Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 07 jun 2020, 11:34

Tacno mozes po igrama i zalaganju igraca na terenu primjetiti da li je u klubu rasulo i losa situacija. Ili barem u velikom broju slucajeva.
Celik i Sloboda na pocetku sezone krenuli odlicno, zalaganje igraca na visokom nivou, nedostatke prikrivali trkom i borbenoscu, a onda nakon par mjeseci i neredovne plate igraci padnu, izgube moral i najmanje misle o fudbalu.
Ne bi me cudilo da je i u Borcu slicna situacija i razlog onako losih igara u zadnje vrijeme da je ovo rasulo i kasnjenje plata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2020, 11:45

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje Pavlović bi u narednim narednim danima i zvanično trebao postati golman Borca nakon što je redove Banjalučana napustio Mladen Lučić.

Povratnik na euroscenu je nedavno sporazumno raskinuo ugovor s Lučićem te se dao u potragu za njegovim nasljednikom. Izbor je pao na Pavlovića s kojim je postignut načelni dogovor.

Srbijanski golman je već nekoliko godina u BiH. Ima reputaciju jednog od najboljih čuvara mreže u bh. prvenstvu i sigurno će predstavljati pojačanje za Banjalučane.

Prvi Pavlovićev klub u BiH bilo je Sarajevo gdje stigao 2015. godine, a prošle sezone ovaj 33-godišnjak je proveo na golu zeničkog Čelika.

Karijeru je počeo u Crvenoj zvedi, a jedno vrijeme je branio u Makedoniji, Gruziji, Izraelu i Azerbejdžanu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jun 2020, 11:51

let3 je napisao/la:
07 jun 2020, 03:27

Ali ove zadnje 4 sezone smo fakat ispadali teški luzeri :oops: Dvije titule smo doslovno poklonili Zrinjskom :damn:
Ma nas je onaj preokret u Mostaru ubio, mi se nikad još nismo od onog oporavili. To i onaj penal u Bijeljini su se zacementirali dobro u mentalitet.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jun 2020, 11:54

SaMoVelez je napisao/la:
07 jun 2020, 09:23
Gledam preksinoć FACE tv i gosti Dr.Marjanović, Dr Konjhodzić i još jedan.
Teufik Goletić, ljudina :mrgreen:

Ma čisto smeće i pranje para, da je sreće svi klubovi bi to pobacali u kakav obližnji kontejner kad stigne.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2020, 11:56

Al zeljkan napreduje,mi se rijesili Bekica i slicnih oni ih dovede,koliko ljudi nazaduju to je cudo jedno

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 11:56

Jelen,Ling Long,ili kako vec liga,je stotinama godina od nas...Ovo se zove posjeta....a tek rezultat!!!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 07 jun 2020, 11:58

Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 11:56
Jelen,Ling Long,ili kako vec liga,je stotinama godina od nas...Ovo se zove posjeta....a tek rezultat!!!

:urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2020, 12:01

Schlager je napisao/la:

Pa šta je htjela reći? :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 12:28

collector je napisao/la:
04 jun 2020, 13:48
Nego gdje je Schlager sa svojom projekcijom zavrsetka sezone koju je napisao tamo nekad na pocetku ?
Ne zajebavaj,super sam pogodio :D ...Borcu sam cak tacno,u bocu,prognozirao cetvrto mjesto!!..Iako smo bili povratnici iz Lige RS,i mnogi su nam predvidjali ispadanje... u svakoj utakmici jeseni pocinjali smo sa najmanje 8 igraca u prvih 11 koji su igrali Ligu RS..

Jedini kiks,ako se to moze tako nazvati,je sto sam prije pocetka prvenstva pisao da je Zeljeznicar najjaci...da ce biti sampion,i da se pretjeruje na forumu pisanjem kako su Sarajevo i Zrinjski ,Manchester za ovu ligu,u najmanju ruku :cool:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 jun 2020, 12:36

Schlager je napisao/la:

Kralju moze pitanje
Jel u Banja Luci cevabdzinica kod Muje
Kazu bila je u Yugi

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 12:41

Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli :( :( ..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja :(
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 07 jun 2020, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 07 jun 2020, 12:41

Kina pokriva plate igračima bratskog Borca.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2020, 12:42

Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 12:28
collector je napisao/la:
04 jun 2020, 13:48
Nego gdje je Schlager sa svojom projekcijom zavrsetka sezone koju je napisao tamo nekad na pocetku ?
Ne zajebavaj,super sam pogodio :D ...Borcu sam cak tacno,u bocu,prognozirao cetvrto mjesto!!..Iako smo bili povratnici iz Lige RS,i mnogi su nam predvidjali ispadanje... u svakoj utakmici jeseni pocinjali smo sa najmanje 8 igraca u prvih 11 koji su igrali Ligu RS..

