Brate korona se ne moze stvoriti tek tako, neko ti je mora unijeti u drzavu ko se zarazio prethodno negdje drugo. U Bosni sad ovo sto se desava, tacnije Tesanj ako se ne varam, je zarazio covjek koji je dosao iz Saudijske Arabije. Nasa vlast je donijela odluku da moze uci u drzavu svako ko ima BiH papire, bez testiranja i kucne izolacije. Ko ce onda donijeti nego neko iz dijaspore? Dan nakon sto su granice otvorene je uslo 18 hiljada ljudi, a dan nakon toga 21 hiljada meni se cini. Zato pusti ti tu pricu da nije dijaspora.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 23:54Jebg vi u svemu tražite drugog krivca. Opet kazem nije da nema istine u tome oko dijaspore ali ljudi nije ih došlo 50 000 pa sad od jedanput se povećao broj zarazenih. Kazem vam da su ljudi u Bosni u zadnjih par dana se totalno otpustili sto se tice korone i jako mali broj ljudi se pridržava naredbi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
Evo ti stara podveleški ojebino!MMM je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:52Tako ga zvašmo!Cocaine je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:37Ljakse da te skinem s kurca jer ne vidim drugaciji nacin da ti objasnim. I kani se bola gugla o Mostaru. Ja razumijem da si sljego i da se zelis dokazivati ali nemoj o onome o cemu nemas pojma![]()
citat od Muntahta:
Da se ne zaboravi...
Vracam se u u moju Donju mahalu...mahalu mog djetinjstva i moje mladosti...krenucu od Cekreka,tu nekada davno jos dok je ciro isao ,bijase rapma...moj daidza zeljeznicar bio...koliko mu samo tasa sa vecerom odnesoh...odmah do, bijase i stari Harem...premjestise sve tamo sahranjene
napravise magistralu...da rasterete mahalu od hiljada auta i autobusa koji dnevno njom prolazise vozeci radnike u "Soko"...koliko samo buke bijase , a meni nekako mirno nista ne premjecivah... navikoh se i sazivih sa tim...odmah do Harema zivjese moj dobri komsija Pavo,njegova supruga i jedina kcerka Milka...ostade mi u sjecanju tih i miran...sokak do njega stanovao Gospodin sudija
(tako ga svi zvasmo ime mu ne znam) i njegova supruga Roza...djece svoje nisu imali...a on se prolazeci mahalom svakom djetetu klanjao uz pozdrav dizanjem sesira sa glave..
Imadosmo mi u mahali i dvije zgdrade"Sokolove"...tu zivjese porodice...Jurovicki,Arap,Kazazic,
Resulovic,Hasanbegovic,Djukic...Batlak...
Sokak Orucluk...tako ga zvasmo...poznate familije u njemu zivjese...Orucevici,Kusturice,Zekici,
Popovci,Djelilovici,Curici,Kovacici,Sarici,Bajgorici,Salcini...tu u tom sokaku nam bijase glavno igraliste
limuna i narance...ni rodjena mati nas nebi po citav dan mogla pronaci...
Sjecam se i meni mile stare majke efendinice Orucuse...imala je svoj starinski baun...u njemu njena "blaga" i njene kcerke Tidze(rahm.) koja bi mi za svaki Bajram sasila prekrasnu haljinu...sa volanima obrubljenin sujtasom,a stara majka mi dala torbicu od crvene svile sasivenu i zlatnim koncem oheklanu da u nju stavljam Bajram-banku...vrijeme sa mene duboko urezano u sjecanje...
U glavi mi moje drage komsije Mackici...Hamidaga rahm. drzao trafiku na Ogradi...sve vijesti smo saznavali iz novina bas tu kupljenih...u istom sokaku stanovase komsija Stipe,njegova supruga Marica i sin jedinac Zeljko...komsinica Dada i njen jedini sin Dzemo...ispod njihove kuce bijase prodavnica mjesovite robe...godinama u njoj radio Dzemal Cisic rahm...ne znam zasto su ga zvali tabijasus...sjecam se samo da je uvijek bio namrgodjen...trcah u njegovu radnju da kupim one medenjake ...velike...marmeladu na kilo prodavanu...sjecam se brasna po radnji prosutog i ono se vagalo...a i mi zajedno sa njim...
