Ko je jos vjerovao da ce kod nas nismo ni blizu bili onog sto je trazio nego zadovoljit se polovnjacima i vjera u Amara jer je pokazao da i sa prosjecnom ekipom se bori za titulu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ma Kana nije rekao da ce kod nas vec u Sarajevo 
Vidjet cemo sta znaci ova “tisina” kod nas.
Vidjet cemo sta znaci ova “tisina” kod nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi smo nudili tad vise nego zrinjevci sad
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba se pomirit da su politicki projekat, kao sto i Borac postaje. Pitari imaju gazdu milijardera, Tuzla vlasnika, domaceg milionera koji ne zali novac na fudbal. Mi imamo sto rece nas navijace i Amara trenera.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 12:03Odakle svake godine toliki keš da isprate 10 igraca i dovedu, bar na papiru, 10 boljih. Svasta
Htjeo si reć
HDZ + NSBIH
SNSD + NSBIH
VIJETNAMCI + NSBIH
PDA + NSBIH
VS
ŽELJEZNIČAR + MANIJACI

TUCE is back
Brko iz druge galaksije!
Sjedim juče na jugu i nešto kontam. Lijepo od uprave što su nama ovisnicima dopustili da svratimo kad god smo u prilici.
Međutim jedna stvar me dojmila, nažalost negativno.
Pojedinci koji dolaze bacaju šta stignu od limenki, plastične ambalaže od hranez flaša. Čak su stavili neku gredu da se mogu sa juga popeti na istok. Možda se može organizovati neka akcija da mi na navijači malo očistio i sredimo , pokupimo smeće i pocupamo korov ako je to izvodljivo.
Međutim jedna stvar me dojmila, nažalost negativno.
Pojedinci koji dolaze bacaju šta stignu od limenki, plastične ambalaže od hranez flaša. Čak su stavili neku gredu da se mogu sa juga popeti na istok. Možda se može organizovati neka akcija da mi na navijači malo očistio i sredimo , pokupimo smeće i pocupamo korov ako je to izvodljivo.
Ide jer ga @Plavac87 nije ni na klupu stavio na ovim slikama prvih 11 i rezervne postave, tzv. indirektna insajderska
Nego svi zaboravljate potencijalna pojačanja sa proba za igrače, svaki prelazni rok dođe na probu crnac, dijasporac, neko iz regiona itd.
Evo otkad se Amar vratio, svaki prelazni rok je potpisan bar jedan igrač s probe. Iz glave pišem:
zimski prelazni rok 2019. - Branko Bajić
ljetni prelazni rok 2020. - Mehić, Subašić, a i onaj Salifu iz Gane je dugo bio s prvim timom
zimski prelazni rok 2020. - Ikić
Ljetni prelazni rok 2020. - nastavi niz
A na onoj slici stoji Jovanovic 
Jesu li to otkazali za Australiju
?
Jesu li to otkazali za Australiju
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najjači je bio onaj Rus, Osime@
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne @Braco, ističu im ugovori. Bilo je razgovora sa pojedinim igračima, čak i ponuda. Ako bi neko ostao, stavit ćemo ga.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Pa što si Jovanovića stavio hmhmhmh
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
IVAN SELEMENEV MANIJAK DO KRAJA!
JUG PAMTI HEROJE SVOJE!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Što više igrača ostane, to bolje. Lakše je imati Erića i Kjosevskog kao opcije na golu nego Erića i Kršića ili drugog nekog juniora. Stanić isto se sigurno može za ne preveliku platu ostaviti, pa da Šehić ima i nekoga kao zamjenu nego da ostaje sam.
Mi imamo Dzubara pola marke unio u klubDejan1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 12:20Treba se pomirit da su politicki projekat, kao sto i Borac postaje. Pitari imaju gazdu milijardera, Tuzla vlasnika, domaceg milionera koji ne zali novac na fudbal. Mi imamo sto rece nas navijace i Amara trenera.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 12:03Odakle svake godine toliki keš da isprate 10 igraca i dovedu, bar na papiru, 10 boljih. Svasta
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Evo ja vidim problema u nama i nasoj upravi zasto nismo doveli Fanima igraca na kojem se moze zaraditi itekako. A ne vidim problem kako se drugi klubovi finansiraju al oni dovode dobre igrace. Pametno rade, otpuste 6 igraca i dovedu jednoh od najboljih u Pl, slicno sto smo mi nekad davno radili dok smo imali ozb upravu Kozarica, Brkovica, Zuju itd. Kakvi god oni bili, donosilu su nobac u klub. Sad donesu kilu tresanja i visanja...
Nama ce dovesti Adilovica ala Fanimo za sirotinju
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bezideja je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:45Evo ja vidim problema u nama i nasoj upravi zasto nismo doveli Fanima igraca na kojem se moze zaraditi itekako. A ne vidim problem kako se drugi klubovi finansiraju al oni dovode dobre igrace. Pametno rade, otpuste 6 igraca i dovedu jednoh od najboljih u Pl, slicno sto smo mi nekad davno radili dok smo imali ozb upravu Kozarica, Brkovica, Zuju itd. Kakvi god oni bili, donosilu su nobac u klub. Sad donesu kilu tresanja i visanja...
Radis li vikendom ljudino
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja sam siguran da će se Adilović pojaviti na prozivci ako ne prvi dan onda drugi - treci 100%Bezideja je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:45Evo ja vidim problema u nama i nasoj upravi zasto nismo doveli Fanima igraca na kojem se moze zaraditi itekako. A ne vidim problem kako se drugi klubovi finansiraju al oni dovode dobre igrace. Pametno rade, otpuste 6 igraca i dovedu jednoh od najboljih u Pl, slicno sto smo mi nekad davno radili dok smo imali ozb upravu Kozarica, Brkovica, Zuju itd. Kakvi god oni bili, donosilu su nobac u klub. Sad donesu kilu tresanja i visanja...
Teško da ćemo mi više dobiti igrača od Mušije bilo kojeg dok mu ne platimo jer je rekao za Arežinu da ga je džabe pustio i rekao je što je džabe to ne valja zato je Bojo placen 60k
Brko iz druge galaksije!
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Spava li mirno Manev Kosta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.