Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jel Jala i Buba pisu ove nove Sasine pjesme,idiotizam teski.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.Civa je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:43Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
- Marsal
- Kontakt:
Ali bukvalno. Nije mi jasno kako raja ovo ne vidi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:20Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imali šta gore od političara u BiH, ima to su vjerske vođe koje pod okriljem vjere trpaju u džepove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
On je najveći dobitnik novonastale situacije, zna da je čist k'o suza, roka sa strane i drži Bakira za muda, ovaj ne smije da ga spomene.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ko god ne kritikuje SDA ili ako ukaže na tuđi kriminal, taj je sa SDA i on je protiv SDP-a i ljevice. Zanimljivo. U BIH imamo dublje ludilo nego što to želimo priznati ili shvatiti.
Nije to ludilo, jednostavno je prevršilo svaku mjeru. SDA ili četvorka, treća strana ne postoji.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod nas vidim dva tabora ili tora zaluđenika, jedni, koji su na vlasti i njihovi simpatizeri, kojima je stalo da se održi ovakvo stanje, uhljebili se, drugo ili druge ne vide i misle da je tako dobro, i ovi drugi, koji po svaku cijenu žele promjenu jer nemaju ovo prvo, a i politika im se svela na "ko nije sa nama taj je protiv nas". I evo počeli su etiketiranjem svih onih koji ne misle kao oni na one "nisam SDA ali..." tj. kako ja to vidim na posebnu vrstu jadova i izdajice. Sve mi se to gadi. Drugu opciju ne bih nikad ni uzeo u razmatranje da nisu za zeru progresivniji od prve i da u načelima nemaju veću želju za ostvarivanjem kakvog takvog suživota i smanjenju etničkih razlika što mislim da je osnov koji je treba graditi da bi ova sadašnja država krenula naprijed.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Prva i druga opcija nemaju nikakve dodirne tačke. Prva opcija je kriminal, korupcija i nepotizam. Tu priča počinje i završava.sljivo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:16Drugu opciju ne bih nikad ni uzeo u razmatranje da nisu za zeru progresivniji od prve i da u načelima nemaju veću želju za ostvarivanjem kakvog takvog suživota i smanjenju etničkih razlika što mislim da je osnov koji je treba graditi da bi ova sadašnja država krenula naprijed.
Divim se vama koji ostajete u ovoj drzavi i nervirate se oko gluposti 
Evo vec je pocelo da je cetvorka kriminalna kao SDA, i onda neko ostane ovdje i bori se sa vjetrenjacama.
Evo vec je pocelo da je cetvorka kriminalna kao SDA, i onda neko ostane ovdje i bori se sa vjetrenjacama.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF