Neće ti to doći na red do 2026. godinebrig je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:00Tocno kako sam nedavno napisao. Opet ce pomjerit reflektore kao uvjet. Fuj. Jada i cemeraMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 17:38Nakon jednogodišnje pauze Krupa je ekspresno izborila povratak u Premijer ligu, a gorući problem za klub iz kanjona Vrbasa predstavlja infrastruktura.
Kako stadion Krupe ne ispunjava uslove za Premijer ligu postavljalo se pitanje gdje će ovaj tim igrati svoje domaće susrete u bh. eliti.
Kao jedna od opcija već duže vrijeme se spominje i Gradski stadion u Banja Luci. S tim u vezi, Borac i Krupa su potpisali izuzetno važan ugovor.
Naime, Borac i Krupa su postigli dogovor da oba kluba mogu igrati na Gradskom stadionu ukoliko za tim bude potrebe.
Krupa će u narednom periodu nastojati da obezbijedi sredstva za promjenu podloge na svom stadionu, dok će izgradnja reflektora sačekati još neko vrijeme pošto postoji mogućnost da rasvjeta na stadionu ne bude uslovo za igranje utakmica.
Ukoliko u kanjonu Vrbasa ne uspiju riješiti infrastrukturne probleme, onda će naredne sezone svoje domaće utakmice igrati u Banja Luci.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Countdown zakljucno sa 06.06.2020.:
7 godina i 0 mjeseci i 19 dana
84 mjeseca i 19 dana
368 sedmica i 0 dana
2.576 dana
61.824 sati
3.709.440 minuta
Update jednom mjesecno, obecavam.

7 godina i 0 mjeseci i 19 dana
84 mjeseca i 19 dana
368 sedmica i 0 dana
2.576 dana
61.824 sati
3.709.440 minuta
Update jednom mjesecno, obecavam.

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Krupa bi morala onu podlogu promjeniti, izraubovana je, a bojim se da je to sad preskupo Ilićima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo Vico platio par intervjua u P.ederaciji da digne imidz, a sutra kada dodje na celo saveza ce raditi sve da unisti ugled reprezentacije i rastjera sve bolje igrace kako bi bili sto losiji. A nacionalisticki ispadi ce postati svakodnevnica u PL.
-
- Kontakt:
"Godinu dana sam proveo u Borcu, prvih šest mjeseci sve je bilo u redu, da bi zatim nastali problemi. U posljednje vrijeme čelnici su plasirali priču kako fudbaleri mimo volje kluba, na svoju ruku, odlaze iz Banje Luke, ali je priča totalno drugačija - rekao je Mirić...
Ti si naša ljubav jedina!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
Sva sustina ovogodisnje bht premier lige stane u ovu recenicu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo razloga da kuknjava plavih opet krene kuknjava
eh sad zamisli da se nastavilo, igrači nemaju plata, peti i šesti pušu za vratom, ispao si u kupu. Ove pare od plasmana u EL će im kao slamka spasa doći. Da su i bez toga ostali bilo bi opet borba za opstanak sljedeće sezone.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
Mada slušajući Jagodića neće biti nekih zvučnijih pojačanja i mišljenja sam da će to biti neka sredina tabele uz vjerovatno navlačenje sudija da se opet kako domogne Evropa o.O
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tuzla City, Široki, Velež, Radnik - svi ovi klubovi bi pretekli Borac do kraja sezone. Bili su u rasulu, prvo su im pitari opalili čvoku u prvenstvu, a onda Željo nokautirao u Kupu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
Treba pokusati analizirati ekipe koliko je povreda bilo u ove lige koje su nastavile svoje sampionate.
Mislim da mi to nebi mogli izdrzati.
Mislim da mi to nebi mogli izdrzati.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celikMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:53Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celikMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:53Pisali su svi dosta o Borcu a i oni su ''priznali'' da imaju velikih problema oko plata ove godine i nisu jedini.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:11Mirić o stanju u Borcu: Nijedan igrač ne govori šta se dešava, nismo dobili ni marke ove godine.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobro si, da bi se sindikat ukljucio mora se igrac njima zaliti. Ovako drze jezik za zubima i to je to.
-
- Kontakt:
Sve to stoji, ali nece svake godine biti u poziciji da mogu obecavati na ovaj nacinMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:08Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celik
Ti si naša ljubav jedina!
NS treba oduzeti ovu imaginarnu titulu Sarajevu a putnike u Evropu izabrati po trenutnom stanju dok iz lige niko ne bi ispao i svi zadovoljni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg, njihov problem, ne znam šta bi ti rekaofudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:28Sve to stoji, ali nece svake godine biti u poziciji da mogu obecavati na ovaj nacinMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:08Ako sam ja dobro shvatio igrači se trebaju njima žaliti pa bi onda ovi reagovali ali s obzirom da još nisu (vjerovatno su dobili neka ultra-mega-giga obećanja od para od europe ili nešto slično), to ti je u prijevodu, ako se ne žališ = dobro ti je.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:06
I onda se pitam gdje je sada sindikat, nego najahali na jadni celik
-
Jesi li vidio kako gore ultras baklje NiP?
Tan: pas koji laje, nije dobro pecen
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.