FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima Zeljo bruku jakih ljudi u svojim redovima, ali je to toliko spetljano. Ovaj nece sa ovim, onaj nece sa onim, ovaj treci je dobar sa prvim pa zbog toga nece itd. Steta, zbog licnih stvari ne gleda se interes kluba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Možeš ući najnormalnije. Ja svak je.beni put ponesem onu veliku vreću za smeće i potrpam masu stvari što primitivci pobacaju, do sad sam brat bratu napunio kontejner smeća. A naravno da ima i masa finog svijeta koji počiste za sobom i ništa ne prljaju.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Svaka castExBlueone je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:24Možeš ući najnormalnije. Ja svak je.beni put ponesem onu veliku vreću za smeće i potrpam masu stvari što primitivci pobacaju, do sad sam brat bratu napunio kontejner smeća. A naravno da ima i masa finog svijeta koji počiste za sobom i ništa ne prljaju.Walterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba iskoristiti boravak u Konjicu za druzenje sa navijacima uz postivanje svih tih mjera. Imamo bruku navijaca dolje.
Evo i Velež na prozivku "pušta" navijače.
Subota smo mi, otvorite nam jug!
Subota smo mi, otvorite nam jug!
Badzak je kupio Garden City hotel, prekosutra ponovo otvaranje. Dakle eto smjestaj izvrstan,ima sve uslove. Jedino sto je Konjic tanak sa fudbalskim terenima, ne znam jesu li napravili onaj teren sa umjetnom travom. Al opet moze naci solidnih protivnika za trening utakmice jer tu su Igman, Klis, Radnik H., Turbina
Da, da to je njegov hotel. Predobar realno.

Sistem. To je ono sto nam treba i sto nam je poslije rata uvijek trebalo. Da se jasno zna sta radi svaki clan uo, da nema skrivanja iza nekoga. Ako zelis u uo onda moras biti sposoban za takvo mjesto. Isto vazi i za najvazniji organ kluba, a ne ko sada da samo par ljudi iz skupstine fakat nesto radi..tatastrumf je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:07Telibecirevic, Vukotic, Bajramovic, Misimovic i Badzak, na klupi Osim i vjerujte da bismo imali SVE STO NAM TREBA. Od finansija, infrastrukture i sto je najvaznije ekipe i rezultata
Kakav sistem s Misimovic. Zakljuco stadion, navijaci se mlatili izmedju sebe, otjerao sve iz kluba. Popljuvali sve bivse igrace radi licne sujete, je.bo vas on a vi njega smetljar obicni, fuj.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 16 jun 2020, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da dodam,kad je biznis u pitanju njihove firme međusobno surađuju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Išli su ovi iz Albe dole,sređivali su teren,malo sijali malo zatezali.....Scout1921 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 15:39Badzak je kupio Garden City hotel, prekosutra ponovo otvaranje. Dakle eto smjestaj izvrstan,ima sve uslove. Jedino sto je Konjic tanak sa fudbalskim terenima, ne znam jesu li napravili onaj teren sa umjetnom travom. Al opet moze naci solidnih protivnika za trening utakmice jer tu su Igman, Klis, Radnik H., Turbina
MIGRANTI iz METROPOLE!
Ja naslova, kontam Štilić
Sportske...ba saznaju: Odlični fudbaler napušta Željezničar
Nakon što je prekinuta sezona 2019/2020 BHT Premijer lige, klubovi su se aktivno počeli pripremati za narednu sezonu elitnog fudbalskog takmičenja BiH.
Većina klubova aktivno radi na jačanju svog igračkog kadra, te je ogroman broj igrača već promijenio sredinu.
Jedan od takvić će prema saznanjima portala **** biti i fudbaler Željezničara Kemal Osmanković, koji se nalazi na izlaznim vratima kluba.
23-godišnji stoper je u protekloj sezoni za Željezničar upisao 16 nastupa, te je postigao jedan pogodak. Mnogo klubova se interesuje za njegove usluge, a spekuliše se da je mostarski Velež za sada najkonkretniji u pregovorima sa odličnim stoperom.
Juni, a Sinan tek skontao da Osmankovic ide. Da nije poranio sa saznanjem. MoKe “otisao” jos u januaru. 

Đećeko s njim
Uspjesan, Zeljovac do kosti, ima prelijepu kcer.
Jedini covjek koji je sposoban, a da svim srcem želi pomoci... ostali ili su nesposobni (velika večina) ili ne žele pomoci, a ima ih itekako mocnih u upravi i bogatijih od Badzaka.... u klubu su samo radi vlastite promocije...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj Garden je prva liga. Vazda bio paket stoja nocenje sa doruckom za dvoje sa koristenjem zenbasa. Znalo se nekad zapucati, i to iz kafane. Volimo te Jasmine Badzakuuuuu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Neka nasa zvanicna isto objavi informacije za hotel zbog promocije. Zasluzio je Badzak. Taman mogu dolje i promociju kluba i hotela uraditi u jednom sa nekim druzenjem. Ima ovaj hotel ko neki park ispred znaci moze se napraviti uz distancu sve regularno.
Nek mu je sa srecom i da dobro posluje aBd.
Jesi preko zapada ulazio? Udji na istok, preko betonskog pa na jugWalterrorist je napisao/la: ↑16 jun 2020, 14:10A zar se moze uci na stadion? Imam dijete od 5g i nedavno sam htio da prosetamo stadionom tj da udjemo na jug malo i nisu mi dozvolili, sacekao me security na ulazu i kaze ne moze se uci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.