Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Je.biga neko pomjera termin utakmice kako njemu odgovara, a neko igra posteno... Sta ces
Uglavnom nastavljamo istim ritmom...
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
nekima savez kaze da ce odgodit utakmicu za sutra, a onda kasnije tog istog dana u 15 sati kaze da neceStrauss je napisao/la:Je.biga neko pomjera termin utakmice kako njemu odgovara, a neko igra posteno... Sta ces
nego salu na stranu, messi i ronaldo nastavljaju silovat protivnicke odbrane. svaka cast obojici.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Koji ba savez
Katalonski
Nemoj zajebavati
A za petaka ? To je sve taktika Spesl vana
da pomisle da znaju
a onda u martu

A za petaka ? To je sve taktika Spesl vana
moze silovat ve hadalje , vidjeli smo ga po kozna koji put prtiv ekipa gdje je i sta je ....Messi siluje i Ronalda i Real i citav svijet , a ovaj siluje hendikeirane ekipe i retardirane !ilidžanski dijamant je napisao/la:nekima savez kaze da ce odgodit utakmicu za sutra, a onda kasnije tog istog dana u 15 sati kaze da neceStrauss je napisao/la:Je.biga neko pomjera termin utakmice kako njemu odgovara, a neko igra posteno... Sta ces
Uglavnom nastavljamo istim ritmom...dok drugi primaju 5 komada u el clasicu jbg
nego salu na stranu, messi i ronaldo nastavljaju silovat protivnicke odbrane. svaka cast obojici.
Marcelo je sinoc odigrao strasnu utakmicu, covjek kao da je od betona napravljen, igraci Valencije odbijaju se od njega kao od zida...a prije godinu-dvije bio obicni livadic... kakvu je zvijer od njega napravo Mourinho...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Messi siluje i Ronalda i Real i citav svijet , a ovaj siluje hendikeirane ekipe i retardirane !-----
onaj ko misli da je Valencia hendikepirana ekipa nek se preispita. treba realno govorit.
real je rasturen od barce i to je tačno, ali evo barca je sinoc igrala 3:0, i real bi tu istu ekipu pobijedio možda i više. te noći realu ništa nije išlo, bili su ukočeni, a barci koloko god da je išlo, pomogla im je ta realova ukočenost. ja sam i pretpostavljao da će real tu izgubit, ali ne onoliko, mislio sam da će bit zategnuto i da će biti neka minimalna pobjeda. ono nije bio ''pravi real''
murinjo nije napravio od Marcela ono što on jest sad, to su uradili oni prije njega, jer je momak ograo i prije dobro. možda se sad malo nadogradio i smatram dobrim igračem, nekog ko može u večini slučajeva nadomjestiti Carlosa.
onaj ko misli da je Valencia hendikepirana ekipa nek se preispita. treba realno govorit.
real je rasturen od barce i to je tačno, ali evo barca je sinoc igrala 3:0, i real bi tu istu ekipu pobijedio možda i više. te noći realu ništa nije išlo, bili su ukočeni, a barci koloko god da je išlo, pomogla im je ta realova ukočenost. ja sam i pretpostavljao da će real tu izgubit, ali ne onoliko, mislio sam da će bit zategnuto i da će biti neka minimalna pobjeda. ono nije bio ''pravi real''
murinjo nije napravio od Marcela ono što on jest sad, to su uradili oni prije njega, jer je momak ograo i prije dobro. možda se sad malo nadogradio i smatram dobrim igračem, nekog ko može u večini slučajeva nadomjestiti Carlosa.

Do kraja ove godine ostalo je još 4 utakmice..
U Primeri gostovanje kod Zaragose pa nam dolazi Sevilja,uvijek teške utakmice sa Seviljom čist primjer je prošla godina a ni kod Zaragose neče biti lagano...
U LP totalno nevažna utakmica sa Auxerom doma..
U Cupu 22. čekamo Levante uzvrat je 5.1.2011 i na toj utakmici se očekuje povratak Kake...
Sve u svem odlično..nova ekipa je samo na -2 od Barcelone...u LP osigurano prvo mjesto prije zadnjeg kola,bez poraza a Cupu smo več sada otišli dalje nego prethodne dvije godine...
