FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 16 jun 2020, 17:08

slika

Listam slike, i naletih na ovo
Brko iz druge galaksije!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 jun 2020, 17:13

Vec ste halalili pitarima šugavu titulu :( :thumbdown:
- Jesmo žrtva, ali ne samo mi, nego i FK Željezničar, FK Velež i FK Tuzla City. Svi smo mogli kroz prvenstvo izboriti nastup u Evropi, a i FK Željezničar se boriti za naslov prvaka, jer nisam siguran kako bi FK Sarajevo lako odbranilo naslov da se igralo do kraja. Uostalom, mi smo bili u polufinalu Kupa BiH, četiri utakmice su nas dijelile od trofeja i novog izlaska u Evropu, a i u prvenstvu smo pokazali kako možemo sa svima igrati i svima parirati. Neki su nas bili olako otpisali.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 16 jun 2020, 17:27

Evo pogledah slucajno ovaj video zapis... Ne sjecam se od Šehića, Lončarića i Antolovića da smo ovakvog golmana imali.... Znači da smo golmana ala Brkića imali zadnje 2, 3 sezone.. Druga bi se svirala....
Tako da Veca i Eric OUT!

Sry sto me nije bilo par dana, poslovne, a Bgm i privatne obaveze....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 jun 2020, 17:32

braco je napisao/la:
16 jun 2020, 16:01
Ja naslova, kontam Štilić
Sportske...ba saznaju: Odlični fudbaler napušta Željezničar

Nakon što je prekinuta sezona 2019/2020 BHT Premijer lige, klubovi su se aktivno počeli pripremati za narednu sezonu elitnog fudbalskog takmičenja BiH.

Većina klubova aktivno radi na jačanju svog igračkog kadra, te je ogroman broj igrača već promijenio sredinu.

Jedan od takvić će prema saznanjima portala **** biti i fudbaler Željezničara Kemal Osmanković, koji se nalazi na izlaznim vratima kluba.

23-godišnji stoper je u protekloj sezoni za Željezničar upisao 16 nastupa, te je postigao jedan pogodak. Mnogo klubova se interesuje za njegove usluge, a spekuliše se da je mostarski Velež za sada najkonkretniji u pregovorima sa odličnim stoperom.
Hahahah to Kemo levatu, eto ti menadjer, e jes te prodo, a sta ti je ono prico folove, golove, Njemacka, Austrija :urnebes:
kakav levat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 17:35

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 17:51

LjoZee je napisao/la:
16 jun 2020, 17:35
https://sportsport.ba/fudbal/jovanovic- ... ici/365478

OSKEEEEEEEEEEEEEE
S ovakvom odbranom, nece nam golman ni trebati. :opaopa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 16 jun 2020, 18:01

Bilo bi super da Jovanovic ostane, bar jos 1 sezonu. U tom slucaju bi imali rijesenu situaciju sa stoperima. Jos kad se rijesimo Osmankovica, Ramovica, Zajmovica i ostalih, oslobodit ce se dosta prostora za nove igrace.

Mislim da bi nam prioriteti trebali biti(za prvih 11) novi golman, lijevi bek, desno krilo i jos jedan napadac.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 16 jun 2020, 18:12

E hbga sada, treba promijeniti cijeli tim, kako se kojem navijaču sviđa.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 jun 2020, 18:13

Brkooo je napisao/la:
16 jun 2020, 18:01
Bilo bi super da Jovanovic ostane, bar jos 1 sezonu. U tom slucaju bi imali rijesenu situaciju sa stoperima. Jos kad se rijesimo Osmankovica, Ramovica, Zajmovica i ostalih, oslobodit ce se dosta prostora za nove igrace.

Mislim da bi nam prioriteti trebali biti(za prvih 11) novi golman, lijevi bek, desno krilo i jos jedan napadac.
Golman sigurno treba,lijevi bek dolazi
Mislim na to jos jedan vezni ako neko ode na posudbu ili se proda i jos jedno krilo ili poluspic
Brko iz druge galaksije!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 16 jun 2020, 18:19

@Plavac, Da li treba nastaviti igrati ovako sa desnim krilom kojeg ce glumiti Ramovic ili Bojo, sa lijevim bekom koji nije znao igrati odbranu ili krilom poput Veselinovica koji u 19 utakmica ima 1 gol. Treba uci opet u sezonu sa golmanima koji nista zivo ne mogu odbraniti?. Postavio je iznad gore @kolezeljovac, video na kojem se vidi jedan siguran golman koji svojoj ekipi donosi bodove i kad se uporedi sa nasim golmanima razlika je ogromna..

Nama su potrebna pojacanja za prvih 11..

