Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
U BL 17 od 31 delegata u gradskoj skupstini od pocetka mandata promjenili stranku. Znaci mozes recimo glasati za jednu stranku i sutra sve njih kupi Dodik i on ima vecinu 
Niđe veze ova priča sa fenotipovima i genima ko da nas je 300 miliona pa nas ima svakakvih
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mi smo smeće kakav god da smo fenotip
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Istocnobosanski geni nose sklonost ka kriminalu?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Što je zanimljivo slavenski r1a nije dominantan, što znači da nas je šaka slavena, slavenizirala svojom dominantnom kulturom.
Mi smo bili neko jako divlje pleme prije njihovog dolaska.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Ko to mi ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:41Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Što je zanimljivo slavenski r1a nije dominantan, što znači da nas je šaka slavena, slavenizirala svojom dominantnom kulturom.
Mi smo bili neko jako divlje pleme prije njihovog dolaska.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Orban podigao spomenik s popisom "otetih" mađarskih teritorija, među njima Srbija i Hrvatska
Kakav cirkuzant.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam stručan, ako ima neki historičar da nam objasni koji su narodi obitavali po Bosni prije dolaska slavena.JohnCleese je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:45Ko to mi ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:41Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Mi smo bili neko jako divlje pleme prije njihovog dolaska.![]()
Iliri, Ostrogoti ???? Ni meni naziv starobalkanski narod nije jasan.
Uglavnom po udjelo HP grupe 30% je slavenskog u Bosni.
⚜️~⚜️~⚜️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dalmacija Bošnjacimatuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:59Puna podrska za Orbana, da vrati nazad svete Madjarske krajine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
- ArtVandelay
- Kontakt:
Moji su dosli iz Madarske nekada davno.
Stoga, puna podrska Orbanu. Trianon je bila velika nepravda, to je madarski dejton.
Stoga, puna podrska Orbanu. Trianon je bila velika nepravda, to je madarski dejton.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako znas da ne pripadas haplogrupi koju si naveo da je slavenska ( u postotku u kakvom si naveo) ne mozes otpisivati sve ostale koji pripadaju bas toj HG da su škart ili niza vrsta
Djelimično pratim genetska istraživanja i stručnjaci su se složili da vodeće dvije HG koje su dominantne na ovim prostorima - preko 70% ukupnog stanovništva, na ova područja dolaze u seobama između 3-8 stoljeća n.e. sa područja srednje i istočne Evrope, mahom Zakapartja.
( Ovi postoci pogotovo vrijede za Bosnjake Bosne i Hercegovine jer su praktično najreprezentativniji )
Djelimično pratim genetska istraživanja i stručnjaci su se složili da vodeće dvije HG koje su dominantne na ovim prostorima - preko 70% ukupnog stanovništva, na ova područja dolaze u seobama između 3-8 stoljeća n.e. sa područja srednje i istočne Evrope, mahom Zakapartja.
( Ovi postoci pogotovo vrijede za Bosnjake Bosne i Hercegovine jer su praktično najreprezentativniji )
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel ti stvarno mislis da je naser neki vodja?RollMan je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:05Tanki ,jok. Sem Nasera i Palića ne znam zadnjih 100+ godina da su se pokazali kao alfe obzirom koliko su pogroma imali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:56Džaba moramo svi priznati, da su podrinjci alfa mužjaci. Pa eto Konaković je sad lider ljevičara, porijeklom iz i.Bosne??? Slučajnost???
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Logy
Moras biti genije da organizujes u kakvu takvu formaciju nepismen narod oko sebe koji plus uz to nije vjerovao da Srbin može doći na kućni prag da ga ubije lol ybn zadatak
I uz sve to u jednom momentu na kraju 92 i pocetkom 93 imali najvecu oslobođenju teritoriju u BIH (kvadraturom) Maltretiro đikane ko malo ko , iako je odnos u naoružanju bio vjerovatno 20:1
Syebala ih zima 93 i kad se vamo kuhalo sa HVOom , tad im se nije nikako moglo pomoci s ostalih sl. teritorija.
Glede na kraju sta se desilo ispade bolje da nisu potpisivali nikakve zasticene zone pizde materine , mogli su se boriti 93 , 94 do iznemoglosti iako bi bili poraženi makar bi otislo za njima jos 3000 đikana u vječna lovišta uz one koje su već sredili ( iako je Sefer tokom nekih pregovora govorio da će otići 10k ako krenu zauzeti 93 )
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ratne zlocine i profiterstvo necemo spominjati,ali gdje je bio naser 1995g?RollMan je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:23
Logy
Moras biti genije da organizujes u kakvu takvu formaciju nepismen narod oko sebe koji plus uz to nije vjerovao da Srbin može doći na kućni prag da ga ubije lol ybn zadatak
I uz sve to u jednom momentu na kraju 92 i pocetkom 93 imali najvecu oslobođenju teritoriju u BIH (kvadraturom) Maltretiro đikane ko malo ko , iako je odnos u naoružanju bio vjerovatno 20:1
Syebala ih zima 93 i kad se vamo kuhalo sa HVOom , tad im se nije nikako moglo pomoci s ostalih sl. teritorija.
Glede na kraju sta se desilo ispade bolje da nisu potpisivali nikakve zasticene zone pizde materine , mogli su se boriti 93 , 94 do iznemoglosti iako bi bili poraženi makar bi otislo za njima jos 3000 đikana u vječna lovišta uz one koje su već sredili ( iako je Sefer tokom nekih pregovora govorio da će otići 10k ako krenu zauzeti 93 )to je bilo čini mi se previse optimisticno
Puno veca sila je napala srebrenicu 93 godine nego 95 godine,prije pada srebrenice naser i ostali komandanti su se povukli iz srebrenice
Pa sa mladicem je neki ucitelj morao pregovarati jer su svi komandanti napustali srebrenicu
@rollman
Zaboravio sam dodati da Naser naravno nije sam organizovao otpor u srebrenici
Zaboravio sam dodati da Naser naravno nije sam organizovao otpor u srebrenici
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, VivaLaStella i 6 gostiju.