Moj @Fera, sve ovaj Morto zakuha...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@mortemhz padaj silo nepravdo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma brate smeta pojedincima što mi je Džeko u potpisu, k'o da sam Amara Osima stavio a ne trenutno najboljeg BH fudbalera. Razlog - igrao za kone. A paradoksalno, na stadionu Koševo se svaku tekmu pušta pjesma Nedjelja kad je otiš'o Hase, koju su otpjevali mrtvi Željovci, a jedan od njih je i dokazani četnik. Al eto, nemoj o Džeki, nije to za ovu temu. Ne vidim da se ruše zvučnici na Koševu kad svaku yebenu tekmu Nele zapjeva. Nele, koji je u svojoj knjizi izdatoj prije 5-6 godina pisao koliko i sad voli Želju. Sejo Sexon da ne pričam, "pecne" nas na svakom koncertu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobro si - moze staviti sta hoce, ali nece staviti kome hoce
Usput Bizzi rulez
- JavierBosnia
- Kontakt:
Eto i kod mene u znak podrske, boli te tuki, najbolji ikad ovdje! Nek crknu dusmani
Volim te Saraj'vo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:34Eto i kod mene u znak podrske, boli te tuki, najbolji ikad ovdje! Nek crknu dusmani
Volim te Saraj'vo
Ma ne smeta brate vjeruj, samo malo onaj Sabrinin ga dize u nebesa pa razjarilo ljudeskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:21Ma brate smeta pojedincima što mi je Džeko u potpisu, k'o da sam Amara Osima stavio a ne trenutno najboljeg BH fudbalera. Razlog - igrao za kone. A paradoksalno, na stadionu Koševo se svaku tekmu pušta pjesma Nedjelja kad je otiš'o Hase, koju su otpjevali mrtvi Željovci, a jedan od njih je i dokazani četnik. Al eto, nemoj o Džeki, nije to za ovu temu. Ne vidim da se ruše zvučnici na Koševu kad svaku yebenu tekmu Nele zapjeva. Nele, koji je u svojoj knjizi izdatoj prije 5-6 godina pisao koliko i sad voli Želju. Sejo Sexon da ne pričam, "pecne" nas na svakom koncertu.
Mortem ce ti ga staviti, vidjeces. Potpis mislim
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma znam drug, nisam mislio na tebe.Ado76 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:35Ma ne smeta brate vjeruj, samo malo onaj Sabrinin ga dize u nebesa pa razjarilo ljudeskoroalen je napisao/la: ↑16 jun 2020, 16:21Ma brate smeta pojedincima što mi je Džeko u potpisu, k'o da sam Amara Osima stavio a ne trenutno najboljeg BH fudbalera. Razlog - igrao za kone. A paradoksalno, na stadionu Koševo se svaku tekmu pušta pjesma Nedjelja kad je otiš'o Hase, koju su otpjevali mrtvi Željovci, a jedan od njih je i dokazani četnik. Al eto, nemoj o Džeki, nije to za ovu temu. Ne vidim da se ruše zvučnici na Koševu kad svaku yebenu tekmu Nele zapjeva. Nele, koji je u svojoj knjizi izdatoj prije 5-6 godina pisao koliko i sad voli Želju. Sejo Sexon da ne pričam, "pecne" nas na svakom koncertu.![]()
Mortem ce ti ga staviti, vidjeces. Potpis mislim![]()
Evo naši stativu pogodiše. Zamal' gol.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva je ovo kapitulacija kod Skore u vidu Avatara
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uh, uvali vam Skoro gol iz kontranapada sa ovim avatarom
Upravo je prebolio i jedinu stvar za koju ste ga mogli zezati 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Prelaz u stilu Aze Kamikaze i njegovog Sisa Citya. Trenutno kotiras kao forumas godine, barem na ovom pdf-u
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Škoro trenutno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Shirak je poveo
umri armenski željo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Dade crnjo gol, Morto osta ukopan ne zna da l da se raduje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Elrond, GokuSSJG, KarloIvandic, Napapijri, Proximic, Riziko, roccosiffredi, ThrillerHz i 60 gostiju.