I više nego dobro...početkom godine dobivamo pojačanje vrijedno €67 miliona i vjerovatno još jednog napadača...a kako sezona odmiče ova nova ekipa može biti samo bolja...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Slušaj dečko, dosta nam je tvojih subjektivnih komentara na ovoj temi. Malo se preispitaj onda zašto nije sviran penal na Juanfranu sinoć i tako to.. i evo momak je gore stavio fino 2 slike ključnih situacija.. A to da nam stalno nabijaš kako nas je Barca razvalila u pon. istina je i šta sad, al još ćete vi morat onakih utakmica odigrat da se samo malo približite Realu...Andres je napisao/la:Ma onaj crveni je komican ! Prvo covjek nije uopste igrao rukom , a drugo i da je igrao a odlicno se vidi da mu je ruka bila na ledjima , ono se nemoze davat karton , jer je bkvalno lopta bil upcena 1 metar od igraca koj nemoz reagovat , iako su albeldine ruke bile na ledjima ! Ovaj put nema penala ali ia veceg poklona , smjesno ste pobjedili, pricaj ti sta hoces za taj penal , da nije bilo ovog smijesnog crvenog ocima vi nebi vidjeli taj penal ! Jadno ! I Dalje ste 3 levela ispod katalonskog Diva !
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity...ima pravoo..i ja cu se pozdravljat s ljudima koji navijaju za Real do marta..sa give me five!..jer ste to i zasluzili ..da budete ponizeni..da se spustite na zemlju..Ma da Barca nije igrala protiv Reala,vec protiv Murinha..da mu vrati za Inter...tako da Andres samo nastavi!Toxicity je napisao/la:Slušaj dečko, dosta nam je tvojih subjektivnih komentara na ovoj temi. Malo se preispitaj onda zašto nije sviran penal na Juanfranu sinoć i tako to.. i evo momak je gore stavio fino 2 slike ključnih situacija.. A to da nam stalno nabijaš kako nas je Barca razvalila u pon. istina je i šta sad, al još ćete vi morat onakih utakmica odigrat da se samo malo približite Realu...Andres je napisao/la:Ma onaj crveni je komican ! Prvo covjek nije uopste igrao rukom , a drugo i da je igrao a odlicno se vidi da mu je ruka bila na ledjima , ono se nemoze davat karton , jer je bkvalno lopta bil upcena 1 metar od igraca koj nemoz reagovat , iako su albeldine ruke bile na ledjima ! Ovaj put nema penala ali ia veceg poklona , smjesno ste pobjedili, pricaj ti sta hoces za taj penal , da nije bilo ovog smijesnog crvenog ocima vi nebi vidjeli taj penal ! Jadno ! I Dalje ste 3 levela ispod katalonskog Diva !
I za sinocnju utakmicu..da Valencia nije dobila crveni ..0:0 bi zavrsilo..tako da mi sad nesto pricajte da Barca ima sudije..ovo,ono...Sinoc je Barci prvi penal sviran u primeri i to kod 0:2..
Raul_64 je napisao/la:I više nego dobro...početkom godine dobivamo pojačanje vrijedno €67 miliona i vjerovatno još jednog napadača...
Je li ovo ozibiljno?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- -Barcelona-
- Kontakt:
ovaj prvi je kaka,a za napadaca se jos nezna,vjerovatno dzeko ili lorenteTrasimaco je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:I više nego dobro...početkom godine dobivamo pojačanje vrijedno €67 miliona i vjerovatno još jednog napadača...![]()
![]()
Je li ovo ozibiljno?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ja bi opet najviše volio Forlana,ali da je dovest nekog da igra samo dok je Higuain povrijeđen jer već imamo napadača,a Kaka se vraća očekujem da ga Mou preporodi-Barcelona- je napisao/la:ovaj prvi je kaka,a za napadaca se jos nezna,vjerovatno dzeko ili lorenteTrasimaco je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:I više nego dobro...početkom godine dobivamo pojačanje vrijedno €67 miliona i vjerovatno još jednog napadača...![]()
![]()
Je li ovo ozibiljno?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
cuj nije hendikepirana ekipa.Nego sta je kad dobijes smijesan crveni ocito si pod hendikepom....Neznas sta pricas....Da nisu dobili crveni nebi vi vidjeli no tog penala niti ista ......bilo bi 0:0 na kraju,.....
ako je riejc o penalima pa onda se stidi sto to spominjes.Prvi penal koji je Barcelona izvela i to na 2:0
Vi na 1:1 izvedete dva penala za redom u jdnoj utakmici i nije te stid pricat !Vasa snaga i nemoc pokazala se u najbitnijoj utakmici, jednostavno smo vas sazvakali !
ako je riejc o penalima pa onda se stidi sto to spominjes.Prvi penal koji je Barcelona izvela i to na 2:0
Vi na 1:1 izvedete dva penala za redom u jdnoj utakmici i nije te stid pricat !Vasa snaga i nemoc pokazala se u najbitnijoj utakmici, jednostavno smo vas sazvakali !