Jedini kiks,ako se to moze tako nazvati,je sto sam prije pocetka prvenstva pisao da je Zeljeznicar najjaci...da ce biti sampion,i da se pretjeruje na forumu pisanjem kako su Sarajevo i Zrinjski ,Manchester za ovu ligu,u najmanju ruku :cool:
Daleko smo od toga al onom cemu tezimo je stabilan klub u svemu sto i jesmo. Rijetko ko u ligi zadrzi ekiou na okupu par sezona kao mi,prodamo nekog dovedemo pojacanja,bice to jos bolje vidi se napredak kluba u svakom pogledu,nema telecih glava,dovodjenja po 100 igraca itd

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 jun 2020, 12:44

Pobjednik kupa BiH dobija 30 000 maraka a drugi finalista koji je izgubio u finalu 20 000 maraka
Red bi bio da Savez tih 50 000 maraka jednako podjeli ovim cetiri ekipe koje su izborile polufinale kupa BiH

Vidjet cemo ko ce hajrovat 50 000 maraka
:urnebes: :urnebes:

Savez na tebe je red

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 07 jun 2020, 12:47

Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 12:41
Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli :( :( ..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja :(

Znaš li slučajno, s obzirom na prezime Đuzel, Sanel Đuzel vrlo uspješni trener omladinskih selekcija švedskog Elfsborga. Upoznao sam momka, ljudina u svakom pogledu.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 jun 2020, 12:50

Schlager je napisao/la:
Hvala
Dolazim poslovno u Banja Luku pa da odem na te cevape
Iako mi sefica govori-idemo u Kastel-tvrdava na rucak
Drama restoran
Al kaze taj restoran u toj tvradavi ima zmije u tim zidinama
Zive u tim zidinama tvrdave
Kao isla ona u toalet sjela na salju kad odjednom sa vodokotlica pade zmije pred nju i ode iz kabine
Jel to tacno

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 jun 2020, 12:52

:tokralju:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 12:53

SaMoVelez je napisao/la:
07 jun 2020, 12:47
Schlager je napisao/la:

Znaš li slučajno, s obzirom na prezime Đuzel, Sanel Đuzel vrlo uspješni trener omladinskih selekcija švedskog Elfsborga. Upoznao sam momka, ljudina u svakom pogledu.
Njega licno ne znam,ali vrlo moguce da je iz ove loze Djuzel koja je u Banjaluku dosla prije stotinjak godina iz Glamoca...Znam te cevabdzije,dobro znam i porodicu Predsjednika banjaluckog predratnog SDA,Smaju i njegovu suprugu Suhretu,kcer Aida i sad radi u UIO u BL....pa glavnog banjaluckog kabadahiju,Saida Djuzela,njega znaju svi :D..ako taj trener ima ikakve veze sa Banjalukom,mora biti neciji od ovih koje pomenuh :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jun 2020, 12:54

svrakino1921 je napisao/la:
07 jun 2020, 12:50
Schlager je napisao/la:
Hvala
Dolazim poslovno u Banja Luku pa da odem na te cevape
Iako mi sefica govori-idemo u Kastel-tvrdava na rucak
Drama restoran
Al kaze taj restoran u toj tvradavi ima zmije u tim zidinama
Zive u tim zidinama tvrdave
Kao isla ona u toalet sjela na salju kad odjednom sa vodokotlica pade zmije pred nju i ode iz kabine
Jel to tacno
E cuj, Svrakino i poslovni put... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 07 jun 2020, 12:55

Ma veze kazamat je sminka, integra vam je fina opcija, 14. sprat, gleda na grad, dobra hrana, top usluga...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.