Moj komsija Said Ramadanovic,crnogorac imade motor sa prikolicom...a mi djeca znali kada sa posla dolazi...pa na dno sokaka poredani svi jedno iza drugog da nas komsija provoza do vrh sokaka i nazad...tako dok svi ne bismo izredali...
http://moforaja.com/thread.php?postid=1643126![]()
![]()

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ti kao skutor ciju je familiju Dzema Bijedic izvukao iz Goranaca sedamdesetih,dao stan u Omladinskoj ne mozes o tome znati. Doslo ja znam da si zeljan dokazivanja ali okani se bola. Izofiro si se ne poznavanjem grada u koji si se skotrljao

Tornjače sa Čobanova polja, ukucaj na navigaciju Oručluk 1 pa provjeri!
Da na navigaciji kucam dijelove svog grada koji ima narodske nazive
brato zavrsio sam sa tobom. Niti zelim trolati vise ovu temu niti uciti nekoga o mostarskim nazivima sokaka 
**** lažljiva, što ne ukucaš pa postaviš da svi vide!
Vidi na navigaciji nema Ograde, Pijeska, Đikovine, Šemovca. Znači ne postoje.
On je reko sokak, i njega nema! Oručluk je dio DM!
Ante je i Stari most trazio na navigaciji pa ga je prvi put ugledao u dvadesetoj godini.
Ja sam ipak odrastao dole!
- forza_juve
- Kontakt:
Zamolit cu admina da malo pocisti par stranica, fkt se nakupilo gluposti. Uletim da sta pametno procitam a ne diskusije o sokacima i da li je to kljuc od golfa guzonje ili ipak malo novijeg pola. Opet se odjaviti dok se ne sredi situacija 
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Opstina dala jos 200 000KM Zeljeznicaru za tekuce obaveze. Jeli moguce da se jednom Udruzenju gradjana daju toliki novci od nas poreskih obveznika Novog Sarajeva?
Ovo nije normalno koliko ih stranka gura, te stadion te tekice finansiranje, te trafostanica... Nista ljudi svojim radom nisu uspjeli? Samo se prosi. Ovo ke bas nevjerovatno.
Ovo nije normalno koliko ih stranka gura, te stadion te tekice finansiranje, te trafostanica... Nista ljudi svojim radom nisu uspjeli? Samo se prosi. Ovo ke bas nevjerovatno.
Strasno JbT... Al dobro zbog njih koldzo i pobjedjuje. Politicke plave igrackice.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:08Opstina dala jos 200 000KM Zeljeznicaru za tekuce obaveze. Jeli moguce da se jednom Udruzenju gradjana daju toliki novci od nas poreskih obveznika Novog Sarajeva?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja mislio samo nas politika gura.
Pitanje za navijače Zrinjskog, što je Šovšić propao i jel istina da je lak za kockarskim aparatom?
Pitanje za navijače Zrinjskog, što je Šovšić propao i jel istina da je lak za kockarskim aparatom?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sad ce ti doci i pricati o istoriji, o radnicom klubu, o tome kako oni sve sami i sl....blablablaOsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:08Opstina dala jos 200 000KM Zeljeznicaru za tekuce obaveze. Jeli moguce da se jednom Udruzenju gradjana daju toliki novci od nas poreskih obveznika Novog Sarajeva?
Ljudi klasicni budzetski paraziti i prosjaci. I to jos pod hipotekom.
Na dresovima, kao generalni sponzor, komotno moze stajati SDA.
Fina Radnicka Raja... FRR... Bla bla bla
- FKS -
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Vratiti ce oni svaku marku stranci na ovaj ili onaj nacin. Krenulo je sa davanjem sjevera kompletnog SD Zeljeznicaru koji je produzena ruka Koldze i SDA hobotnice. Namjenski se Zeljeznicar unistava da bi u narednih 10 godina stranka ispunila namjeru i na mjesto oko stadiona Grbavice po urbanistickom planu i namjeri legao hotel i shoping centar. Ne sumnjam da ce jos novaca biti upumpanonu Zeljeznicar jer za 100 god titula mora doci po cjenu davanja kompletne imovine kluba.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:40Sad ce ti doci i pricati o istoriji, o radnicom klubu, o tome kako oni sve sami i sl....blablablaOsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:08Opstina dala jos 200 000KM Zeljeznicaru za tekuce obaveze. Jeli moguce da se jednom Udruzenju gradjana daju toliki novci od nas poreskih obveznika Novog Sarajeva?
Ljudi klasicni budzetski paraziti i prosjaci. I to jos pod hipotekom.
Na dresovima, kao generalni sponzor, komotno moze stajati SDA.
Fina Radnicka Raja... FRR... Bla bla bla![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično, vjeruj mi.OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:08Opstina dala jos 200 000KM Zeljeznicaru za tekuce obaveze. Jeli moguce da se jednom Udruzenju gradjana daju toliki novci od nas poreskih obveznika Novog Sarajeva?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E ako je ovaj rekao da je odlično, odlično je. 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.