FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- !Twist of Cahill!
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Dobra je ona nova reklama I love Muller ono Mullermilch,Gerd i Thomas 
And it's Everton,
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...
Everton <3
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...
Everton <3
- bayern4ever
- Kontakt:
Dajte link za utakmicu neko plz.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Evo link Eurosport2, domaći komentator
http://domacifilmovi.us/ch4.php
Sent from my Philips Smart TV.
- bayern4ever
- Kontakt:
Hvala tebi brate za link,ali nemogu gledati samo staje i staje nema sanse.dr.adnan je napisao/la:Evo link Eurosport2, domaći komentator
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Gledaj preko Internet Explorera i treba ti biti instalirana aplikacija Veetlebayern4ever je napisao/la:Hvala tebi brate za link,ali nemogu gledati samo staje i staje nema sanse.dr.adnan je napisao/la:Evo link Eurosport2, domaći komentator
Ili pokušaj nešto odavdje da iskopaš šta ti odgovara
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=97264&part=sports
- bayern4ever
- Kontakt:
Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..
- moustapha
- Kontakt:
Do sada smo promasili sve i jednu priliku. Najbolje su bile Gomezova, Kroosova i Schweinsteigerova.
Gomez je propustio da ubaci loptu u gol, pored vec savladanog Neuera. Najljepsa je svakako bila prilika Kroosa, koji nakon laznjaka upucuje jedan precizan sut, kojeg vrhovima prstiju skida Neuer. Odlicno odradjeno i od jednog i drugog. Schweinsteiger je sutirao, alopta se odbila od jednog igraca Schalkea i pogodila precku.
Mnogo bolji smo od Schalkea, ali to ne znaci mnogo jer ovakva prednost u kontroli igre se mora iskoristiti.
Zadnja linija Bayerna odradjuje dobar posao i cini mi se da je ovo prvi put da mozemo ocekivati da ne primimo gol nakon neke pocetnicke greske.
Gomez je propustio da ubaci loptu u gol, pored vec savladanog Neuera. Najljepsa je svakako bila prilika Kroosa, koji nakon laznjaka upucuje jedan precizan sut, kojeg vrhovima prstiju skida Neuer. Odlicno odradjeno i od jednog i drugog. Schweinsteiger je sutirao, alopta se odbila od jednog igraca Schalkea i pogodila precku.
Mnogo bolji smo od Schalkea, ali to ne znaci mnogo jer ovakva prednost u kontroli igre se mora iskoristiti.
Zadnja linija Bayerna odradjuje dobar posao i cini mi se da je ovo prvi put da mozemo ocekivati da ne primimo gol nakon neke pocetnicke greske.
#divovi
Bili smo dosta bolja ekipa u svakom pogledu. Kroosu je Neuer skinuo dva zicera, Ribery i Gomez su pucali pored desne i lijeve stative, a Schweini je pogodio prečku. Schalke nije imao ni poluprilike...bayern4ever je napisao/la:Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..
Jedino se bojim kazne u drugom poluvremenu za propuštene prilike
Odlicno poluvrijeme Bayerna ,odavno nisam vidio da protivnik nije imao sansu za 45 minuta protiv Bayerna ,sto me itetkako raduje .Steta sto nisu pogodili jer su imali 4-5 odlicnih sansi ,Kroos 2 put ,Ribery ,Gomez ,i jos pogodjena stativa Svajnija .Ako ovako budu odigrali 2 poluvrijeme gol ce dati ,samo se nadam da im se nece odbiti od glavu sve promasene sanse
Itekako bolji, Neuer ih je spasio malo reci, Swajniju je jednu skinuo, Kroosu dvije 100% prilike, Gomez sa 3 metra cijeli go masio i Swajni precku streso, samo da nam ljudi ovo skupo ne naplate.bayern4ever je napisao/la:Kako vidim po statistikama smo bolji dosta , ali dzaba nam to kad ne vodimo..
Sto se tice ekipe odlicna odbrana, posebno me odbrana raduje, jer je odlicna bila, izuzev one greske brene, koju je on sam i ispravio, pa mu se ne moze za lose toliko ni uzeti, sasvim solidna predstava, malo Ribery nije na nivou, ali s obzirom na povredu i sve, dobar je i mislim da bi uskoro mogao da se vrati na sasvim dobar nivo igre
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nece pa nece.
Inace, opet dobra partija u Geslenkirchenu kao sto je to bio slucaj i u prethodnim sezonama, ali fali ta zavrsnica.
Kroos!
Ono se ne smije promasiti. 
Inace, opet dobra partija u Geslenkirchenu kao sto je to bio slucaj i u prethodnim sezonama, ali fali ta zavrsnica.
Kroos!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Ubili smo ih nogama,al' k'o što gledam uće im neka frljoka i izgubićemo ovu.Najmanje tri 100%tne prilike smo propustili. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Evo link koji nimalo ne štopa(barem kod mene) http://www.rojadirecta.org/goto/www.web ... omain=roja
Koliko smo samo bolji, Neuer čudesa radi na golu, ali i uz dosta sreće. Ostaje drugo poluvrijeme, protiv ovako nemoćnog Schalke pobjeda ne smije izostati.
Koliko smo samo bolji, Neuer čudesa radi na golu, ali i uz dosta sreće. Ostaje drugo poluvrijeme, protiv ovako nemoćnog Schalke pobjeda ne smije izostati.
Kakvi promašaji.
Neuer dokazao da je ubjedljivo najbolji golman u Njemačkoj. Odbrana djeluje veoma sigurno. Breno neprelazan. Mnogo znači i povratak Mesara. Muller se vratio u formu, i za sada je fantastičan.
Nama rezultat paše.
Nama rezultat paše.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- bayern4ever
- Kontakt:
cccc...
Kakav oni gol prime ,hljeb ih **** glupi vise ,dokle vise ce ovako ccc
E hebo ga zivot vise, Vi izgleda hocete da mi cijeli dan ode u neku stvar. Jos mi Vi ostali na kladionici i nakon prvog poluvremena sam bio ubjedjen da cete dobiti, a Vi vratiste Schalke u zivot. van Gaalu hebem ti odbranu.

PS: Imam osjecaj da ce "paprika" povuci rucnu ukoliko izgubite, nadam se da mozete do preokreta.
PS: Imam osjecaj da ce "paprika" povuci rucnu ukoliko izgubite, nadam se da mozete do preokreta.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 04 dec 2010, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dok odbranu ne pojacate.Kako je bog rekao.Papilon20 je napisao/la:Kakav oni gol prime ,hljeb ih **** glupi vise ,dokle vise ce ovako ccc
@Amerosm bolje da si vazifu uplatio nego otisao u kladionicu.
Jos igrati na BL,pa to nebi ni za markicu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 dec 2010, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovog sam se najviše i bojao... Kažnjeni smo za naše promašaje
Idemo u narednih 30 minuta nadoknaditi izgubljeno...
Idemo u narednih 30 minuta nadoknaditi izgubljeno...
- bayern4ever
- Kontakt:
Bojim se da se stvari okrecu , prvo poluvrijeme odigramo predoboro a sada drugo katastrofa.. 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.