ja kontam o kakvim ti stoperskim predispozicijama pricas xDJetSet_Hantraga je napisao/la:syebo sam se, mislio sam da se radi o Van Buytenu, pa sam bio malo ironican.![]()
2012. se vrsi novo bodovanje liga i sasvim je sigurno da ce Bayern preuzeti 3. mjesto u ranku Liga.Ako bi kojim slucajem nas Bayern osvojio LP,a neki njemacki klub EL,onda bi vec od sledece preuzeli 3. mjestoLBJ MVP je napisao/la: u LP idu 3 ili 4 ekipe zavisi od UEFE mada je sramota da iz najjače lige na svijetu gdje je najviše kvalitetnih timova idu samo 3 ekipe,ali eto bitno je da italijanske starkelje :
jarane,o Podolskom su govorili kao promasaju,Schweini je igrao gotovo sve utakmice do sad od kako je dosao.majestic24 je napisao/la:Gdje je Bastian bio prije ove godine??? Govorili su o njemu kao o promasaju itd...sve mi ovdje mirise da je on igrac tipa Mintala,Charisteasa i slicnih koji odigraju jednu veliku sezonu i onda jednostavno nestanu.
hahahahaha,svaka ti dalaJetSet_Hantraga je napisao/la:
Osrednjeg fubalera trazi pola Evrope, a svjetsku klasu ne trazi niko. Cudno, zar ne?![]()
Messi,Xavi,Ronaldo....su ti koje rijetko ko moze priustitsecer je napisao/la: omladinac zeleni, osrednji kikeri se traze zbog toga sto ih si svak mere priustit![]()
ko trazi mesija, xavija, ronalda...da ti skratim muke i odgovorim, a odgovor je jednostavan
niko ziv.
ustvari, pokusao je bayo kod salihovica al je dobio korpu![]()
Salihovic,nazalost,nije jedan od njih...on je osrednji kiker,k'o sto ti rece.U onakvoj ekipi sigurno da njegov talent i sposobnosti koje ima ne mogu doci do izrazaja i sve dok ne predje u neki klub gdje ce imat igrace s kojima ce moci nesto uraditi(i opet je pitanje da li bi proradio),bit' ce samo osrednji kiker.I do tad' moze samo gledat kako Schweini razvaljuje.A to tvoje sta bi bilo kad bilo mozes bacit u kantu za smece.Mogu i ja sad pocet pricat kako je Višća najbolji fudbaler svijeta,kako mu nema ravnog,kako bi razvaljiv'o kad bi igr'o...Eh,vidis,u fudbalu nema "kad bi",nego ima statistika,a statistika naseg Salihovica ne pokazuje nista posebno.Zato prestani mlatit praznu slamu.