Subasic fercera na desnoj strani
Mislim da nam treba bar jos jedno iskusno krilo iz razloga sto Zeca nikad ne znas 100%, ali opet i Veselom treba ozbiljna konkurencija jer znamo kako (ne)igra.
Mislim da nam treba bar jos jedno iskusno krilo iz razloga sto Zeca nikad ne znas 100%, ali opet i Veselom treba ozbiljna konkurencija jer znamo kako (ne)igra.
Vidjećemo @Ljože, možda i dođe par igrača. Plus crnac.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja se vise radujem pojedinim odlascima nego dolascima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja se vise radujem pojedinim odlascima nego dolascima
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.