Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Utrkujete se ko su veći Srbi, polako istina izlazi na vidjelo

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dobije li se pehar za prvo mjesto u 2. ligi ?
Pitam za Gošk, čuj mene Čelik, Gošk.
Pitam za Gošk, čuj mene Čelik, Gošk.
Prvo tvoj profil se može citati na dva nacina i procitao sam onaj prvi prirodniji Kerima Tomic, neka Kerima udata za nekog Tomica i to je to...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:46Moje ime nije unisex, pa tako kada mi se obracas zamolio bih te da to imas u vidu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:32@Kerima draga...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:06
Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.
Jedno je reci psiholog jer je to istina i to je bilo tako, a drugo je govoriti sugavica, sadaka arena itd. Pokazite malo postovanja cobani, ne budite idioti citav svoj zivot.
Ocigledno percepcija tvog razmisljanja ne prebacuje dalje od Socijalnog...
Svaki objekat u Sarajevu je simbol otpora ili hoces da kažes da to nije i Zetra i Kosevo i Kobilja glava...Pa kakve sve postove pisete
Drugo ogranicenost tvog razmisljanja sto pravis paralelu izmedju objekta kojeg ste zaduzili do bola i heroja ovog grada poput Kelija.Džilde i ostalih koje niko ne dovodi u kontekst prepucavanja ili vrijedjanja...
Ovakvi postovi u kojima samo prave sarajlije navijaju za želju, a ostatak žitelja grada za Fk Sarajevo i pokazuje koliko usko gledas i na sport i na život, jer izvaliti takvu glupost zapravo je i dio kolektivnog misljenja koji kod vas vlada i koji vas donekle i oznacava kao štrumfove...
Nadji mi 2 akademika i likove iz urbanog rock n roll perioda ovog grada da navijaju za fks![]()
Za razliku od Zetre i Koseva, Grbavica kao naselje i kao objekat je bila 20 puta vise pogodjena, i kao takva i dan danas je smatra feniksom ovog grada. Zato mi uvijek to sugavica ili golubarnik zapara usi. Jer nije isto reci beraci rize i sugavica, kontekst je skroz drugaciji. Suludo je i porediti to dvoje. Ali vama je to tesko objasniti.
Ja opet kazem, kod nas neces nikada cuti da mi ponizavamo nesto sto je branilo ovaj grad ili stajalo na putu agresorima do istog. A vi to pocesto radite. Evo i ostali navijaci to pocinju primjecivati. To je vama na obraz. Tacno se vidi da imate bar 20% genetskog podudaranja sa zenicanima koji J*** markale.
Drugo može i kao Kerim Atomic...
Ja koliko znam ima crtani o onom mravu Atomicu , ali mi nije jasno bila da ti je atomski mrav sintagma naziva profila...
No ako jeste, onda moje izvinjenje,ATOMICU...
Pa ocigledno akademski gradjani i navijaju za želju...
U kakvom nam je stanju intelektualni sloj drustva najbolje pokazuju natpisi vasih transova i skup gramatickih gresaka koji i jesu proizvod ucesca nekog nosioca titule akademika u njihovom pisanju...
Cestitam na tome...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 jun 2020, 10:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smisljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
Sandzak/dosljo/zavidovici/janja vs. Rajvosa/Malta/rock'n'roll/urbanizam/fgr/zabranjenopusenje
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smisljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
Sandzak/dosljo/zavidovici/janja vs. Rajvosa/Malta/rock'n'roll/urbanizam/fgr/zabranjenopusenje
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha svašta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cviliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smiljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smiljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Hahahah,
Nas buduci "akademik", koji nam prije nekoliko postova istrese moralnu vrijednost jednog pravog "sarajlije" i nauci nas kako se odnositi prema simbolima otpora ovog grada...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:06Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???![]()
Aferim plavi ...
Pravo lice se i pokaže kada u nedostatku argumenata hoce da nekog uvrijedi, a nije sposoban za to...
Ovo je naš moralni Kerim izgovorio prije samo par minuta.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:06Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???![]()
Ja opet kazem, kod nas neces nikada cuti da mi ponizavamo nesto sto je branilo ovaj grad ili stajalo na putu agresorima do istog. A vi to pocesto radite. Evo i ostali navijaci to pocinju primjecivati. To je vama na obraz. Tacno se vidi da imate bar 20% genetskog podudaranja sa zenicanima koji J*** markale.
- svrakino1921
- Kontakt:
SVRAKINO ZA ZIVOT CIJELEkerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
povremeno otic u Italiju i to je to
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nemam ja tebe sta vrijedjati, ti si sam od sebe nakaradan, prvo zbog navijackog opredjenja a drugo zbog vec navedenih razloga gore. Pricas o nekoj diskusiji a postovi tebe i tvojih pajdasa se svode na cirkuzanje, smajlije, smijanje, pokusaja da budes satirican i sarkastican.
Problem je tifa sto je poceo laprdati po stare dane a ljutis se kad ti se spomene psiholog. E jes' nas Tifa o jadu zabavio, nema sta...
Problem je tifa sto je poceo laprdati po stare dane a ljutis se kad ti se spomene psiholog. E jes' nas Tifa o jadu zabavio, nema sta...
Ti si debilkerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Ma jednostavno si me potpuno uvjerio da svi nasi akademici navijaju za želju...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:15Nemam ja tebe sta vrijedjati, ti si sam od sebe nakaradan, prvo zbog navijackog opredjenja a drugo zbog vec navedenih razloga gore. Pricas o nekoj diskusiji a postovi tebe i tvojih pajdasa se svode na cirkuzanje, smajlije, smijanje, pokusaja da budes satirican i sarkastican.
Tvoji postovi su dokaz koliko uticu na vas...
I zato moje duboko izvinjenje intelektualnim gromadama koji dolaze sa stadiona "Senad Misimovic-Pizuan"...
Eto nisam uvrijedio uopste...
Može li ovako @SamoVelež...?
Imal ovde neki strumf da zna pricati normlano, ili su svi dobri forumasi pobjegli na izbjeglicki forum?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
To je, ustvari, odlicna zajebancija, moram te pohvaliti. Boga mi. Zar ti nije lakse to napisati nego sugavica?Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:21Ma jednostavno si me potpuno uvjerio da svi nasi akademici navijaju za želju...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:15Nemam ja tebe sta vrijedjati, ti si sam od sebe nakaradan, prvo zbog navijackog opredjenja a drugo zbog vec navedenih razloga gore. Pricas o nekoj diskusiji a postovi tebe i tvojih pajdasa se svode na cirkuzanje, smajlije, smijanje, pokusaja da budes satirican i sarkastican.
I zato moje duboko izvinjenje intelektualnim gromadama koji dolaze sa stadiona "Senad Misimovic-Pizuan"...
- Kockoglavi
Pasa moj zamisli se malokerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Ma strah me onog @SamoVelež...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:24To je, ustvari, odlicna zajebancija, moram te pohvaliti. Boga mi. Zar ti nije lakse to napisati nego sugavica?Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:21Ma jednostavno si me potpuno uvjerio da svi nasi akademici navijaju za želju...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:15Nemam ja tebe sta vrijedjati, ti si sam od sebe nakaradan, prvo zbog navijackog opredjenja a drugo zbog vec navedenih razloga gore. Pricas o nekoj diskusiji a postovi tebe i tvojih pajdasa se svode na cirkuzanje, smajlije, smijanje, pokusaja da budes satirican i sarkastican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.