Zbog ovog i zaslužuješ ban.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- RajaBa1983
- Kontakt:
pih yebo te džeko stavi radovanskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
@skoro ne laprdaj 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Skoro brate, sta treba ovde velicati onog sto voli kao klub vise od svog zivota a sramota ga doci na proslavu?
Treba velicati osobe koje zele biti iznad klub? Ne ne... Imas svoje misljnje, samo gari...
Treba velicati osobe koje zele biti iznad klub? Ne ne... Imas svoje misljnje, samo gari...
Joj oko cega vi raspravljate na temi FKS... tobejarabi
Dajte mahalsku hitno hitno da se ove izjave zaborave
Dajte mahalsku hitno hitno da se ove izjave zaborave
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
armenski željo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
@Morto živote moj lijepi ako kršim pravila banuj me, ne pada mi na pamet da mijenjam potpis iako ti možeš sve![]()
Slobodno.MortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nemojte mi rod dirati da ne dovodim Bizzija...Stavi rode ti sta hoces...skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Slobodno.MortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:03Mogu ti ja promijeniti potpis u recimo Numan je zvijer ili nešto tako.skoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Stvarno vas ljudi ne razumijem. Hoćete l' da stavim Karadžića na avatar i u potpis, on je "naš"? Je l' bolji on il "gurbet" Džeko? Yebo majku, ne kontam et. U kojim to pravilima foruma piše da ne smijem stavit u potpis ime meni omiljenog fudbalera? Ako mi bude qrcu ćejf, stavit ću rahmetli Faika Kolara u potpis, Edina Rustemovića, Bojana Regoja, Sama Hutchinsona, Ricarda Quaresmu... i sve dok me moderacija ne banuje nosit ću to. Yebo ga život i Džeko više, k'o da sam stavio u potpis pukovnika Slavka Lisicu pa problem ovoliki nastaje, drugi put na ovoj temi.
![]()
![]()
Ne znam cemu ovo prozivanje škore to je jedan od najkorektnijih momaka na ovoj temi
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo prvo završi nula nula
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ga jedan lik ''proziva''.. pusti to, nije jednom
@mortemhz padaj silo nepravdo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma brate smeta pojedincima što mi je Džeko u potpisu, k'o da sam Amara Osima stavio a ne trenutno najboljeg BH fudbalera. Razlog - igrao za kone. A paradoksalno, na stadionu Koševo se svaku tekmu pušta pjesma Nedjelja kad je otiš'o Hase, koju su otpjevali mrtvi Željovci, a jedan od njih je i dokazani četnik. Al eto, nemoj o Džeki, nije to za ovu temu. Ne vidim da se ruše zvučnici na Koševu kad svaku yebenu tekmu Nele zapjeva. Nele, koji je u svojoj knjizi izdatoj prije 5-6 godina pisao koliko i sad voli Želju. Sejo Sexon da ne pričam, "pecne" nas na svakom koncertu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro si - moze staviti sta hoce, ali nece staviti kome hoce
Usput Bizzi rulez