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 jun 2020, 18:55

Brkooo je napisao/la:
16 jun 2020, 18:19
@Plavac, Da li treba nastaviti igrati ovako sa desnim krilom kojeg ce glumiti Ramovic ili Bojo, sa lijevim bekom koji nije znao igrati odbranu ili krilom poput Veselinovica koji u 19 utakmica ima 1 gol. Treba uci opet u sezonu sa golmanima koji nista zivo ne mogu odbraniti?. Postavio je iznad gore @kolezeljovac, video na kojem se vidi jedan siguran golman koji svojoj ekipi donosi bodove i kad se uporedi sa nasim golmanima razlika je ogromna..

Erić može ostati ali Veca neka je naše dijete realno košto nas je titule i bodova dosta ali nas je bio i spasio ponekad ali ipak što je dosta dosta je lik koji nema muda izaći iz 5erca i primati golove sa 30-40 metara !

Po meni 2x krila treba jer sa Zecom nisi nikad načisto,Zaju ne računam u igrače, špic - jedan ako Lendra ode onda dva,bek lijevi obavezno - koliko god je dobar Šehić mora još malo vježbati.
Jedan vezni ako se malo rasčisti ili ako se neko proda

Apsolutno se slažem Brkooooo
Brko iz druge galaksije!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 18:59

Bitno je sto prije rijesiti igracki kadar i eventualno jedan-dva da mogu poslije doci ako bas nekog cekas ili ne mozes naci. Sad je bitno ovih dana rijesiti sto je vise moguce tih pojacanja, produzenja ugovora sta god.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 16 jun 2020, 19:01

Brkooo je napisao/la:

Lijevi bek bi trebao biti Šehić. Treba mu dati šansu i istrpiti ga, ima potencijala.

Sve ja shvatam ali ne ide to tako kako bi raja htjela a posebno kako raja misli da treba. Evo da mi nabrojiš igrače koje bi doveo, ja ću im sto mana naći.

Tim je bitan @Brko.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 19:05

On hoce reci da ne moze samo Sehic biti na lijevom bekom. Nije problem nikakav dati momku priliku pa da se vidi, ali da on sam bude na toj poziciji je suludo. Licno i iskreno ne bih volio Stanic da ostane. Jos jednog solidnog beka nadjes i na poziciji bekova za ovu sezonu sasvim ok. Po dva na obje strane.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jun 2020, 19:05

Naravno da je hemija i uigranost na prvom mjestu. Ali mi smo deficitarni na 4 pozicije, i to je prioritet svij prioriteta. A to su oba krila, rezervni spic pod uslovom da Lendric ostane i lijevi bek.

Oslonimo li se na zaima i veselog, **** smo ježa. Ja fkt nemam nista protiv njih, i cak bi volio da ostanu u Zelji jer obojica mogu puno toga uraditi, ali kao glavne uzdanice na krilima... tesko.

Sto se tice golmana, neka se ova 2 bore za jedinicu, mislim da su njih dvojica ipak ok opcije s obzirom koliko smo tanki sa krilima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 jun 2020, 19:13

Cilj Amara Osima je okupiti nekolicinu iskusnih igrača koji znaju kako se osvaja Premijer liga BiH !
Mladen Lučić može dvije sezone sigurno još a bolji je od Vece pa i od Erića
Brko iz druge galaksije!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 19:19

Ako Kjosevski nece produziti ugovor prije bih doveo Bilobrka na jednu sezonu i da bude tu uz Erica. Od sljedece muntati Sehica da se tivra. :D

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 16 jun 2020, 19:41

Plavac87 je napisao/la:
16 jun 2020, 19:01
Brkooo je napisao/la:

Lijevi bek bi trebao biti Šehić. Treba mu dati šansu i istrpiti ga, ima potencijala.

Sve ja shvatam ali ne ide to tako kako bi raja htjela a posebno kako raja misli da treba. Evo da mi nabrojiš igrače koje bi doveo, ja ću im sto mana naći.

Tim je bitan @Brko.
Kvalitet je isto bitan. Dzaba tim ako u tom timu vazne uloge imaju Kjosevski, Stevanovic, Pavic, Zajmovic, Veselinovic itd.

Jesi li vidio da je Sehic ocajan u odbrani, bas ocajan, jos gori nego Pavic u tom segmentu. Ako se drasticno popravi onda treba dobiti sansu.

Ne mogu isto da vjerujem da nasi navijaci prizivaju Bilobrka i Lucica. :damn: Koliko smo spustili kriterije, strasno.. :puke:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jun 2020, 19:43

Prizivamo, Brko, na jednu sezonu jer tesko da mozes bolje dovesti u ovom slucaju. Za mene je bolje npr. dovesti Bilobrka, ali u krila vise “uloziti” tj. traziti bolje opcije od ovih sto imamo ili smo imali ako racunas da Sinan i Zajmovic idu.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 16 jun 2020, 19:50

Vidjećemo @Brko je li Šehić baš toliko grozan kako se predstavlja.

Btw, špic i krilo. Za sada. Da ne razbijate glavu.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 29 gostiju.