Ne serendaj, na obje strane poslije rata, sto su dosli u SA, su se opredjelili za jednu od dvije strane. A to za Kelija, da cuo sam vise puta. To je vama na obraz. Lazne moralne vertikale.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 08:35Gledaj ti ovih pitara, pogledaj koliko su jadni. Ovaj podrzava rijec sugavica, ovaj govori hvo je bio u pravu. Pitari su vazda bili mahniti, ali ova velika seoba bosanskohercegovackog naroda vam je **** majku - sve go papak se inflitrirao u navijackoj bazi jer papak, od straha, kad dodje u grad opredijeli se za fks jer misli da ce se time sto navija za klub koji nosi ime grada, prije emancipovati.
Ta Grbavica, koju vi nazivate sugavica, je simbol otpora ovog grada i mozda bi ipak trebali malo paziti sta pisete. Jesi li ikad cuo da je neki Zeljovac Kelija nazvao šugeli ili smrdeli? Pazite sta pisete ljudi, to je dio ovog grada i ne bi trebalo da se time koristite u prepirkama.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja nikada u zivotu nisam vidio ni cuo da nego od mojih da tbj. **** i ponizava pokojnog Kelija kao i ostale pitare koji su branili ovaj grad i ovu drzavu. Ali nikada
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Hoşgeldiniz Federaljna Çelik Abi
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Stadion Bilino polje
Vlasnik: Općina Zenica
Da igra repka na istom Čelik se baš pita,
Crveno-crni parazit sad po cvajti skita...
Vlasnik: Općina Zenica
Da igra repka na istom Čelik se baš pita,
Crveno-crni parazit sad po cvajti skita...
Alejkumu selam. Dobro smo, kako si ti.

CAT 4
Federalna liga.
Golem si Čelik!

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
@Kerima draga...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:06Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.Zip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 08:52Da, više puta.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 08:35Gledaj ti ovih pitara, pogledaj koliko su jadni. Ovaj podrzava rijec sugavica, ovaj govori hvo je bio u pravu. Pitari su vazda bili mahniti, ali ova velika seoba bosanskohercegovackog naroda vam je **** majku - sve go papak se inflitrirao u navijackoj bazi jer papak, od straha, kad dodje u grad opredijeli se za fks jer misli da ce se time sto navija za klub koji nosi ime grada, prije emancipovati.
Ta Grbavica, koju vi nazivate sugavica, je simbol otpora ovog grada i mozda bi ipak trebali malo paziti sta pisete. Jesi li ikad cuo da je neki Zeljovac Kelija nazvao šugeli ili smrdeli? Pazite sta pisete ljudi, to je dio ovog grada i ne bi trebalo da se time koristite u prepirkama.
Uostalom ko ste vi da nesta nekom moralisete kad vam je svaka druga o ratnom zlocincu?
Jedno je reci psiholog jer je to istina i to je bilo tako, a drugo je govoriti sugavica, sadaka arena itd. Pokazite malo postovanja cobani, ne budite idioti citav svoj zivot.
Ocigledno percepcija tvog razmisljanja ne prebacuje dalje od Socijalnog...
Svaki objekat u Sarajevu je simbol otpora ili hoces da kažes da to nije i Zetra i Kosevo i Kobilja glava...Pa kakve sve postove pisete
Drugo ogranicenost tvog razmisljanja sto pravis paralelu izmedju objekta kojeg ste zaduzili do bola i heroja ovog grada poput Kelija.Džilde i ostalih koje niko ne dovodi u kontekst prepucavanja ili vrijedjanja...
Ovakvi postovi u kojima samo prave sarajlije navijaju za želju, a ostatak žitelja grada za Fk Sarajevo i pokazuje koliko usko gledas i na sport i na život, jer izvaliti takvu glupost zapravo je i dio kolektivnog misljenja koji kod vas vlada i koji vas donekle i oznacava kao štrumfove...
Niste vi kompleksaši.
Vi ste pataziti.
A ovo iznad je bio odgovor aveniji cini mi se kojeg nisam želio da citiram jer puno se.re, čuj mene piše, se.re
avenija je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:13Eselamu Alejkum kako ste?
Begicu Dzemidzicu Pilav Begagicu kmetovi Banjalucki moze li se prekinuti sezona u pola takmicenja i izbaciti ekipe ?
Popisam vam se po trening centru, ugradjenim brojacima, svim selekcijama a onda i po vama Vicini pusikurci.
Nosite reprezentaciju u Banja Luku nema vise dobrodošlice nikome.
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 10 jun 2020, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moje ime nije unisex, pa tako kada mi se obracas zamolio bih te da to imas u vidu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:32@Kerima draga...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:06Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.
Jedno je reci psiholog jer je to istina i to je bilo tako, a drugo je govoriti sugavica, sadaka arena itd. Pokazite malo postovanja cobani, ne budite idioti citav svoj zivot.
Svaki objekat u Sarajevu je simbol otpora ili hoces da kažes da to nije i Zetra i Kosevo i Kobilja glava...Pa kakve sve postove pisete
Drugo ogranicenost tvog razmisljanja sto pravis paralelu izmedju objekta kojeg ste zaduzili do bola i heroja ovog grada poput Kelija.Džilde i ostalih koje niko ne dovodi u kontekst prepucavanja ili vrijedjanja...
Ovakvi postovi u kojima samo prave sarajlije navijaju za želju, a ostatak žitelja grada za Fk Sarajevo i pokazuje koliko usko gledas i na sport i na život, jer izvaliti takvu glupost zapravo je i dio kolektivnog misljenja koji kod vas vlada i koji vas donekle i oznacava kao štrumfove...
Nadji mi 2 akademika i likove iz urbanog rock n roll perioda ovog grada da navijaju za fks