Ma ne treba Realu niko, sto djabe pare bacati, ovo sto imamo je sasvim kvalitetno da posamaramo sve ekipe koje nam se suprostave, sad ce i Kaka zaigrati i to bolje nego sto je igrao u Milanu. Budite sigurni-Mourinho je tu!
eno ti slika postavio je momak pod nikom RAUL
POGLEDAJ I RECI JEL RUKA BILA NA LEĐIMA I GDJE JE TO LOPTA POGODILA. Ja se ne bih bunio ni da je sudija progledao kroz prste, jer je bilo blizu, ali isto tako je i moga odsvirat, a kad svira onda mora dati žuti.
a to da bi bilo 0:0, pa možda, ali real je bio bolji i kad valencia imala sve igrače.
POGLEDAJ I RECI JEL RUKA BILA NA LEĐIMA I GDJE JE TO LOPTA POGODILA. Ja se ne bih bunio ni da je sudija progledao kroz prste, jer je bilo blizu, ali isto tako je i moga odsvirat, a kad svira onda mora dati žuti.
a to da bi bilo 0:0, pa možda, ali real je bio bolji i kad valencia imala sve igrače.
nemoj tako treba nam DŽEKO:)
to bi bilo idealno da imamo igrača reprezentacije koji igra u najvećem klubu SVIH VREMENA.
po meni, realu treba del boske. nikad mi neće biti jasno što je morao otići, kako se to sve dogodilo. tad je real igrao najljepši fudbal i imao i rezultata dobrih.
to bi bilo idealno da imamo igrača reprezentacije koji igra u najvećem klubu SVIH VREMENA.
po meni, realu treba del boske. nikad mi neće biti jasno što je morao otići, kako se to sve dogodilo. tad je real igrao najljepši fudbal i imao i rezultata dobrih.
ZidaneZ je napisao/la: po meni, realu treba del boske. nikad mi neće biti jasno što je morao otići, kako se to sve dogodilo. tad je real igrao najljepši fudbal i imao i rezultata dobrih.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ocito ne znas razlikovat ruku i rame al nebitno , ovo meni nista neznaci kad smo klasa za vas!ZidaneZ je napisao/la:eno ti slika postavio je momak pod nikom RAUL
Problem je taj da sve sto se dosudi u korist Reala bilo opravdano ili ne nailazi na burne reakcije onih koji ne navijaju za Real. Kad je Ronaldo bio povrijedjen i nije igrao mjesec dana bilo je komentara "e neka su pe.dera polomili, e neka je sminker skrsen, a kad je messi povrijedjen na Vilcente Calderonu cijeli svijet se digao na noge, onog Ujfalusija (cini mi se da je on bio) zamalo nisi strpali na robiju zbog tog starta.
Postoje dvostruki arsini za ova dva kluba to je CINJENICA, bas kao sto je i Mourinho izjavio da se svim trenerima mnoge stvari dopustaju samo njemu NE.
Postoje dvostruki arsini za ova dva kluba to je CINJENICA, bas kao sto je i Mourinho izjavio da se svim trenerima mnoge stvari dopustaju samo njemu NE.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 05 dec 2010, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Haisson aj mi samo odgovori na 1 pitanje : tih 11:1 sta tebi predstavlja ???? Znas li koje je godine igrano to ????Jesi gledo ti tu utakmicu ???Jel bil tad tv-a ????tebi se tad roditelji nisu rodili ....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Ko je dao golove za Real ????
to je dokaz koliko vas blamiramo , jer sta hod stavis malo a *??' Pa nadje ove neke rezultate iz vremenea fasizma i komunizma stavljat kad je fudbal bio teski amaterski sport '.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.