Kralju moze pitanje
Jel u Banja Luci cevabdzinica kod Muje
Kazu bila je u Yugi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Daleko smo od toga al onom cemu tezimo je stabilan klub u svemu sto i jesmo. Rijetko ko u ligi zadrzi ekiou na okupu par sezona kao mi,prodamo nekog dovedemo pojacanja,bice to jos bolje vidi se napredak kluba u svakom pogledu,nema telecih glava,dovodjenja po 100 igraca itdSchlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:28Ne zajebavaj,super sam pogodio...Borcu sam cak tacno,u bocu,prognozirao cetvrto mjesto!!..Iako smo bili povratnici iz Lige RS,i mnogi su nam predvidjali ispadanje... u svakoj utakmici jeseni pocinjali smo sa najmanje 8 igraca u prvih 11 koji su igrali Ligu RS..
Jedini kiks,ako se to moze tako nazvati,je sto sam prije pocetka prvenstva pisao da je Zeljeznicar najjaci...da ce biti sampion,i da se pretjeruje na forumu pisanjem kako su Sarajevo i Zrinjski ,Manchester za ovu ligu,u najmanju ruku![]()
Schlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja
![]()
HvalaSchlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja
![]()
Njega licno ne znam,ali vrlo moguce da je iz ove loze Djuzel koja je u Banjaluku dosla prije stotinjak godina iz Glamoca...Znam te cevabdzije,dobro znam i porodicu Predsjednika banjaluckog predratnog SDA,Smaju i njegovu suprugu Suhretu,kcer Aida i sad radi u UIO u BL....pa glavnog banjaluckog kabadahiju,Saida Djuzela,njega znaju sviSaMoVelez je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:47Schlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
![]()
Znaš li slučajno, s obzirom na prezime Đuzel, Sanel Đuzel vrlo uspješni trener omladinskih selekcija švedskog Elfsborga. Upoznao sam momka, ljudina u svakom pogledu.
E cuj, Svrakino i poslovni put...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:50HvalaSchlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
![]()
Dolazim poslovno u Banja Luku pa da odem na te cevape
Iako mi sefica govori-idemo u Kastel-tvrdava na rucak
Drama restoran
Al kaze taj restoran u toj tvradavi ima zmije u tim zidinama
Zive u tim zidinama tvrdave
Kao isla ona u toalet sjela na salju kad odjednom sa vodokotlica pade zmije pred nju i ode iz kabine
Jel to tacno
Vrlo moguce..ta tvrdjava je stara vjekovima,a Restoran Kazamat je u sklopu nje,tacnije basta..Unutra ne moze zmija pastisvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:50HvalaSchlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
![]()
Dolazim poslovno u Banja Luku pa da odem na te cevape
Iako mi sefica govori-idemo u Kastel-tvrdava na rucak
Drama restoran
Al kaze taj restoran u toj tvradavi ima zmije u tim zidinama
Zive u tim zidinama tvrdave
Kao isla ona u toalet sjela na salju kad odjednom sa vodokotlica pade zmije pred nju i ode iz kabine
Jel to tacno
Hvala na odgovoru, Sanel je rođeni banjalačunan. Jbg 92 kao mnogi drugi napustio Bl kao dječak ali su mu se stvari otvorile gore. Vrlo uspješan i posjeduje švedsku pro licencu, sa U21 timom Elfsborga je u zadnjih nekoliko godina redovno ulazio među 8 ili 16 lige prvaka. One godine kad su Željini juniori igrali sa Atletikom, ovi su igrali protiv Ajaxa i ispali. Inače je žrijeb bio takav da su se te ekipe suprostavile u slijedećoj rundi. Sanel, kao rođeni bosanac je silno želio da Željo i oni prođu te se sastanu. Uspio sam ga "natjerati" da počne pratiti našu ligu, "ubio" sam ga pričama o mom Veležu, tako da danas moj Velež u njemu ima pouzdanog simpatizera. ja sjedim na tribini i radujem se golu protiv Širokog, kad dolazi poruka od njega "goooooollll" hahah.Schlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:53Njega licno ne znam,ali vrlo moguce da je iz ove loze Djuzel koja je u Banjaluku dosla prije stotinjak godina iz Glamoca...Znam te cevabdzije,dobro znam i porodicu Predsjednika banjaluckog predratnog SDA,Smaju i njegovu suprugu Suhretu,kcer Aida i sad radi u UIO u BL....pa glavnog banjaluckog kabadahiju,Saida Djuzela,njega znaju sviSaMoVelez je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:47Schlager je napisao/la: ↑07 jun 2020, 12:41Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli![]()
![]()
Znaš li slučajno, s obzirom na prezime Đuzel, Sanel Đuzel vrlo uspješni trener omladinskih selekcija švedskog Elfsborga. Upoznao sam momka, ljudina u svakom pogledu...ako taj trener ima ikakve veze sa Banjalukom,mora biti neciji od ovih koje pomenuh
![]()
Ko o cemu **** o postenju,jos samo treba nikab da obucete,nakon one lakrdije na grbavici protiv iste Tz City,o kojoj su pisali evropski mediji,vi sa sisojom se zalite na utakmicu koja zavrsila 6:2,po meni najbolje da se ozenite i da se vičete Zeljeznicar Simin Han.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:01Raport u posjedu dokumentacije: Da li je upitna regularnost nogometne Premijer lige BiH?
https://****/da-li-je-upitna-regul ... -lige-bih/
Naravno da je sve regularno, posebno navedena utakmica.![]()
Oj boze
Frustrirani strumfici nikako da se pomire i Husic kojeg smo mi spasili sezonu prije da ne ispadne, on mrzi Sarajevo iz dna duše, mogu se usudit i reci čak više nego ovi iz listice i bl, jer na svaku našu pobjedu on je dizao frke, a dok je bio pokraden na Grbavici sutio je ko zaliven.kanarinac je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:44Ko o cemu **** o postenju,jos samo treba nikab da obucete,nakon one lakrdije na grbavici protiv iste Tz City,o kojoj su pisali evropski mediji,vi sa sisojom se zalite na utakmicu koja zavrsila 6:2,po meni najbolje da se ozenite i da se vičete Zeljeznicar Simin Han.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:01Raport u posjedu dokumentacije: Da li je upitna regularnost nogometne Premijer lige BiH?
https://****/da-li-je-upitna-regul ... -lige-bih/
Naravno da je sve regularno, posebno navedena utakmica.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.