Za razliku od Zetre i Koseva, Grbavica kao naselje i kao objekat je bila 20 puta vise pogodjena, i kao takva i dan danas je smatra feniksom ovog grada. Zato mi uvijek to sugavica ili golubarnik zapara usi. Jer nije isto reci beraci rize i sugavica, kontekst je skroz drugaciji. Suludo je i porediti to dvoje. Ali vama je to tesko objasniti.
Ja opet kazem, kod nas neces nikada cuti da mi ponizavamo nesto sto je branilo ovaj grad ili stajalo na putu agresorima do istog. A vi to pocesto radite. Evo i ostali navijaci to pocinju primjecivati. To je vama na obraz. Tacno se vidi da imate bar 20% genetskog podudaranja sa zenicanima koji jebu markale.
Utrkujete se ko su veći Srbi, polako istina izlazi na vidjelo

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dobije li se pehar za prvo mjesto u 2. ligi ?
Pitam za Gošk, čuj mene Čelik, Gošk.
Pitam za Gošk, čuj mene Čelik, Gošk.

Prvo tvoj profil se može citati na dva nacina i procitao sam onaj prvi prirodniji Kerima Tomic, neka Kerima udata za nekog Tomica i to je to...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:46Moje ime nije unisex, pa tako kada mi se obracas zamolio bih te da to imas u vidu.Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:32@Kerima draga...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 09:06
Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.
Nadji mi 2 akademika i likove iz urbanog rock n roll perioda ovog grada da navijaju za fks![]()
Za razliku od Zetre i Koseva, Grbavica kao naselje i kao objekat je bila 20 puta vise pogodjena, i kao takva i dan danas je smatra feniksom ovog grada. Zato mi uvijek to sugavica ili golubarnik zapara usi. Jer nije isto reci beraci rize i sugavica, kontekst je skroz drugaciji. Suludo je i porediti to dvoje. Ali vama je to tesko objasniti.
Ja opet kazem, kod nas neces nikada cuti da mi ponizavamo nesto sto je branilo ovaj grad ili stajalo na putu agresorima do istog. A vi to pocesto radite. Evo i ostali navijaci to pocinju primjecivati. To je vama na obraz. Tacno se vidi da imate bar 20% genetskog podudaranja sa zenicanima koji jebu markale.
Drugo može i kao Kerim Atomic...
Ja koliko znam ima crtani o onom mravu Atomicu , ali mi nije jasno bila da ti je atomski mrav sintagma naziva profila...
No ako jeste, onda moje izvinjenje,ATOMICU...
Pa ocigledno akademski gradjani i navijaju za želju...
U kakvom nam je stanju intelektualni sloj drustva najbolje pokazuju natpisi vasih transova i skup gramatickih gresaka koji i jesu proizvod ucesca nekog nosioca titule akademika u njihovom pisanju...
Cestitam na tome...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 jun 2020, 10:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smisljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
Sandzak/dosljo/zavidovici/janja vs. Rajvosa/Malta/rock'n'roll/urbanizam/fgr/zabranjenopusenje
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smisljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
Sandzak/dosljo/zavidovici/janja vs. Rajvosa/Malta/rock'n'roll/urbanizam/fgr/zabranjenopusenje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha svašta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cviliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.

Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smiljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smiljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???

kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.

Hahahah,

Nas buduci "akademik", koji nam prije nekoliko postova istrese moralnu vrijednost jednog pravog "sarajlije" i nauci nas kako se odnositi prema simbolima otpora ovog grada...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:06Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???![]()
Aferim plavi ...
Pravo lice se i pokaže kada u nedostatku argumenata hoce da nekog uvrijedi, a nije sposoban za to...