Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzla City, Široki, Velež, Radnik - svi ovi klubovi bi pretekli Borac do kraja sezone. Bili su u rasulu, prvo su im pitari opalili čvoku u prvenstvu, a onda Željo nokautirao u Kupu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
Sva sustina ovogodisnje bht premier lige stane u ovu recenicu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba pokusati analizirati ekipe koliko je povreda bilo u ove lige koje su nastavile svoje sampionate.
Mislim da mi to nebi mogli izdrzati.
Mislim da mi to nebi mogli izdrzati.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celikMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:53Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celikMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:53Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobro si, da bi se sindikat ukljucio mora se igrac njima zaliti. Ovako drze jezik za zubima i to je to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sve to stoji, ali nece svake godine biti u poziciji da mogu obecavati na ovaj nacinMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:08Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celik
Ti si naša ljubav jedina!
NS treba oduzeti ovu imaginarnu titulu Sarajevu a putnike u Evropu izabrati po trenutnom stanju dok iz lige niko ne bi ispao i svi zadovoljni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg, njihov problem, ne znam šta bi ti rekaofudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:28Sve to stoji, ali nece svake godine biti u poziciji da mogu obecavati na ovaj nacinMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:08Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06
I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celik
-
Forumas1921
Jesi li vidio kako gore ultras baklje NiP?
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Sta Memo Haljevac jos prica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Forumas1921
Ne znam Boga mi, niti ga poznajem... A koliko znam on je vas najslavniji i najuspjesniji navijac (neke zadruge i prva mjesta, tako nesto)... Znam od nekih vasih, kako vas je NiP pogurala za pirotehniku... Hajde Bgt, samo da vam se Sda i Ajnadzic ne naljuti, ako opet pobjedi donji ste... NiP ultrasi
Suplje price i baljezganje djece. Evo licno znam momke koji su skupljali lovu za pirotehniku.
I bas zbog toga sto se skupljala lova a nije sezona i nije bilo previse je kao za proslu titulu.
A te price prica memo slikar u sluzbi svog gospodara s tornja
I bas zbog toga sto se skupljala lova a nije sezona i nije bilo previse je kao za proslu titulu.
A te price prica memo slikar u sluzbi svog gospodara s tornja
Jel vam sad jasno nakon ispovijesti iz Borca da je sindikat napravljen samo radi Čelika.
Zamisli 0 plata u 2020 godini..dolazi 7 mjesec..
Na Čelik se digne hajka vec u februaru.
Begicu Dzemidzicu Pilavu i ostali Vicini vi mi popusite a reprezentaciju vodite u Banja Luku.
Begicu Dzemidzicu Pilavu i ostali Vicini vi mi popusite a reprezentaciju vodite u Banja Luku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da ima pravdex ni komsije nebi licencu dobile. Al ko te pita za pravdu, mogu sta zele.avenija je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:53Jel vam sad jasno nakon ispovijesti iz Borca da je sindikat napravljen samo radi Čelika.
Na ove kojim ebes mater svaki dan, trebao bi samo dodati listu celikovih grobara iz vlastitih redova plus 'Celikovu djecu' ... I onda si (s pravom) zaokruzio sve za koje osjecas da im trebas ebat mater.avenija je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:53Jel vam sad jasno nakon ispovijesti iz Borca da je sindikat napravljen samo radi Čelika.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma kojim se ti levatima pravdaš, Horde kad su bile žedne i gladne nisu uzimale od predsjednika kluba 4 glave.
-
Forumas1921
Ako ce ti biti lakse, jeste tako je. RiP hz ili NiP hz
Tako je
VICEprvak zeljeznicar i SAMPION SARAJEVO
VICEprvak zeljeznicar i SAMPION SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.