Jel ti stvarno mislis da je naser neki vodja?RollMan je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:05Tanki ,jok. Sem Nasera i Palića ne znam zadnjih 100+ godina da su se pokazali kao alfe obzirom koliko su pogroma imali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:56Džaba moramo svi priznati, da su podrinjci alfa mužjaci. Pa eto Konaković je sad lider ljevičara, porijeklom iz i.Bosne??? Slučajnost???
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Logy
Moras biti genije da organizujes u kakvu takvu formaciju nepismen narod oko sebe koji plus uz to nije vjerovao da Srbin može doći na kućni prag da ga ubije lol ybn zadatak
I uz sve to u jednom momentu na kraju 92 i pocetkom 93 imali najvecu oslobođenju teritoriju u BIH (kvadraturom) Maltretiro đikane ko malo ko , iako je odnos u naoružanju bio vjerovatno 20:1
Syebala ih zima 93 i kad se vamo kuhalo sa HVOom , tad im se nije nikako moglo pomoci s ostalih sl. teritorija.
Glede na kraju sta se desilo ispade bolje da nisu potpisivali nikakve zasticene zone pizde materine , mogli su se boriti 93 , 94 do iznemoglosti iako bi bili poraženi makar bi otislo za njima jos 3000 đikana u vječna lovišta uz one koje su već sredili ( iako je Sefer tokom nekih pregovora govorio da će otići 10k ako krenu zauzeti 93 )
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ratne zlocine i profiterstvo necemo spominjati,ali gdje je bio naser 1995g?RollMan je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:23
Logy
Moras biti genije da organizujes u kakvu takvu formaciju nepismen narod oko sebe koji plus uz to nije vjerovao da Srbin može doći na kućni prag da ga ubije lol ybn zadatak
I uz sve to u jednom momentu na kraju 92 i pocetkom 93 imali najvecu oslobođenju teritoriju u BIH (kvadraturom) Maltretiro đikane ko malo ko , iako je odnos u naoružanju bio vjerovatno 20:1
Syebala ih zima 93 i kad se vamo kuhalo sa HVOom , tad im se nije nikako moglo pomoci s ostalih sl. teritorija.
Glede na kraju sta se desilo ispade bolje da nisu potpisivali nikakve zasticene zone pizde materine , mogli su se boriti 93 , 94 do iznemoglosti iako bi bili poraženi makar bi otislo za njima jos 3000 đikana u vječna lovišta uz one koje su već sredili ( iako je Sefer tokom nekih pregovora govorio da će otići 10k ako krenu zauzeti 93 )to je bilo čini mi se previse optimisticno
Puno veca sila je napala srebrenicu 93 godine nego 95 godine,prije pada srebrenice naser i ostali komandanti su se povukli iz srebrenice
Pa sa mladicem je neki ucitelj morao pregovarati jer su svi komandanti napustali srebrenicu
@rollman
Zaboravio sam dodati da Naser naravno nije sam organizovao otpor u srebrenici
Zaboravio sam dodati da Naser naravno nije sam organizovao otpor u srebrenici
Odakle si? Moras imati barem neki dodir sa Srbima da bi znao da su oni sad u miru naoružani do zuba , a kamoli u ratu, pa prije 2-3 godine su gore nekom prema Prnjavoru pronašli PAM u štali jbt. Ne mozes biti ratni zločin kad napadaš sela oko svoje enklave gdje je svako selo naoružano kao bataljon, a razlog sto ih napadas je jer si okruzen i nemas hrane , sta su trebali? hvatat zjale i havu.Salih1984 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:40
Ratne zlocine i profiterstvo necemo spominjati,ali gdje je bio naser 1995g?
Puno veca sila je napala srebrenicu 93 godine nego 95 godine,prije pada srebrenice naser i ostali komandanti su se povukli iz srebrenice
Pa sa mladicem je neki ucitelj morao pregovarati jer su svi komandanti napustali srebrenicu
To sto su povuceni su krivi konji iz tz ili komande u Sa , jos je enigma ko stoji iza toga , vjerujem da su se oni pitali da ne bi izlazili
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Beskin debilzam je puno za Zavidovice
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Cudna je ta prica oko Naserovog odlaska iz Srebrenice,on je vise puta pricao da nije zelio otici,da je i u Tz isao kod glavnih da ih moli da se vrati,ako frajer laze cudi me da za 25 godina niko nije izasao da to opovrgne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
@rollman
Ne razumijem sta zelis da kazes?
Pa javna je tajna da je naser radio sve i svasta,pa cak su i njegova (ne)djela otpjevana po vašarima:
Ne razumijem sta zelis da kazes?
Pa javna je tajna da je naser radio sve i svasta,pa cak su i njegova (ne)djela otpjevana po vašarima:
Nisi patriJota ako nisi popio bar jednom uz ovu pjesmu od satelita.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- tuzlak1987
- Kontakt:
iako nisam fan ove vrste glazbe , s ovom su uboli ko nikad
Bilo bi vrijeme da mu se barem proba suprotstaviti neko ko nije degen.
Nullius in verba
Još u knjizi "Srebrenica-svjedoči i optužuje" navodi sva imena koja su pobjegla a bila na pozicijama pred rat u Podrinju, te ih optužuje za dezerterstvo i ne organizaciju otpora, a po gen.Seadu Deliću drvlje i kamenje. Kao što kažeš niko nije opovrgao njegove navode osim one iz knjige Avde Huseinovića, Kalesijanci u slučaju prvog oslobođenog grada.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ajj pratim ovog na fb, koji je to show haha
Covjek ima nastupe ispod ringispila onog na tefericima
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.