Kakav primat pa osam godina su čekali na titulu.A ovo što danas slave je meni smiješno, 11 kola nije odigrano i lafo mi prvaci ma daj.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav primat pa osam godina su čekali na titulu.A ovo što danas slave je meni smiješno, 11 kola nije odigrano i lafo mi prvaci ma daj.
Možemo isto tako reci levatino da je Sarajevo rastereceno igralo u Italiji, dok se kuci sasralo i vidjelo smo epilog.
Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
Sarajevo igralo rasterećno u Italji ? Ti svakako imaš pravo to reći ali takve ljude obično odmah vrate u Jagomir.
Pasha moj Atalanta bi raskovala nasu reprezentaciju sa najmanje 4 komada, a kamoli nas....Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:16Sarajevo igralo rasterećno u Italji ? Ti svakako imaš pravo to reći ali takve ljude obično odmah vrate u Jagomir.
Pa idi prati lige engleske spanije koji k komentarises.Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:54Lafo pjevaju šampione, šampione i onda dođe Atalanta i uvali im 8 komada na sred Koševa, najbolje da ugase ovu ligu jer su od namještanja utakmica došli do namještanja kompletnog prvenstva.U Srbiji,Hrvatskoj se lige nastavile kao i u zemljama najteže pogođenim pandemijom poput Njemačke,Engleske,Španije ali zato se u Bosni 11 kola prije kraja prekine liga i dodjele se neke imaginarne titule.Bezveze.
Liga se trebala nastaviti to je činjenica, ali to što se prekinula ne krivim Sarajevo nego lopove iz NS koji su podvili rep pred lopovima iz RS-a zbog Borca.FrancescoTotti je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:18Pa idi prati lige engleske spanije koji k komentarises.Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:54Lafo pjevaju šampione, šampione i onda dođe Atalanta i uvali im 8 komada na sred Koševa, najbolje da ugase ovu ligu jer su od namještanja utakmica došli do namještanja kompletnog prvenstva.U Srbiji,Hrvatskoj se lige nastavile kao i u zemljama najteže pogođenim pandemijom poput Njemačke,Engleske,Španije ali zato se u Bosni 11 kola prije kraja prekine liga i dodjele se neke imaginarne titule.Bezveze.
Liga se mgla i trebala nastavit, kao navijac Sarajeva to kazem. Da se liga kojim slucajem nastavila razlika na tabeli bi bila jos veca jer smo se tek 'zahuktali' kad su je prekinuli. Sarajevo je bilo prvo na tabeli, najbolji smo bili i ove sezone.
To sto nam je drzava **** i gleda se u sitne interese pa se nije nastavila je razlog da ne slavimo 7. titulu u hostoriji?!
Boli nas K!!!
Drago mi je da si mi ovo malo pojasnio. Ovo je cisti bezobrazluk, ogromne pare uzimaju a da klubovi niti imaju uvoda u to niti ikakve koristi.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:15Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
Gasi sve jbg
Aha
Lamse habibi.
Dinamu,Interu,Milanu uvale po 5,pobjede Juve itd itd o cemu ti pricas,necemo taj nivo mi biti ni priblizno ni za 100 godina
Ofiras se drug. Pravila i propozicije takmicenja jasno kazu da u slucaju prekida prvenstva trenutno stanje na tabeli je najrelevantnije. Idi ti prati manea i sanea bolje ti je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.