca Schalkea i pogodila precku.

Mnogo bolji smo od Schalkea, ali to ne znaci mnogo jer ovakva prednost u kontroli igre se mora iskoristiti.

Zadnja linija Bayerna odradjuje dobar posao i cini mi se da je ovo prvi put da mozemo ocekivati da ne primimo gol nakon neke pocetnicke greske.
#divovi

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2010, 19:20

bayern4ever je napisao/la:Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..
Bili smo dosta bolja ekipa u svakom pogledu. Kroosu je Neuer skinuo dva zicera, Ribery i Gomez su pucali pored desne i lijeve stative, a Schweini je pogodio prečku. Schalke nije imao ni poluprilike...

Jedino se bojim kazne u drugom poluvremenu za propuštene prilike :?

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 04 dec 2010, 19:20

Odlicno poluvrijeme Bayerna ,odavno nisam vidio da protivnik nije imao sansu za 45 minuta protiv Bayerna ,sto me itetkako raduje .Steta sto nisu pogodili jer su imali 4-5 odlicnih sansi ,Kroos 2 put ,Ribery ,Gomez ,i jos pogodjena stativa Svajnija .Ako ovako budu odigrali 2 poluvrijeme gol ce dati ,samo se nadam da im se nece odbiti od glavu sve promasene sanse

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 dec 2010, 19:21

bayern4ever je napisao/la:Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..
Itekako bolji, Neuer ih je spasio malo reci, Swajniju je jednu skinuo, Kroosu dvije 100% prilike, Gomez sa 3 metra cijeli go masio i Swajni precku streso, samo da nam ljudi ovo skupo ne naplate.

Sto se tice ekipe odlicna odbrana, posebno me odbrana raduje, jer je odlicna bila, izuzev one greske brene, koju je on sam i ispravio, pa mu se ne moze za lose toliko ni uzeti, sasvim solidna predstava, malo Ribery nije na nivou, ali s obzirom na povredu i sve, dobar je i mislim da bi uskoro mogao da se vrati na sasvim dobar nivo igre :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2010, 19:21

Nece pa nece. :twisted:

Inace, opet dobra partija u Geslenkirchenu kao sto je to bio slucaj i u prethodnim sezonama, ali fali ta zavrsnica.

Kroos! :oops: Ono se ne smije promasiti. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 04 dec 2010, 19:22

Ubili smo ih nogama,al' k'o što gledam uće im neka frljoka i izgubićemo ovu.Najmanje tri 100%tne prilike smo propustili. :evil:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 2 gosta.