SDA ima patent na riječ "ali".
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pa ne svidja se to ljudima jbga,covjek ih sinoc sve nabroja ali je ipak nekim cudom SDA jel.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa logicno da HDZ nece osuditi svoje ljude. Ako oni ne zele to da urade zasto onda braniti kriminalce (3 Mošnjaka) ? Bolje osudjena 3 kriminalca nego 0 osudjenih kriminalaca.
A ko je doveo HDZ i SNSD u tu situaciju znamo. Zasto SDA ne raskine koaliciju jer im nije po mjeri?
Fino su vas usmjerili, HDZ im malo zavukao jer moze, ovi ce im dati pare vece od kredita u zamjenu da se zataska ovaj proces. A vi cete da ih branite.
Dok ce ovaj Smuckov celavac i Avdo da provlace SDP u svojoj prici, kako bi pokazali da su svi isti.
A ko je doveo HDZ i SNSD u tu situaciju znamo. Zasto SDA ne raskine koaliciju jer im nije po mjeri?
Fino su vas usmjerili, HDZ im malo zavukao jer moze, ovi ce im dati pare vece od kredita u zamjenu da se zataska ovaj proces. A vi cete da ih branite.
Dok ce ovaj Smuckov celavac i Avdo da provlace SDP u svojoj prici, kako bi pokazali da su svi isti.
Među onima koji kritikuju vlast je 10% koji misle da vlast krade i vara i žele vlast koja ne krade i ne vara. 90% je onih koji kritikuju jer žele da dođu njihovi pa da onda oni kradu i varaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Predizborna: "SDP nije stao u odbranu nevinih Bosnjaka i podrzao drzavni udar" 
Daj Boze da ih ima 10%.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
jolicnikola
- Kontakt:
Otkud sad Avdo Avdić SDA igrač? Lik koji je gazio po SDA dugo vremena, ništa mi nije jasno. Jel ima iko u ovoj državi da nije nečiji plaćenik, nečiji igrač, nečija marioneta?
Let's talk about SIX baby!
Pa bog te hebo znas li ti od kuda oni po zapadnoj Evropi cijeloj Americi?
Zahvali se njima sto nosis pamucne gaće!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
Tako blizu, a tako daleko.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Koji je po vama najbolji automobil za BH ceste ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Kad Imran sretne Hellera
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.