Kurcu ne valja nijedna od ovih što je izbacio.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
On je najveći dobitnik novonastale situacije, zna da je čist k'o suza, roka sa strane i drži Bakira za muda, ovaj ne smije da ga spomene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko god ne kritikuje SDA ili ako ukaže na tuđi kriminal, taj je sa SDA i on je protiv SDP-a i ljevice. Zanimljivo. U BIH imamo dublje ludilo nego što to želimo priznati ili shvatiti.
Nije to ludilo, jednostavno je prevršilo svaku mjeru. SDA ili četvorka, treća strana ne postoji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod nas vidim dva tabora ili tora zaluđenika, jedni, koji su na vlasti i njihovi simpatizeri, kojima je stalo da se održi ovakvo stanje, uhljebili se, drugo ili druge ne vide i misle da je tako dobro, i ovi drugi, koji po svaku cijenu žele promjenu jer nemaju ovo prvo, a i politika im se svela na "ko nije sa nama taj je protiv nas". I evo počeli su etiketiranjem svih onih koji ne misle kao oni na one "nisam SDA ali..." tj. kako ja to vidim na posebnu vrstu jadova i izdajice. Sve mi se to gadi. Drugu opciju ne bih nikad ni uzeo u razmatranje da nisu za zeru progresivniji od prve i da u načelima nemaju veću želju za ostvarivanjem kakvog takvog suživota i smanjenju etničkih razlika što mislim da je osnov koji je treba graditi da bi ova sadašnja država krenula naprijed.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Prva i druga opcija nemaju nikakve dodirne tačke. Prva opcija je kriminal, korupcija i nepotizam. Tu priča počinje i završava.sljivo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:16Drugu opciju ne bih nikad ni uzeo u razmatranje da nisu za zeru progresivniji od prve i da u načelima nemaju veću želju za ostvarivanjem kakvog takvog suživota i smanjenju etničkih razlika što mislim da je osnov koji je treba graditi da bi ova sadašnja država krenula naprijed.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Divim se vama koji ostajete u ovoj drzavi i nervirate se oko gluposti 
Evo vec je pocelo da je cetvorka kriminalna kao SDA, i onda neko ostane ovdje i bori se sa vjetrenjacama.
Evo vec je pocelo da je cetvorka kriminalna kao SDA, i onda neko ostane ovdje i bori se sa vjetrenjacama.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- PovratakKralja
- Kontakt:
Vidim 20 lajkova imam na jednom postu. Da li je to rekord ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Slažem se. Jedini način da se isti sklone je preko izbora. Ali da bih mogao ići na izbore sa odlukom za drugu opciju moraju mi reći šta će napraviti a ne da se politika jedne ozbiljne stranke u toj drugoj opciji svodi na privatni rat sa Izetbegovićima, na pljuvanje svakoga ko nije sa njima.
- ASD
- Kontakt:
Ako budu išli sa programom. Hebali smo se onda. I sa izborima i sa državom. Konaković je najbolji oponent jer to najbolje zna, a ne zato što ima najbolji program.sljivo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:42Slažem se. Jedini način da se isti sklone je preko izbora. Ali da bih mogao ići na izbore sa odlukom za drugu opciju moraju mi reći šta će napraviti a ne da se politika jedne ozbiljne stranke u toj drugoj opciji svodi na privatni rat sa Izetbegovićima, na pljuvanje svakoga ko nije sa njima.
nama je i dobro kakav smo narod, nismo bolje zaslužili
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije rekordPovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:38Vidim 20 lajkova imam na jednom postu. Da li je to rekord ?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kome je dobro ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.